Artikkelens

I gastronomi, men i økende grad også i privat sektor, tappes ikke lenger øl med et enkelt trykk. Barsøyler er et skikkelig blikkfang i baren på alle puber, klubblokaler og hjemme. En doseringssøyle i forskjellige høyder etter eget valg er festet til disken, som vanligvis inkluderer et dryppbrett. Dispenseren er koblet til dispenseren med en slange.

Dispenserkolonne etter eget valg

Vi har utleveringskolonner for private hobbykjellere eller restauranter i forskjellige størrelser. Alle modeller er visuelt veldig tiltalende og gir baren et elegant malingsbelegg. Elegante modeller laget av krom eller rustfritt stål, matt eller polert er tilgjengelige med en eller to linjer. Noen av dispenserkolonnene kan skrues direkte på tappestenget.

Dispenseringskolonner er tilgjengelige i en rekke versjoner, med ensidig og tosidig versjon. I cateringbransjen spiller utseendet en spesiell rolle i utlevering av søyler, fordi den skal passe til disken og gjenspeile stilen på spisestuen. Utleveringskolonner danner ofte midten av disken bak som verten betjener gjestene sine. Modeller av høy kvalitet laget av rustfritt stål eller krom passer nesten til hvert interiør.

Hvis du vil være mobil, er piknik-pumper alternativet mens du er på farten. Med de enkle piknikpumpene med stempelkran kan du begynne å tappe uten CO2-flaske. Så du kan også glede deg over deilig, ferskt øl på grillen eller på strandtur.

Teknologi for utlevering av kolonner

I tillegg til utseendet, bør du også ta hensyn til teknologien og utførelsen av høy kvalitet. Kranen, som ølet strømmer fra, er koblet til dispenseren. Vær alltid oppmerksom på en grundig rengjøring av dispenseren og tappekranen. Tilstrekkelig avkjøling bør også sikres slik at ølet ikke kommer ut av springen for varmt. Ulempen med varmt øl er at det skaper mye skum.

Dispenserkolonnene våre er av høy kvalitet og teknisk oppdaterte, så dispenserkolonnene er ikke bare et ekte blikkfang. Optikk og teknologi gjør at ølet smaker mye bedre. Spesielt i det gastronomiske området, er baren en figurhead i spisesalen, som du ikke bør spare på.