Antall kraner eller typer øl

Profesjonelt tilbehør for rengjøring av tappesystemet ditt

Øl med fersk tapping er ikke lenger bare veldig populær når du besøker restauranten, men har også blitt en integrert del av mange private arrangementer. Bare å koble tønne og tappe ølet er selvfølgelig ikke nok. I tillegg er regelmessig rengjøring av kranen og øllinjen en del av det obligatoriske programmet. Dette gjelder både profesjonell bruk og privat bruk av et øltappsystem.

Som operatør er du ansvarlig for rengjøring av tappesystemet

Selv om dispenseringssystemforordningen ble opphevet i 2005, som operatør for dispenseringssystemet ditt, må du ta hensyn til noen få ting. Dette inkluderer spesielt at du sikrer sikker drift og i denne sammenheng sørger for at er rent. For å sikre sistnevnte trenger du ikke regelmessig, profesjonell rengjøring Dispenseren din rundt. Ellers sikrer rester av ølet over tid at bakterier og andre mikroorganismer dannes i de enkelte komponentene i dispenseringssystemet ditt. Disse påvirker smaken av ølet og i verste fall kan til og med være syke gjør.

Rengjøring av springen før første oppstart

Før du tar ditt nye trykk i gang i cateringbransjen for første gang, er det viktig å utføre en grundig rengjøring. Med dette fjerner du eksisterende rester fra produksjonen, som myknere inneholdt i plastlinjer samt oljerester og flis. For doseringssystemer som utelukkende er beregnet for privat bruk, er det tilstrekkelig ofte også for å tippe den første eller to trekkølen bort. Hvis det er nødvendig med en komplett rengjøring av dispenseren , angis dette vanligvis i bruksanvisningen.

Rengjøring av dispenseren etter lang stillhet

Grundig rengjøring bør også alltid skje hvis du ikke har brukt dispenseringssystemet ditt på lenge og de enkelte komponentene er derfor forurenset med avleiringer. Som før den første oppstarten, må dispenseringssystemet rengjøres spesielt nøye, spesielt i profesjonell sektor.

Kjøp egnet tilbehør for rengjøring av tappesystemet ditt

Regelmessig rengjøring av dispenseringssystemet , som er basert på både bruken og kravene til den respektive modellen, sikrer perfekt og risikofri ølglede. I vår butikk finner du alt du trenger for en profesjonell rengjøring av ditt dispenseringssystem, fra rengjøringsbeholdere til rengjøringssvamper og børster til rengjøringsmidler.

Bestill tilbehøret til rengjøring av kran- og ølslanger enkelt online og dra fordel av lave priser og rask og pålitelig levering.