Når du tapper på ølet, går noe galt eller springen fortsetter å dryppe etter at glasset er satt ned. Dryppbrett sørger nå for at væsken løper umiddelbart ut i avløpet og ikke at hele disken blir våt. Så dryppskuffer er veldig nyttige for å sikre diskenes renhet.

dryppplater etter behov

Vi har dryppbrett i rustfritt stål i forskjellige størrelser. Du kan ganske enkelt sette noen modeller på disken. Det er også todelt dryppbrett i forskjellige størrelser. Dryppskuffer kan også settes direkte inn på benkeplaten. Hvilke av variantene som passer for deg, avhenger av dispenseringssystemet og lokalene dine. Bla gjennom vårt sortiment og bestem etter dine behov!

Dryppskuffer er veldig nyttige i private omgivelser, men nesten et must i gastronomi. Spesielt i cateringhandelen må det alltid være veldig rent, slik at ubehagelig tilsmussing ikke trenger å rengjøres etterpå. For å jobbe mer effektivt og spare tid er dryppbrett et godt valg. Rester av vann og drikke løper direkte i avløpet og trenger ikke å tørkes bort før ølkranen kan fortsette.

I mange dispensersystemer - spesielt de mindre modellene, som også er veldig egnet for privat bruk - er dryppbrett allerede inkludert i leveringsomfanget. Du kan også bestille dryppbrett separat fra oss. Kanskje må arket også byttes ut over tid; så vil du finne den beste erstatningen hos oss.

Glassdusjer

Forresten, glassdusjer er praktiske for å fukte ølglassene før du tapper. Ølet er lettere å fylle på litt fuktede glass. Det er separate dryppplater for glassdusjen, som passer i størrelse og størrelse.

Finn ut i din egen tid hvilken størrelse og hvilken form som passer for deg. Dryppbrett og glassdusj med avløpsplater er faktisk praktiske ledsagere for å tappe øl og unngå unødvendig forurensning.