For husholdningen, gastronomi eller privat hobbykjøkken
Antall kraner eller typer øl
Kjølekapasitet (liter per time)
Integrert luftkompressor eller CO2
Som et komplett sett eller bare en dispenser
Som komplett sett inkludert rengjøringstilbehør

Dispenseringssystemer er doseringssystemer som drikke fra lagringsbeholdere som fat eller tanker fylles i et glass. Dispenseringssystemer Komplette sett består av en kran, et tilbehør for tilkobling av trommer, trommer, så vel som en pumpe eller en komprimert gasstank med CO2 og en trykkreduksjon. Det er viktig at de store systemene, som er tilgjengelige med opptil fire linjer, har en CO2-kontrollledning og har et tilhørende kjølesystem. Med riktig utstyr og tappeteknologi går lite øl tapt. Imidlertid kan spesielt kranen lett bli forurenset. Derfor bør du alltid ta hensyn til en veldig god renslighet og visse forskrifter må følges i cateringbransjen.

Små utleveringssystemer

I tillegg til de store utleveringssystemene på puber, har vi også små utleveringssystemer som også er egnet for privat bruk. I Freundeskreis er dispensere også en fin gave til din neste bursdag - du kan bruke den til å tappe øl på festen! Små doseringssystemer, for eksempel en ølkasse, er enkle å koble til, og du kan begynne å glede deg til øl på bare noen få minutter. De er også et godt alternativ for hobbykjelleren. Mange systemer er laget av rustfritt stål og har et dryppbrett. Noen modeller har en lett plug-in tørrkjøler og en termostat som gir informasjon om riktig temperatur. Vi har passende tilbehørssett for nesten alle dispensersystemer, og du vil også finne passende reservedeler til små og store reparasjoner.

Noen av de små doseringssystemene kan transporteres. Men hvis du virkelig liker den mobil, er en piknik-pumpe ideell. På grilltur til sjøen kan du begynne å tappe umiddelbart uten CO2-flaske! Pumpen plasseres ganske enkelt på fatlåsen. Det er et spesielt trykk for festkagger.

avkjøling

Uansett om store eller små dispenseringssystemer og om privat eller profesjonell bruk: ølet skal være fint og kult. Derfor vil du også finne forskjellige kjølealternativer i denne kategorien. Vannkjøleanlegg kan parkeres under disken, og det er kjøleskap i riktig størrelse for trekkøl. Gjennomkjølingskjøler og tørrkjøler er også tilgjengelig. Kjøling er ikke bare viktig for lagring, ølet skal forbli kjølig rett inn i glasset. For bare hvis den flyter ut av kranen ved riktig temperatur, kan du trykke på den med en fin skumkrone.