For husholdningen, gastronomi eller privat hobbykjøkken
Antall kraner eller typer øl
Kjølekapasitet (liter per time)
Integrert luftkompressor eller CO2
Som et komplett sett eller bare en dispenser

Tappetårn

I gastronomien, men også i økende grad i privat sektor, blir øl ikke lenger tappet bare med en enkel tapphane. Tappetårn er virkelig iøynefallende på enhver pub, klubblokale og hjemme i baren. Et tappetårn i valgfri høyde festes på bardisken, vanligvis med en dryppskål. Tappetårnet er koblet til øltappeanlegget med en slange.

Tappetårn etter eget valg

Vi har tappetårn i ulike størrelser for privat bruk eller i restaurantbransjen. Alle modellene er visuelt tiltalende og gir ølserveringsområdet en stilig touch. Elegante modeller laget av krom eller rustfritt stål, med matt eller polert overflate, er tilgjengelige med en eller to linjer. Noen av tappetårnene kan skrues direkte på øltappens kobling.

Tappetårnene finnes i forskjellige versjoner, med en eller to linjer. I restaurantbransjen spiller utseendet en spesiell rolle for tappetårnene, da de skal passe til bardisken og gjenspeile stilen i lokalet. Tappetårnene utgjør ofte midtpunktet på bardisken, der verten betjener gjestene. Modeller av høy kvalitet laget av rustfritt stål eller krom passer til nesten enhver innredning.

Hvis du vil være mobil, er piknikkpumper et alternativ når du er på farten. Med enkle piknikkpumper med stempeltapphane kan du begynne å tappe øl uten CO2 flaske. På den måten kan du også nyte deilig, ferskt øl på grillfesten eller på strandutflukten.

Teknologi for tappetårn

I tillegg til utseendet er det også viktig å være oppmerksom på teknologien og den høykvalitets utførelsen. Tapphaneventilen, der ølet strømmer ut, er koblet til tappetårnet. Det er alltid viktig å sørge for grundig rengjøring av tappetårnet og tapphanen. Tilstrekkelig kjøling må også sikres, slik at ølet ikke kommer ut for varmt fra tapphanen. Varmt øl skaper mye skum og reduserer smaksopplevelsen.

Våre tappetårn er av høy kvalitet og oppdatert med den nyeste teknologien. De er ikke bare iøynefallende, men kombinasjonen av utseende og teknologi bidrar også til en bedre ølsmak. Spesielt i restaurantbransjen er tappetårnet et signaturelement i lokalet som du ikke bør spare på.

Utforsk vårt utvalg av tilbehør til Tappetårn og oppgrader ølserveringen til et nytt nivå med våre kvalitetsprodukter.

Tappetårn - Kjøl og server drinkene dine som en proff

Har du en hjemmebar eller kanskje eier en bar eller pub? Da er det viktig å ha riktig utstyr for å kunne servere drinker på en proffesjonell måte. Hos Tappetårn.com finner du alt du trenger av enheter og tilbehør til profesjonell drikke. Fra tappeanlegg til utleveringssystemer til utleveringssøyler og utleveringsutstyr - vi utstyrer deg fullt for å sikre at du har alt som trengs for å kunne servere de perfekte drinkene.

Tappetårn for alle anledninger

Enten du skal ha en fest i hjemmebaren eller trenger utstyr til en større anledning, så vil du finne det du trenger av tappetårn hos oss. Vi har et bredt utvalg av både små og store tappetårn som passer til enhver anledning. Med et tappetårn fra oss vil du kunne servere kalde, deilige drinker akkurat som en proff.

Rengjøring og vedlikehold av tappetårn

Tappetårnene våre er av høy kvalitet og laget for å gi deg mange års god bruk. Men for å sikre at tårnene holder seg i god stand og fungerer optimalt, er det viktig å gjøre regelmessig vedlikehold og rengjøring. Hos oss finner du alt du trenger av rengjøringsutstyr og slanger for å kunne rengjøre og vedlikeholde tappetårnet ditt. Med jevnlig rengjøring vil tårnet ditt holde seg i god stand og sikre mange gode drinker i tiden som kommer.

Kjøp slanger og tilbehør til tappetårn

For å kunne servere kalde, deilige drinker direkte fra tappetårnet, trenger du slanger av god kvalitet. Hos oss finner du et bredt utvalg av slanger og tilbehør til tappetårn. Vi har alt fra standard slanger til spesielle slanger tilpasset dine spesifikke behov. Velg mellom ulike lengder og materialer for å finne akkurat det du trenger for å kunne servere perfekte drinker.

Vi tilbyr et bredt utvalg av Tappetårn med forskjellige alternativer for deg å velge mellom. Uansett om du trenger et Tappetårn med 1 kran, 2 kraner, 3 kraner, 4 kraner, 5 kraner, 6 kraner eller til og med 8 kraner, har vi det du trenger. Våre Tappetårn er av høy kvalitet og designet for å møte dine behov for ølservering. Med vårt utvalg av Tappetårn kan du enkelt tilpasse antall kraner etter ditt behov, enten det er for et hjemmebarprosjekt, en restaurant eller en pub. Utforsk vårt sortiment av Tappetårn og finn det perfekte valget for deg. Med våre pålitelige og funksjonelle Tappetårn kan du sikre en jevn og effektiv tapping av øl, slik at du og dine gjester kan nyte en førsteklasses ølserveringsopplevelse.

Tappetårn 1 kran
Tappetårn 2 kraner
Tappetårn 3 kraner
Tappetårn 4 kraner
Tappetårn 5 kraner
Tappetårn 6 kraner
Tappetårn 8 kraner