ich-zapfe

Bunnventil 1 1/4" for vask og oppvaskkum


Artikkelnummer 443887

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 84.23
NOK 67.36 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Bunnventil, avløpsventil 1 1/4" for vask og oppvaskkum

Velkommen til verden av effektivitet og hygiene - med vårt oppvaskkumavløpsventil på størrelse med 1 1/4 tommer, revolusjonerer du driften av ditt profesjonelle kjøkken eller bar. Dette produktet setter nye standarder og lover ikke bare kvalitet, men også en problemfri håndtering fra starten av. Oppvaskkumavløpsventilen leveres komplett med pakning og motmutter, noe som gir deg en tidsbesparende og enkel installasjon.

Dine fordeler på en oversiktlig måte:

  • Perfekt størrelse: Med 1 1/4 tommer er ventilen vår ideell for bruk i store kjøkken og barer for å optimalisere vannavløpet.
  • Fullstendig sett: Leveransen inkludert pakning og motmutter gjør installasjonen lekende lett og sikrer umiddelbar bruk.
  • Langvarig kvalitet: Det førsteklasses materialet garanterer lang levetid og dermed en bærekraftig investering i effektiviteten til din gastronomi.
  • Optimal hygiene: Vår ventil sikrer pålitelig drenering for å opprettholde de høyeste hygienestandardene på ditt kjøkken eller bar.
  • Enkel rengjøring og vedlikehold: Enkel vedlikehold sparer ikke bare tid, men også ressurser, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.
  • Effektiv drenering av store mengder vann: Spesielt designet for store gastrooppvaskkummer, takler ventilen vår lett også store vannmengder.
  • Smart installasjon: Den gjennomtenkte konstruksjonen gjør at selv mindre erfarne brukere kan installere den enkelt.
  • Allsidig anvendelighet: Vår oppvaskkumavløpsventil tilpasser seg fleksibelt til ulike bruksområder og er derfor den optimale løsningen for fagfolk.
  • Pålitelig funksjonalitet: Med sin pålitelige ytelse sørger ventilen for en feilfri drift.
  • Hygienisk arbeidsmiljø: Investér i vår ventil og skap et arbeidsmiljø som oppfyller de høyeste hygienestandardene - for fornøyde kunder og ansatte.

Vår oppvaskkumavløpsventil er ikke bare et produkt, men et valg for kvalitet, effektivitet og hygiene. Sikre deg nå oppvaskkumavløpsventilen på 1 1/4 tommer og gjør den gastronomiske hverdagen din enklere!

Vare-ID 452323
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 80 g
Netto vekt 80 g
dimensjoner 80×80×80mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: