Antall kraner eller typer øl

Vanndispenser for en profesjonell servering

Vann er bra for helsen og den mest populære varen i verden. Imidlertid kan det noen ganger være ekstremt irriterende å bære tungtvannsbeholdere.

Vanndispenser er den perfekte løsningen i dette tilfellet. Fordi de lar brukerne deres servere forfriskende musserende vann i hvilken som helst mengde når som helst uten store anstrengelser.

Det er et stort utvalg av vanndispenser og brusapparater tilgjengelig i nettbutikken vår, så du er sikker på å finne en passende modell som oppfyller dine behov.

Sodavann fra brusmaskinen er spesielt rimelig

For fullstendighetens skyld bør det imidlertid nevnes på dette tidspunktet at vannregningen ikke er den eneste kostnadsfaktoren ved bruk av brusmaskin. I tillegg til det kostbare kjøpet av enheten, kommer det selvsagt løpende kostnader til drift av brusmaskinen.

Likevel er sprudlende sodavann i de fleste tilfeller betydelig billigere, uten at du eller dine gjester trenger å gå på akkord med smaken eller kvaliteten på vannet som serveres.

Kraftig vannkjøler for storhusholdning

Utvalget av brusmaskiner er stort. Spesielt kompakte enheter for hjemmebruk har blitt svært populære de siste årene. Imidlertid er en slik brusmaskin selvfølgelig ikke sammenlignbar med enheter som brukes i storkjøkkenbransjen.

De tilsvarende modellene, som ofte er utstyrt med en plastflaske for sprudlevannet, har ikke tilstrekkelig ytelse til å betjene et større antall gjester med passende hastighet.

Når du kjøper en vannkjøler, er det derfor viktig å ta hensyn til tiltenkt bruk og tilhørende krav.

Dersom enheten planlegges brukt i en serveringsvirksomhet eller om enheten skal settes opp i for eksempel en bedrift slik at den er tilgjengelig for et større antall ansatte, er en tilsvarende kraftig brusmaskin av kurs foretrekkes.

Slik fungerer en brusmaskin

Det finnes svært forskjellige typer brusmaskiner. Imidlertid er funksjonaliteten deres alltid ganske lik. For å si det enkelt, pumpes karbondioksid ganske enkelt ut i vannet ved høyt trykk for å produsere sprudlende vann. En liten del av karbondioksidet reagerer med vannet og blir til karbonsyre, som gir brusvannet ønsket brus.

Mens billige brusmaskiner for hjemmebruk vanligvis er utstyrt med en plast- eller glassflaske som springvannet må helles i før det sprudles, kan brusvannet fylles direkte i et glass eller en kopp med profesjonelle enheter.

Vanndispenser med integrert kjøling

Svært få mennesker liker å drikke lunkent vann. Profesjonelle vannkokere tilbyr derfor ikke bare muligheten for kullsyreholdig vann, men gjør det også mulig å avkjøle det samtidig.

I vår nettbutikk finner du modeller med svært ulik ytelse. I tillegg til mindre enheter som kan servere rundt 20 til 25 liter kaldt brusvann per time, tilbyr vi også kullsyremaskiner med en ytelse på 120 eller til og med 150 liter per time. Med disse er du ideelt utstyrt for å håndtere et stort antall gjester uten store forsinkelser, selv i rushtiden.

Rengjør brusmaskinen regelmessig

Til å begynne med blir spørsmålet om hygiene når det kommer til kullsyrekokere lett oversett. Tross alt strømmer bare vann gjennom røret til en slik enhet. Følgelig bør det faktisk ikke være noen forurensning.

Dette er imidlertid en feilslutning. Bakterier og bakterier kan også sette seg i en kullsyremaskin over tid. I tillegg kan det før eller siden oppstå forkalkning, noe som påvirker smaken på vannet og levetiden til brusmaskinen.

Hvem trenger en kullsyremaskin?

I prinsippet er brusmaskiner ikke absolutt nødvendige for privat bruk. Men mindre enheter kan vise seg å være praktiske og eliminere behovet for regelmessig kjøp og transport av tungtvannsbeholdere.

I tillegg er brusmaskiner også egnet for bruk i for eksempel treningsstudioer, sykehus, kontorer og offentlige bygninger. Der kan du hjelpe ansatte, kunder eller besøkende.