Høykvalitets Gastro kjøleskap

Perfect kjølt drinker must i enhver restaurant virksomhet. Dette gjelder selvsagt ikke bare for øl, men også for flaske drinker.

Med en Gastro kjøleskap er ikke et problem. I vår butikk finner du høy kvalitet enheter som flasker med øl og brus alltid ved riktig temperatur for en perfekt drikking glede.

Gastro kjøleskap i forskjellige størrelser

Hvis den tilgjengelige plass og kravene til utstyret som delvis variere betydelig avhengig av operasjonen. Hos oss derfor gastronomiske kjøleskap i forskjellige størrelser.

velge mellom modellene med en, to eller tre dører og en netto kapasitet på fra 138 til 338 liter av den innretning som passer perfekt dine behov, og til enhver tid sørge for den riktige mengde av kjølte drikkevarer.

Utendørs kjøleskap for servering utendørs

sommermånedene er tidspunktet for messer og festivaler. Selvfølgelig kan besøkende forvente en slik hendelse godt avkjølt drikke, som de kan nyte en forfriskning.

De modellene i vår nettbutikk er de perfekte utendørs kjøleskap for utendørs bruk. Takket være sin gode kvalitet på utførelse de er å bringe de spesielle krav som ofte skiftende steder og utendørs bruk med det, vel vokst.

Gastro kjøleskap for privat bruk

Selvfølgelig er våre Gastro kjøleskap ikke bare egnet for profesjonell bruk i restauranter eller på arrangementer. I tillegg er de robuste anordninger også sørge for privat bruk er et utmerket valg.

Hvis du er ute etter en høy kvalitet undercounter kjøleskap med glassdør for partiet rom, er du helt riktig med mat tjenesten kjøleskap fra vår butikk. Den solide konstruksjonen sikrer lang levetid, noe som gir deg mest mulig ut av kjøpet.

Forsynings must i fremtiden pålitelig med kalde drikker som øl og brus uten at du for dette formålet kjøleskapet på kjøkkenet hogging tar gjestene på din private feiringer.

Gastro kjøleskap med godt utstyr

Våre Gastro kjøleskap la ingenting å være ønsket. Takket være et temperaturområde på 2-10°C, kan du bestemme hvord kaldt du eller gjestene dine ønsker, for å nyte drinker.

Takket være to bærerister kan, den tilgjengelige lagerplass brukes optimalt, mens rustfritt stål på innsiden og utsiden aluminium sikre en særlig robust konstruksjon av gastro kjøleskap.

for tvangsluftkjøling er utstyrt med et digitalt, automatisk avriming. Selvlukkende dører bidrar også i stor turisme strømmer til glatte arbeidsflyt. De praktiske interiør belysning sørger for at du alltid har de resterende innholdet i kjøleskapet i utseende og betimes lett kan ta vare på forsyninger.

Gastro kjøleskap nettet

Hvis du trenger en ny Gastro kjøleskap, har du kommet til rett sted. I vår nettbutikk kan du finne Gastro kjøleskap i ulike størrelser med ett, to eller tre dører og en netto kapasitet på opp til 338 liter.

Enten som en utendørs kjøleskap eller for innendørs bruk - med våre høykvalitets enheter i ulike versjoner, kan du alltid stole på perfekt kjølt drinker

.

Kjøp kjøleskap av ditt valg i vår butikk og dra nytte ikke bare av høy kvalitet og rimelige priser, men også fra en rask levering til adressen du oppgir. Gastro