Antall kraner eller typer øl

Servering av varm drikke

Om vinteren og julen dråper behovet for cocktailer og kule øl, men gourmeter kan også oppleve kulinariske herligheter i løpet av denne tiden. Den belgiske glühbier er ennå ikke utbredt, men et enda varmere innside-tips: basert på et søtt og surt øl følger en modningsprosess med ferske kirsebær i flere måneder, og skaper en aromatisk varm drikke som får stadig flere fans som et sunt alternativ til gløgg. For servering av varme drikker som inneholder alkohol som gløgg, gløgg, punch eller grog, trenger du en enhet som er spesielt designet for dette formålet. Hos ich-zapfe.de tilbyr vi deg gløggdoseringssystemer, kurvutleveringshoder, stigerør, drikkeslanger og annet praktisk tilbehør til dine varme drikkeapparater.

Gløgg-enheter for kommersiell bruk

Oppdag våre profesjonelle gløggdoseringssystemer med en elektrisk pumpe og en doseringsevne på 100 l / t, som er tilgjengelig for deg på 2 linjer med to forvarmede kraner eller på 3 linjer med tre kraner. De har en trinnløs temperaturkontroll fra 35 til 85 ° C og er egnet for alle typer alkoholholdige varme drikker. Takket være den ukompliserte oppsettingen er de umiddelbart klar til bruk og kan til og med brukes til servering av varmt øl etter passende modifikasjoner. Det festbare dryppbrettet er 520 mm dypt, de matchende sugeslangene er også tilgjengelig i vår nettbutikk. Vår "varme tønne" er en spesiell varm drikkeapparat i en lekende fatform, som også drives med en elektrisk pumpe og har to forvarmede kraner. I tillegg til det samme høykvalitetsutstyret som gløgg-enhetene våre, imponerer den "varme tønne" med sitt koselige, vinterlige utseende.

Essensielt tilbehør til din varme drikkeenhet

I våre tilbehørssett for gløgg-enheter finner du stigerør og varm drikkevareslanger for både rør og 3-rørs dispenseringssystemer med en elektrisk matingspumpe. Vi tilbyr også et to-linjers tilbehørssett for apparater med varm drikke med en bensindrevet matepumpe. Denne pakken inkluderer også CO2-slangen (karbondioksidslange) og en trykkreduksjon. Vi tilbyr også drikkeslanger og stigerør som enkeltdeler. Stigerøret er festet til drikkeslangen, som støtter pumpen i å pumpe drikken fra beholderen inn i dispenseren. Handlekurven til kurven, som er skrudd fast på tønne og har et spesielt belegg, er ideell for servering av varmt øl.

Perfekte varme drikker takket være gløggautomaten

I den kalde årstiden mister drinker som øl viktigheten ved arrangementer. I stedet gleder besøkende seg stadig mer med velsmakende varme drikker, som gløgg, gløgg eller trøkk. Det er spesielt enkelt å gjøre Servering av varme drikker med en profesjonell gløggautomat. For med de kraftige enhetene kan gløgg tappes på rekordtid og lange ventetider for kunder kan unngås.

Slik fungerer en gløggautomat

Uten en gløggautomat må du varme opp den varme drikken i en kjele, holde den på temperatur og fjerne den fra baren for servering. Dette er tungvint, tidkrevende og bruker også unødvendig strøm. Med en gløggautomater kan du derimot fjerne varme drikkene dine direkte fra beholderen og varme dem opp umiddelbart før servering. For dette formålet er gløggdispenseren vanligvis utstyrt med en varmtvannsbereder, hvis temperatur kan justeres fleksibelt.

Fordeler med en gløggautomat

Å bruke en gløggautomat gir deg en rekke fordeler. Du drar fordel av deres bruk av en spesielt hurtig brukervennlighet. Fordi det ikke er nødvendig å servere hele mengden gløgg i en vannkoker til servering. I stedet blir det bare en del oppvarmet i gløggautomaten. Dette er mye raskere og sikrer at du kan begynne å servere på bare noen få minutter. I tillegg har du gløgg trenger ikke varme permanent. På denne måten, du unngår fordamping av alkohol og karamelliseringen av sukkeret det inneholder. I tillegg er det ingen miljøgifter som kan danne med økende oppvarmingstid.

Fordeler med en gløggautomat

Å bruke en gløggautomat gir deg en rekke fordeler. Du drar fordel av deres bruk av en spesielt hurtig brukervennlighet. Fordi det ikke er nødvendig å servere hele mengden gløgg i en vannkoker til servering. I stedet blir det bare en del oppvarmet i gløggautomaten. Dette er mye raskere og sikrer at du kan begynne å servere på bare noen få minutter. I tillegg har du gløgg trenger ikke varme permanent. På denne måten, du unngår fordamping av alkohol og karamelliseringen av sukkeret det inneholder. I tillegg er det ingen miljøgifter som kan danne med økende oppvarmingstid.

Fleksibel temperaturregulering for perfekt gløgg glede

En profesjonell gløggdispenser lar deg fleksibelt justere temperaturen på drikkene som serveres. Avhengig av modell, kan du vanligvis stille regulatoren til opptil 85 grader og dermed alltid betjene kundene dine perfekt tempererte drinker.

Dispenseringssystemer for gløgg kan brukes fleksibelt

Til tross for navnet som en gløggautomat, er enhetene egnet for en rekke forskjellige drikker. Avhengig av modell, kan du også bruke springen for eksempel for

bruk tilberedning av barnepunch, gløgg, varm kakao, grog og mange andre varme delikatesser. En gløggdispenser gir deg maksimal fleksibilitet og lar deg optimalisere tilbudet å tilpasse seg kundenes ønsker.

Profesjonssystemer for gløgg til alle behov

I vårt sortiment finner du et stort utvalg av forskjellige
dispenseringssystemer for gløgg til profesjonell bruk, slik at også du sikkert vil finne den passende modellen.

Kraftig gløggdispenser for store mengder

Hvis du vil servere så mange varme drikker som mulig på kort tid, er du på rett sted med en av våre høye ytelsesovner. Enhetene har
en dispensasjonskapasitet på opptil 100 liter i timen og er i stand til å varme opp drikkene med 75 grader. Med en slik gløggautomater er du godt utstyrt selv i høstetider og kan servere kundene dine varme drinker uten å vente.

Profesjonssystemer for gløgg for mindre mengder

For lavere etterspørsel etter varm drikke, kan du også finne profesjonelle gløggdoseringssystemer med lavere doseringsevne. Med en slik enhet kan du varme opp til 35 liter i timen med 75 grader og helle ut. Smaken og temperaturen på gløgg etterlater heller ikke noe å ønske med disse gløggutleveringssystemene .

Utleveringssystemer for gløgg med luftkompressorer og elektriske pumper

I vår butikk kan du velge mellom gløggutleveringssystemer med luftkompressor og elektrisk pumpe. Begge varianter lar deg dispensere gløgg og annen varm drikke uten stress.

Utleveringssystemer for gløgg med en, to eller tre linjer

Avhengig av dine behov, kan du velge en gløggautomat med en, to eller tre linjer. Så du har valget mellom hvor mange kraner tappesystemet ditt skal være utstyrt med og kan derfor velge den modellen som best passer dine behov.

Koble en gløggautomat korrekt

Tilkoblingen og driften av en gløggautomater er vanligvis enkel og krever ingen stor teknisk kunnskap. Så lenge du følger medfølgende bruksanvisning , kan du knapt gå galt og vanligvis begynne å tappe etter noen minutter. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på typen av containere er den passende modellen egnet. Fordi det finnes apparater for dispensering fra trykkresistente containere så vel som gløggdoseringssystemer for servering fra ikke-trykkresistente containere, for eksempel dunker.

Kjøp profesjonelle dispenseringssystemer for gløgg

Enten julemarked, ukentlig marked eller cateringvirksomhet - med gløggautomat har du rett om vinteren. Ved å bruke dem gjør du arbeidet ditt enklere, og du kan samtidig forsyne dine kunder med deilig varm drikke uten å vente. Hvis du vil dra nytte av fordelene ved en slik enhet og vil kjøpe en gløggautomat , er du på oss akkurat. Fordi i butikken vår finner du et stort utvalg av forskjellige modeller, slik at du kan bestille nøyaktig enheten som passer dine behov. Bestill gløggdispenseren du velger i dag og best stole på pålitelig og rask levering.