Cocktail sett: det perfekte tilbehør for gastronomi og privat bruk

Cocktailer har alltid hatt stor popularitet og er en uunnværlig del av drikkemenyen i de fleste barer. Bortsett fra det prøver flere og flere å lage cocktailer selv, og for eksempel nyte dem sammen med venner i stuen eller festlokalet.

Enten du er en erfaren restauratør eller en privat nybegynner - riktig tilbehør bør selvfølgelig ikke mangle når du blander cocktailer. I butikken vår finner du et stort utvalg av cocktail sett og andre produkter som du kan bruke til den kreative tilberedningen av drinkene dine. Vi er derfor sikre på at det er noe som passer for deg.

Ta en titt på sortimentet vårt, kjøp cocktail sett eller cocktail shaker etter eget valg praktisk online og begynn å blande dine første egne kreasjoner snart.

Kjøp et cocktail sett: de viktigste tingene med et øyeblikk

 • Cocktail sett er spesielt praktiske da de inneholder nødvendig tilbehør for å blande drinker.
 • I tillegg til en shaker, inkluderer viktig cocktailtilbehør en muddler, en jigger, en barskje og en barfilter.
 • Et høykvalitets cocktail sett er like viktig for å innrede din egen bar som et utvalg av brennevin.
 • Når du kjøper cocktailtilbehør, må du sørge for at de er av god kvalitet slik at du kan stole på at de varer så lenge som mulig.
 • Både profesjonelle bartendere og private cocktailelskere vil finne det rette cocktail settet i vår nettbutikk.
 • Cocktail-sett for interesserte nybegynnere og profesjonelle bartendere

  Hvis du ønsker å kjøpe en shaker eller et komplett cocktail sett, er det naturlig å vurdere den tiltenkte bruken av kjøpet ditt når du tar en kjøpsbeslutning.

  Interesserte nybegynnere som bare vil prøve seg på å tilberede cocktailer hjemme, får godt servert med et mindre cocktail shaker-sett for å komme i gang. Hvis det er nødvendig, vil profesjonelle restauratører også finne mer omfattende cocktail sett med mange tilbehør i butikken vår for å være fleksibelt utstyrt for hverdagsarbeid.

  Cocktail shaker: uunnværlig for blanding av drinker

  Når det gjelder blanding av drinker som Piná Colada eller Margarita, bør en cocktail av høy kvalitet selvfølgelig ikke mangle. De enkelte ingrediensene blir samlet i shakeren og blandet i ønsket cocktail.

  For å lage cocktailer selv må du definitivt kjøpe en shaker. Du kan enten få disse hver for seg, eller du kan bestille et praktisk cocktail sett direkte, som i tillegg til en slik cocktailblander også inneholder annet tilbehør for å blande drinkene dine.

  Cocktailtilbehør: Hva inkluderer de definitivt?

  Selvfølgelig er en shaker ikke den eneste enheten du trenger for å blande cocktailer. Det er også en rekke andre tilbehør du bør kjøpe til hjemmebaren.

  Følgende utstyr er spesielt viktig cocktailtilbehør:

 • Muddler
 • Stangsil
 • Jigger
 • Barskje
 • Bortsett fra det, avhengig av typen cocktail, kan det hende du trenger forskjellige andre hjelpemidler som ikke er spesielt beregnet på blanding av drinker, men som fremdeles kan vise seg å være uunnværlige. Disse inkluderer for eksempel en juicepresse for å lage fersk juice til visse cocktailer selv, eller en kniv for å kutte frukt.

  Muddler

  Muddleren er en støter. Som et cocktailtilbehør er muddleren uunnværlig for tilberedning av mange drinker. Den brukes for eksempel til å knuse kalkene når de blander caipirinha slik at de optimalt kan utvikle aromaen sin i den populære brasilianske cocktailen med cachaça.

  Muddlers er ofte laget av tre. Cocktailtilbehøret er også tilgjengelig helt laget av plast eller rustfritt stål med et mørtelhode av plast. Sistnevnte er vanligvis mye mer holdbart enn trevarianten.

  Stangfilter

  En sil er viktig for å helle mange cocktailer. Dens funksjon er å fange faste komponenter som fruktmasse og dermed sikre at bare den faktiske drikken havner i cocktailglasset.

  Stangsilen er vanligvis laget av rustfritt stål. En slik sikt er allerede integrert i tredelt rister, slik at det normalt ikke er nødvendig å bruke en ekstra sikt når du heller.

  Jigger

  Jiggeren, også kjent som en barmass på tysk, er en spesiell målebeger. Det gjør det lettere å dosere brennevin og har i de fleste tilfeller to sider, hver med hvert sitt volum.

  I Europa har jiggere vanligvis en kapasitet på fire cl på den ene siden, mens den andre siden er halvparten så stor og derfor har to cl. Høy kvalitet jiggers er vanligvis laget av rustfritt stål. Men det er også stangmål som er laget av plast eller glass, og formen og størrelsen på det praktiske cocktailtilbehøret kan variere.

  Barskje

  Den såkalte barskjeen er også et uunnværlig cocktailtilbehør som oppfyller flere viktige oppgaver. På den ene siden kan stangeskjeen brukes til å måle svært små mengder væske, og på den andre siden brukes den til å røre cocktailer. For selv om en shaker ikke skulle mangle i noen bar, er det velkjent at den ikke er egnet for tilberedning av alle cocktailer.

  Barskjeer har et veldig langt håndtak, som ofte er vridd til en spiral og på noen modeller kan måle opptil 50 centimeter. I bakenden har mange barskjeer også en pistil som ingrediensene til cocktailen kan knuses om nødvendig.

  Ingen cocktail uten is

  Is er en viktig del av ingrediensene i de fleste cocktailer. Avhengig av drikken er enten isbiter eller knust is det riktige valget. Begge kan kjøpes ferdige eller lages av deg selv.

  Hvis du velger den andre varianten, trenger du enten isbitformer eller en isbitmaskin og om nødvendig en isknuser som du kan lage knust is til cocktailene dine.

  Hvis du nettopp har kjøpt ditt cocktail sett og bare vil prøve det en gang, er det selvfølgelig tilstrekkelig å kjøpe en pose med isbiter eller knust is på bensinstasjonen eller i supermarkedet for dine forsøk som hobbybarman. .

  Lag din egen cocktail: Hvilken alkohol hører hjemme i baren?

  Cocktailer tilbyr et bredt utvalg av smaker, så det er noe for nesten enhver smak. Hvis du vil lage dine egne cocktailer, trenger du ikke bare riktig tilbehør som en shaker, men også riktig alkohol. Hvilke brennevin som ikke skulle mangle i husbaren, avhenger selvfølgelig hovedsakelig av hvilke cocktailer som skal blandes.

  Husbaren din er godt utstyrt med følgende brennevin, slik at du kan lage mange forskjellige cocktailer selv:

 • Gin
 • Brun rom
 • Hvit rom
 • Vodka
 • Tequilla
 • Whisky
 • Brandy
 • Vermouth
 • Cocktailer trenger ikke alltid å inneholde alkohol

  Når det gjelder cocktailer, vil de fleste sannsynligvis tenke på alkoholholdige drikker med brennevin som vodka eller rom. Dette trenger imidlertid ikke være tilfelle. Fordi gode cocktailer også kan tilberedes uten alkohol.

  Selv om du ikke liker alkohol i det hele tatt, kan et cocktail sett være et verdifullt kjøp, som du kan trylle frem ekstraordinære drinker fra ingredienser som juice, frukt og sirup.

  Ta hensyn til kvalitet når du kjøper cocktail sett og tilbehør

  Som med så mange produkter, gjelder det selvfølgelig også for cocktailtilbehør at god kvalitet er veldig viktig og bidrar betydelig til kjøpets lange levetid.

  Det kan være fristende å bruke så lite penger som mulig på å kjøpe et cocktail sett. Vanligvis kan du imidlertid anta at det vil lønne seg å investere litt mer i en shaker av høy kvalitet og annet tilbehør for å blande cocktailer.

  Tross alt kan et godt cocktail sett, som det du kan kjøpe fra oss, gi deg mange års lojal service i forberedelsen av dine kreasjoner og dermed bidra til å imponere mange en venn eller kunde med dine ferdigheter bak baren.

  Cocktail sett er en flott gave

  Hvis du kjenner noen som liker cocktailer, kan et cocktail sett være den perfekte gaven. Det være seg en shaker av høy kvalitet eller et sett for å smake brennevin som rom og dermed skape en helt spesiell drikkeglede - med tilbehør til cocktailer velger du en veldig spesiell gave som helt sikkert vil generere entusiasme.

  Ideelt sett, kjenn til og ta hensyn til mottakerens preferanser når du velger cocktailtilbehør som gave. På denne måten sørger du for at din nåtid er spesielt individuell og at gleden over den er enda større.

  Stort utvalg av høykvalitets cocktail sett og tilbehør

  Vi tilbyr deg et bredt utvalg av produkter for blanding av cocktailer. Hos oss finner du for eksempel cocktail sett av høy kvalitet som er ideelle som grunnleggende utstyr til din egen bar eller for profesjonell bruk i cateringbransjen.

  Enten tilbehør som shakers, komplette cocktail sett eller barvesker med mange praktiske verktøy - vi tilbyr deg alt du trenger for å la kreativiteten løpe fritt når du tilbereder drinker og tilby både deg selv og dine gjester populære klassikere eller for å inspirere til egne kreasjoner.

  Kjøp cocktail shakers og cocktail sett

  Hvis du leter etter cocktailblandingssett og tilbehør for tilberedning av drinker, har du kommet til rett sted. Kjøp ditt nye cocktail sett eller shaker direkte fra oss i butikken vår og få tilbehøret levert raskt og pålitelig.

  Vi er sikre på at du vil bli imponert over både produktkvaliteten og vår utmerkede kundeservice, og at du vil glede deg over det nyinnkjøpte cocktail settet i lang tid.