Tilbehør

Filter

Allround ølglede med mange tilbehør. Vi fører reservedeler, rengjøringsmidler og verktøy rundt dispenseringssystemet ditt. Øl er ofte og gjerne drukket ikke bare i cateringbransjen, men også blant privatpersoner. Flere og flere hobbybryggere lager sine egne øl, og det foregår selvfølgelig også hjemmepapping, og det er også klubbhus over hele landet som ønsker å forsyne medlemmene med fersk øl hver uke. Du finner nøyaktig riktig tilbehør til en velsmakende øl!

Praktiske hjelpere og reservedeler

Mange større og mindre verktøy gjør det lettere å banke. Med små 5-liters tønner, for eksempel, gir adaptere mulighet til å koble boksene til et doseringssystem. Takket være ølstengekranen, kan du fjerne ølslangen - ølet forblir trygt lagret i fatet. Du kan nå tappe ferskt øl i små mengder, en tilbakeslagsventil sikrer ren tapping. Hvis det er noe igjen i fatet senere, kan du bytte ut ventilasjonspluggen på fatet med en plugg for adaptere. Adaptere og plugger er ideelle for den private bursdagsfesten i festlokalet.

I tillegg til å rengjøre kranen og utstyret, er det alltid spørsmålet om riktig øltemperatur. Vanligvis vil vi ha kaldt øl, men noen ganger må drikken varmes opp for å oppnå riktig drikketemperatur, det er mulig med en ølvarmer med stativ i rustfritt stål. Øl skal alltid serveres ved kjøleskapstemperatur. Ved syv til ni grader er det også enkelt å tappe og danner en vakker skumkrone.

Noen ganger må noe repareres eller byttes ut ved kranen. I tillegg til verktøy og tetninger, vil du også finne et erstatningsknopp for din tabellkolonne. Bare se på sortimentet vårt før neste reparasjon - du vil definitivt finne riktig reservedel!

Siste trender

Å brygge øl er en hundre år gammel tradisjon, men også her er det alltid nye oppfinnelser og trender. Dette inkluderer for tiden Feeling-Tube borddispenserkolonne - den siste trenden innen ølutdeling. Dette bordkranen er plassert på bordet og dreid slik at det er rett foran gjesten. Nå kan øl, cola, juice eller vodka, vin og lang drikke fylles. Tre liter passer inn i tabellkolonnene på Feeling-Tube. Denne dispenseren er den absolutte trenden, spesielt i diskoteker, bowlingbaner, ølhager eller opplevelsesrestauranter!