Vannarmatur av høy kvalitet til cateringbransjen

Det være seg å rengjøre glass og servise eller til å tilberede mat - vann er uunnværlig i gastronomi. En passende vannkran bør selvfølgelig ikke mangle. Imidlertid må spesielle krav overholdes når du kjøper passende blandebatteri. En enkel tappekran til privat bruk oppfyller vanligvis ikke dette og er derfor et veldig dårlig valg. I stedet anbefaler vi at du går med en profesjonell vannkran for cateringindustrien. I vår butikk finner du gastrobeslag av høy kvalitet i forskjellige design.

Gastro-vanninnredning for ethvert behov

Vi har vanninnredning til alle behov. Det har ikke noe å si om du trenger en høy- eller lavtrykksarmatur, en vannkobling for en eller to vasker eller en ren gastro-montering for kaldt vann. Vi garanterer at vi har den passende modellen som oppfyller dine krav.

Kjøp vannkran med høyt trykk eller lavtrykk?

Hvis du vil kjøpe en vannkran, må du blant annet vite om du trenger et høyt trykk eller lavtrykkskran . For å finne ut hvilken variant som er riktig, må du sjekke hvordan vannet varmes opp. Hvis oppvarmingen gjøres ved hjelp av varmesystemet, er det to tilkoblinger på veggen. Disse er vanligvis merket med en rød ring for varm og en blå ring for kaldt vann. I dette tilfellet trenger du en høytrykksarmatur . Hvis vannet derimot varmes opp av en kjele, er det bare en tilkobling for din vannmontering i veggen. I dette tilfellet trenger du en lavtrykksventil.

Slik fungerer en høytrykksventil

En høytrykksarmatur blander kaldt og varmt vann i beslaget. Den har to forbindelser, hvorav den ene fungerer som et innløp for kaldt vann og den andre som et innløp for varmt vann. Betegnelsen høytrykksarmatur indikerer trykket i vannmonteringen.

Slik fungerer en lavtrykksarmatur

På den annen side har en lavtrykksarmatur tre tilkoblinger, hvorav den ene er koblet til kaldtvannsforsyningen. De to andre tilkoblingene kobler til

Vannmontering med kjelen, hvorav den ene forsyner kjelen med kaldt vann, og den andre transporterer vannet som er oppvarmet i kjelen til armaturen.

Vannkran for ett eller to bassenger

I tillegg til vanninnredning for ett basseng, vil du også finne modeller du kan bruke til to bassenger. Avhengig av det eksisterende vaskeskapet, vil du alltid finne en gastrobeslag som passer perfekt til dine behov og som forsyner deg med vann etter ønske.

Vanntilbehør for kaldt vann

Hvis du ikke trenger varmt vann eller bare har en tilkobling for kaldt vann, er en kaldvannskran det riktige valget. Et slikt vannbeslag har bare et innløp som er montert på den tilsvarende tilkoblingen for kaldt vann.