Korketrekker og vinåpner: tilbehør av høy kvalitet for servering av vin og musserende vin

Et godt glass vin eller en musserende vin burde ikke mangle for mange under et koselig samvær med venner. En passende korketrekker eller vinåpner kreves selvfølgelig for å åpne flasken.

I vår nettbutikk finner du et utvalg av høykvalitets korketrekkere og vinåpnere samt annet tilbehør for servering av vin og musserende vin Se selv Vi er sikre på at du finner det du leter etter hos oss.

Korketrekkere og vinåpner - de viktigste tingene på et øyeblikk

 • For å unngå kontaminering av vinen bør ikke korken skades når vinflasken åpnes.
 • Enkle korketrekkere viser seg generelt ikke å være den ideelle løsningen med tanke på håndtering.
 • En korketrekker med vinger eller et bordfeste gjør det mye lettere å åpne vinflasker riktig.
 • Servitørkniver er spesielt praktiske og bør derfor ikke mangle på noen restaurant.
 • I vår butikk finner du et stort utvalg av vinflaskeåpnere og korketrekkere i ulike design.

Åpne vinflaskene riktig

Ved første øyekast ser det ikke ut til å være en spesielt komplisert sak å åpne en vinflaske. I praksis ser dette imidlertid ofte annerledes ut. Fordi for perfekt drikkeglede er det ikke nok å bare fjerne korken på en eller annen måte. Utenom det må denne også forbli uskadet slik at smaken på vinen ikke lider av forurensning med små korkbiter.

Å åpne en vinflaske riktig krever derfor litt øvelse. Du trenger selvfølgelig også det rette verktøyet i form av en vinåpner av høy kvalitet.

Vinåpner og korketrekker i ulike design

Ved kjøp av vinåpnere og korketrekkere har du valget mellom ulike design. Disse inkluderer for eksempel veldig enkle korketrekkere, modeller med vinger eller et praktisk bordfeste og spesielle servitørkniver.

Det er ikke mulig å si generelt hvilken variant som er den rette. Sist, men ikke minst, er dine personlige ideer og spørsmålet om hvor ofte du må åpne en vinflaske avgjørende.

Enkel korketrekker

Enkle korketrekkere består av en metallspiral og et håndtak for å holde og snu. Metallspiralen bores så sentralt som mulig inn i korken på flasken og skrus inn. Deretter trekkes korken ut for hånd.

Det fungerer definitivt. En slik korketrekker er imidlertid absolutt ikke den beste løsningen for å åpne vinflasker. Vanskeligheten er at spiralen til flaskeåpneren ikke alltid er plassert i midten av korken. Erfaring har vist at det ikke er uvanlig at korken blir skadet når flasken åpnes. Hvis små deler av det kommer inn i innholdet, kan dette massivt påvirke smaken på drikken og veldig lett ødelegge en god vin fullstendig.

I tillegg krever det ganske mye kraft å trekke ut korken med en enkel korketrekker, noe som fort kan vise seg upraktisk i hverdagen. Hvis du sjelden trenger å åpne en flaske vin, vil en enkel korketrekker sikkert gjøre susen. Hvis du trenger det regelmessig, er det imidlertid absolutt verdt å investere litt mer penger og kjøpe en modell av høyere kvalitet.

Korketrekker med vinger

En korketrekker med vinger er en betydelig oppgradering sammenlignet med en enkel modell, som har en rekke fordeler Vinåpneren plasseres på flasken. Siden den har en enhet som glir over flaskehalsen, kan korketrekkerens spiral på en pålitelig måte skrus inn i midten av korken. Dette gjør det mye mindre sannsynlig at korken knekker når flasken åpnes og deler av den havner i innholdet, noe som er kjent for å føre til betydelig svekkelse av drikkegleden.

Derfor, hvis du trenger en vinflaskeåpner mer enn en eller to ganger i året, bør du absolutt velge en korketrekker med vinger fremfor en veldig enkel modell.

Korketrekker med bordfeste

Innen gastronomi må ting som regel skje raskt. I tillegg må man som fagperson normalt åpne champagne- og vinflasker mye oftere enn hva som er tilfellet med privatpersoner. Av denne grunn kan en korketrekker med bordfeste vise seg å være et ekstremt praktisk kjøp for den profesjonelle sektoren.

En slik vinflaskeutløser er utstyrt med en spesiell holder i form av en robust skrueklemme. Med denne kan den festes til kanten av et bord eller en disk. Så du slipper å holde korketrekkeren med hånden når du åpner flasken. Dette gjør håndteringen spesielt enkel og ukomplisert, slik at du ikke taper unødvendig tid selv med et stort antall gjester og serveringen alltid lykkes uten forsinkelser.

Hvis du velger en vinflaskeåpner av høy kvalitet med bordfeste, som den du finner i vår butikk, kan du selvfølgelig være sikker på at kvaliteten er overbevisende og at ingenting står i veien for lang levetid .

Servitørkniver er en del av basisutstyret

Servitørens kniv er definitivt et av de produktene som ingen profesjonell bartender kan klare seg uten. Noen ganger referert til som en sommelierkniv, er servitørkniven et ekstremt praktisk verktøy som minner om en klassisk lommekniv ved første øyekast.

Som regel er servitørkniver utstyrt med et knivblad, en korketrekker og en kronekorkåpner. De enkelte delene kan brettes inn slik at servitørens kniv raskt kan forsvinne ned i lommen hvis du ikke har fri hånd.

Som med andre produkter for åpning av vinflasker, kan du selvfølgelig også velge mellom ulike modeller ved kjøp av servitørkniver. I vår butikk finner du for eksempel servitørkniver med metallskaft eller med treskaft. Det skal derfor ikke være vanskelig for deg å finne en modell du liker og som ligger godt i hånden når du bruker den.

Hva er viktig ved kjøp av korketrekkere og vinåpnere

Ønsker du å kjøpe en ny korketrekker eller vinflaskeåpner, finner du raskt ut at det finnes et stort utvalg av ulike modeller. Derfor er det ofte ikke lett å finne et produkt som oppfyller dine egne krav og som også er overbevisende med tanke på kvalitet.

I utgangspunktet, når du kjøper din nye vinåpner, bør du selvfølgelig sørge for at den er godt laget og laget av materialer av høy kvalitet. Du kan for eksempel velge en veldig enkel korketrekker eller du kan bruke en såkalt servitørkniv.

Et annet alternativ er en korketrekker med vinger. En slik modell har den fordelen at spissen kan plasseres veldig presist midt på korken. Dette gjør den spesielt lett å trekke ut og sannsynligheten for at korken smuldrer opp når den åpnes og forurenser vinen er betydelig lavere.

Eller kanskje du foretrekker en vinåpner som festes på kanten av bordet eller disken. Slike modeller er veldig populære, spesielt i den profesjonelle sektoren, da de kan gjøre åpningen enklere. Dette kan vise seg å være en stor fordel, spesielt når dusinvis av vinflasker skal løsnes utover kvelden.

Korketrekkere, vinåpnere og annet tilbehør

Vi ønsker å gi våre kunder best mulig støtte ved servering av drinker som vin eller musserende vin. Av denne grunn finner du et stort utvalg av tilbehør i vår butikk som du kan bruke til dette.

Vårt utvalg inkluderer følgende produkter:

 • Enkel flaskeåpner og korketrekker
 • Vinåpner med bordfeste
 • Korketrekker med vinger
 • Praktiske servitørkniver
 • Korkløfter-korketrekker
 • Musserende vin og champagnekjøler

Det er best å ta deg god tid og se deg rundt. Vi er sikre på at du finner de riktige verktøyene for å åpne og skjenke vin og musserende vin hos oss. Det spiller selvsagt ingen rolle om du leter etter passende løsninger for privat bruk eller til profesjonell servering i storhusholdningen.

Praktisk tilbehør til åpnede vin- og champagneflasker

En flaske vin eller musserende vin tømmes ikke alltid helt umiddelbart etter åpning. For at det resterende innholdet ikke skal kastes, er det viktig å holde det ferskt på en passende måte.

I tillegg til vinåpnere finner du også de riktige løsningene til dette formålet hos oss. Disse inkluderer for eksempel enkle vinpropper eller flaskekorker, som du kan forsegle flasker som allerede er åpnet, slik at innholdet kan nytes lenger.

Utenom det er det selvfølgelig også den praktiske Champagne Protector. Dette er det perfekte valget for å holde musserende viner som musserende vin, prosecco og champagne friske. Champagne Protector sørger pålitelig for at karbondioksidet forblir i flasken og den musserende vinen din beholder gnisten lenger.

På denne måten kan du nyte den til det fulle fra første til siste slurk og slipper å bekymre deg for en bedervet smak om du ikke vil bli ferdig med musserende vin eller annen musserende vin med en gang. En Champagne Protector egner seg selvsagt også svært godt for den profesjonelle sektoren, for å kunne tilby gjestene upåklagelig kvalitet til enhver tid.

Kjøp billige korketrekkere og vinåpnere av høy kvalitet

Trenger du en korketrekker, en vinflaskeåpner eller annet tilbehør til servering av vin og musserende vin, har du kommet til rett sted. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av høykvalitetsprodukter som du enkelt kan bestille på nett og få dem levert.

Kjøp din nye korketrekker eller vinflaskeåpner billig i vår butikk og se selv.Vi er ikke i tvil om at du vil bli overrasket over utvalget og kvaliteten samt vår pålitelige kundeservice.