Antall kraner eller typer øl

Ulike tilbehørspakker gjør det lettere å tappe øl på puben eller hjemme i selskapslokalet. Tilbehørspakkene inneholder flere nyttige individuelle deler, og noen av dem er tilgjengelige for å matche dispenseren. Alle enkeltdeler kan kombineres med hverandre. Sammensetningen av settene for 1 eller 2-linjes dispenseringssystemer varierer, du finner alt tilbehør i praktiske sett i denne kategorien etter behov.

Tilbehør for 1 eller 2-rørs dispenseringslinjer

For 1 eller 2-linjers dispensersystemer er det CO2-flasker, trykkreduserende midler, slanger, karbondioksidnøkler og doseringshoder i forskjellige pakker. Hodene er tilgjengelige med flatmonterte lukninger, kombinasjonsarmaturer eller andre lukker. Avhengig av tappesystemet, er det nødvendig med en annen lukking.

Slangelengder, fyllmengder av karbondioksidflaskene og størrelsene på CO2-flaskene varierer avhengig av tilbehørssettet, så forskjellige mengder øl kan tappes. Noen sett inneholder også 5 liters adaptere eller føtter til CO2-flasken.

Tilbehørspakkene er ikke bare viktige for det første utstyret til dispenseringssystemet, men når levetiden utvikler seg, må et stykke alltid skiftes ut eller en liten reparasjon utføres, og ting som CO2-flasker eller rengjøringsmidler må kjøpes eller fylles igjen og igjen. Det er viktig å alltid ta hensyn til hvilke hjelpemidler som er kompatible med ditt eget doseringssystem.

Individuelle tilbehørspakker

De store tilbehørspakkene inneholder alt tilbehør til 1 eller 2-rørs dispensersystemer. Du kan begynne å banke med en gang! De mindre settene inneholder vanligvis rundt fem individuelle deler. Som regel er tilbehørspakkene for øltapping klar til sending på to til fire dager, noen innen 24 timer.

Leter du etter tilbehør til mobile dispenseringssystemer eller for store 2-linjes dispenseringssystemer? Hvert sett er individuelt. Takket være det store utvalget, finner du det riktige for ditt tappesystem hjemme eller i cateringbransjen. Med riktig tilbehør smaker ølet veldig bra, og med profesjonelt tilbehør er den perfekte baren garantert!

Praktiske tilbehørspakker forhindrer deg i å måtte kjøpe alt tilbehøret hver for seg, og du kan være sikker på at alle brikkene virkelig passer sammen. Så du vil ikke finne noen ubehagelige overraskelser under montering. Du kan alltid stole på en veldig god kvalitet og en passende koordinering av settene, i tillegg kan individuelle deler eller rengjøringsmidler kjøpes individuelt når som helst for å matche utleveringssystemet.