ich-zapfe

Avløpsrør vask av rustfritt stål, 270 mm, lang


Artikkelnummer 443007

Produsent: ich-zapfe

NOK 60.23 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Avløpsrør vask av rustfritt stål, 270 mm, lang

Velkommen til kjøkkeninnovasjonenes verden, hvor hver eneste detalj teller! Vårt standrør i CNS, med en imponerende lengde på 270 mm, er ikke bare et enkelt tilbehør for oppvaskkummen din, men også et uttrykk for holdbarhet og funksjonalitet.

Egenskaper som overbeviser:

  • Holdbarhet i perfeksjon: Dette standrøret er laget av høykvalitets CNS-materiale som garanterer langvarig og robust ytelse. Det er designet for å tåle daglig bruk på kjøkkenet og vil være en trofast følgesvenn i mange år.
  • Allsidig bruk: Den ene siden av standrøret er nøyaktig tilpasset 1 1/2" avløpsventiler for oppvaskkummer, mens den andre siden er utstyrt med en 1 1/4" ventil og en gummikonus, noe som muliggjør fleksibel tilpasning til ulike avløpsventiler. Denne allsidigheten sikrer at standrøret kan brukes i ulike kjøkkensituasjoner og med forskjellige modeller av oppvaskkummer.
  • Universell passform: Med en optimal lengde på 270 mm passer dette standrøret perfekt til oppvaskkummer med en dybde på 300 mm. Enten du har en moderne rustfri stål oppvaskkum eller en klassisk keramisk oppvaskkum, vil dette standrøret integreres sømløst og tilby en pålitelig løsning for problemfri avløp.

Dette standrøret representerer ikke bare stil, men også substans. Konstruksjonen i robust CNS-materiale gjør det til et uunnværlig element i enhver førsteklasses kjøkkenutstyr. Den presise utførelsen gjør det mulig med en sømløs integrering med 1 1/4" og 1 1/2" avløpsventiler for oppvaskkummer, og den universelle passformen sikrer at det passer perfekt i enhver oppvaskkum med en dybde på 300 mm.

Med dette standrøret får du ikke bare et enkelt tilbehør, men også en investering i den problemfrie funksjonen til oppvaskkummen din. Det er garantien for vedvarende ytelse og uovertruffen holdbarhet. Takket være de høykvalitets materialene og gjennomtenkte konstruksjonen kan du være trygg på at oppvaskkummen din alltid vil fungere optimalt.

Benytt sjansen nå til å utstyre oppvaskkummen din med dette førsteklasses standrøret og opplev hvordan design og funksjonalitet går hånd i hånd for å løfte kjøkkenet ditt til nye høyder. Bestill i dag og oppdag fordelene med førsteklasses kjøkkenutstyr!

Vare-ID 31
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 130 g
Netto vekt 130 g
dimensjoner 130×130×130mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: