Antall kraner eller typer øl

Cold Brew - kald krankaffe

Cold Brew-kaffe har vært veldig populært blant elskere av denne drinken i lang tid. Ved hjelp av en passende tut kan du tilberede usedvanlig velsmakende kald kaffe.

I vår nettbutikk finner du øldispensere, samt Cold Brew kaffedispensere, som er utstyrt med alle nødvendige elementer for perfekt kaffeglede.

Cold Brew kaffe fra nitrogenkran

Nitrogen brukes i kaldbryggesystemer i stedet for CO2. Dette er en av grunnene til at kald kaffe har et eksepsjonelt kremaktig skum. I tillegg gir nitrogenforsterkning Cold Brew en særegen søt smak uten behov for å tilsette sukker eller melk. Denne deilige kaffespesialiteten passer derfor også perfekt til kroppsbyggernes behov.

Cold Brew-kaffedispensere er på moten

Med kaldbrygget kaffe, kan du tilby dine gjester en veldig spesiell kaffeglede. Fordi kaldbrygget kaffe med nitrogen, opprinnelig fra USA, nå også er veldig populær i Europa og gleder flere og flere kaffeelskere med sin uvanlige smak.

Kjøp en kaldbrygget kaffemasse

Hvis du ønsker å servere gjestene dine med kremet espressokaffe i fremtiden, har du kommet til rett sted. Fordi i nettbutikken vår finner du den rette skjenkemaskinen du trenger for å servere Cold Brew Coffee.

Som med alle våre produkter, kan du selvfølgelig være sikker på at kvaliteten på de enkelte komponentene i Cold Brew-dysene ikke lar noe være å ønske, og at ingenting står i veien for en lang levetid.

Kjøp din Cold Brew kaffedispenser praktisk online, så leverer vi bestillingen din raskt og pålitelig til adressen du ønsker. Ved kjøp av et praktisk, komplett sett kan du også stole på at tilkobling og igangkjøring vil være problemfri, og du vil kunne servere din første kalde kaffe fra den nye maskinen på kort tid.