Antall kraner eller typer øl

Hygiene og vedlikehold av telleutstyret

Vaskemiddel og svamp er ofte ikke tilstrekkelig for hygienisk rengjøring av doseringssystemene, glassene og andre enheter. Spesielt hvis du driver med catering, er rene og kimfrie enheter et must, og det må ofte gjøres raskt slik at oppvask og apparater er klare til bruk igjen umiddelbart. I vår nettbutikk finner du både glassvaskemaskiner og rengjøringssett for dispenseringssystemer samt vasker og vanninnredning. Vi tilbyr også rengjøringsutstyr, fra desinfeksjonsmidler til rengjøringstabletter til rengjøringssvamper.

Glassvaskemaskiner og tilbehør

Vi tilbyr delfinglassvaskere som 2-gryte- eller 1-grytemodeller med gryteskylling eller frittstående skylling for tilkobling til undersinken eller gastrokranen. Den stasjonære enheten kan også brukes uten vask og er derfor spesielt egnet for festlige begivenheter. En vaskemaskin med delfiner sparer opptil 70% vann og energi fordi den skyller kaldt. Husets smussavvisende og avrundede overflate gjør rengjøringen enklere. Den indre børsten er festet med en bajonettlås, slik at den raskt kan byttes ut. Du finner tilbehør til din delfinglassvask på ich-zapfe.de eksterne børster, innvendige børster, børsterensere og andre. De spesielle glassvasketablettene er designet på en slik måte at de rengjør glassene krystallklare og garanterer ølskumets stabilitet. I vårt sortiment finner du også glassvaskemaskiner av høy kvalitet fra Spülboy-merket, og vi tilbyr også 3-delt glass vaskebørstesett uten hus med gummiknotter i forskjellige størrelser.

Profesjonell rengjøring av doseringssystemet

Du finner forskjellige rengjøringsbørster, desinfeksjonsmidler og andre spesialverktøy for riktig rengjøring av dispenseren i vårt omfattende utvalg. For å gi bakterier og sta skitt ingen sjanser, må du utføre en alkalisk og deretter en sur rengjøring på dispenseringssystemet. For dette formålet finner du kjemiske rengjøringsmidler i pulver- eller tablettform fra merket Bevi. Skyll deretter de små svampgummikulene gjennom øllinjene, som er i stand til å fjerne skitt og rusk fra de trange slangene. Oppdag våre praktiske rengjøringssett for 1-rørs og 2-rørs dispenseringssystemer og fat, som inneholder slanger og slangeklemmer for rengjøring av rør, svampballer, tappefett, desinfeksjonsmiddelkonsentrat og annet viktig tilbehør.