For husholdningen, gastronomi eller privat hobbykjøkken
Antall kraner eller typer øl
Kjølekapasitet (liter per time)
Integrert luftkompressor eller CO2
Som et komplett sett eller bare en dispenser
Som komplett sett inkludert rengjøringstilbehør

Lindr Pygmy 25

 
Lindr Pygmy 25 er det ideelle valget for alle ølelskere som ikke ønsker å gjøre uten perfekte tappresultater i privatlivet, og som leter etter en kompakt ølkjøler til dette formålet.
 

Lindr tappesystem av høy kvalitet for perfekt ølglede  

 
Med Lindr Pygmy 25 velger du en profesjonell løsning som gjør det mulig å dispensere perfekt kjølt øl i ditt private område. Ølkjøleren er ideell, for eksempel for å underholde gjestene på ditt neste hagefest.
 
I tillegg kan Lindr-dispenseren selvfølgelig også brukes i mindre serveringssteder. Med en tappekapasitet på opptil 30 liter hver time kan du helle mange øl med den.  
 
Den moderne kjøleteknologien som brukes i Lindr Pygmy 25 er preget av høy effektivitet. Den kraftige termoblokken sørger også for at den første ølen kan helles etter to til fire minutter.  
 
Etter rundt ti minutter er ølkjøleren endelig klar til å tappe flere perfekt kjølte øl etter hverandre, slik at du ikke trenger å la gjestene vente lenge selv på spontane besøk.
 

Hvorfor du har rett med Pygmy 25 fra Lindr

 
Selv det beste øl på flaske kan ikke konkurrere med fatøl på fat. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare gastronomi, men også private arrangementer.
 
For dette formålet er det lite fornuftig å kjøpe et kostbart doseringssystem med en tappekapasitet på 100 liter eller mer. En ølkjøler som Lindr Pygmy 25, derimot, er det ideelle valget.  
 
Fordi det kompakte doseringssystemet fra den velkjente tsjekkiske produsenten overbeviser med en tiltalende design og en robust konstruksjon laget av rustfritt stål. Du kan være trygg på at ølkjøleren din fra Lindr vil oppfylle de høyeste hygienestandardene, og at du vil glede deg over kjøpet i lang tid.
 

De viktigste fordelene med Lindr Pygmy 25 på et øyeblikk:  

 
  • Plassbesparende takket være kompakte dimensjoner  
  • Moderne kjøleteknologi for høy effektivitet
  • Rustfritt stål for en robust og holdbar konstruksjon
  • Enkel oppstart
  • Klar til bruk innen to til fire minutter
  • Opptil 30 liter kald øl i timen
  • Ideell for profesjonell servering privat sektor
 

Kjøp en Lindr Pygmy 25 dispenser

 
Kjøp Lindr Pygmy 25-doseringssystemet i butikken vår og imponer gjestene på ditt neste selskap i festlokalet hjemme eller i klubbhuset med perfekt kjølt fatøl.
 
Om nødvendig kan du selvfølgelig også bestille passende tilbehør fra oss, som ølslanger, som du trenger for å koble til din nye Lindr Pygmy 25 dispenser.