For husholdningen, gastronomi eller privat hobbykjøkken
Antall kraner eller typer øl
Kjølekapasitet (liter per time)
Integrert luftkompressor eller CO2
Som et komplett sett eller bare en dispenser
Som komplett sett inkludert rengjøringstilbehør

lindr      

Øldispenser fra Lindr
 

Hvis du vil kjøpe en ny øldispenser, kan du velge mellom mange kjente merker. En produsent hvis dispenseringssystemer bør være kjent for alle ølelskere, er Lindr.

Det tsjekkiske selskapet tilbyr de riktige modellene for både privat og profesjonell bruk. Hvis du er interessert i Lindr-utleveringssystemer, kan du bestille dem direkte fra vår nettbutikk.

 

Lindr - dispenseringsteknologi av høy kvalitet siden 1992

Lindr-selskapet ble grunnlagt i 1992. Mlos Lindrs selskap ga seg raskt et navn takket være sofistikerte produkter. I mellomtiden har den lille familiebedriften for lengst blitt en internasjonalt aktiv produsent av utleveringssystemer.

I motsetning til mange andre selskaper jobber Lindr fremdeles utelukkende med investorer fra Tsjekkia, slik at det fremdeles er en viss referanse til selskapets opprinnelige opprinnelse.

 

Hva gjør Lindr utleveringssystemer så spesielle

Øldispenseren fra Lindr kan overbevise både visuelt og kvalitetsmessig. Alle som bestemmer seg for et dispenseringssystem fra produsenten, har vanligvis valget mellom modeller med et klassisk treutseende og enheter laget av forkrommet rustfritt stål.

Det rette Lindr-tappesystemet er et visuelt høydepunkt for hver teller, som øltapping ganske enkelt er en glede.

Det som gjelder utformingen av øldispenseringssystemene gjelder naturligvis også teknologien og kvaliteten på Lindr. Hvis du eier en enhet fra selskapets sortiment, kan du se frem til en kraftig dispenser med lang levetid.

 

Ulike kjølesystemer fra Lindr

Lindr produserer doseringssystemer der forskjellige kjølesystemer brukes. Når du velger en Lindr-øldispenser, kan du derfor velge hvilken type kjøling du personlig foretrekker.

I tillegg til enheter med vann- og kontaktkjøling, inkluderer produsentens utvalg også modeller med elektrisk kjøling. Du kan derfor være trygg på at du finner det du leter etter på Lindr dispensersystemer uavhengig av dine preferanser og krav.

 

Lindr dispenseringssystemer for fagpersoner

Lindr tilbyr et bredt utvalg av høytytende doseringssystemer for serveringsbransjen. Noen av enhetene trekker opptil 180 liter i timen.  

Det burde være mer enn tilstrekkelig selv i topptider og muliggjøre en rask og ukomplisert servering av perfekt kjølt fatøl.  

Takket være den gjennomtenkte konstruksjonen er Lindr-dispensersystemene også enkle å vedlikeholde og rengjøre, slik at ølets kvalitet og smak ikke blir svekket av avleiringer i øllinjene.

 

Lindr dispenseringssystemer for privat bruk

Bruk av Lindr-krananlegg er ikke utelukkende forbeholdt restauratører. Fordi serien også inkluderer noen gode enheter for privat bruk.  

Disse er da vanligvis litt lettere og mer kompakte. I tillegg har de selvfølgelig ikke samme tappekapasitet som de profesjonelle utleveringssystemene.  

Privatpersoner kan likevel også stole på deres Lindr-øldispenseringssystem, en holdbar modell av høy kvalitet som vet å imponere med sin sofistikerte teknologi.

 

Lindr dispenseringssystemer med membranpumpe

Dispensering med CO2 er fortsatt den mest utbredte. Likevel prøver flere og flere mennesker seg på kjegler uten karbondioksid. Også i dette tilfellet har Lindr naturlig nok de riktige enhetene som tilbys.

Fordi selskapets sortiment også inkluderer en rekke høykvalitets øldispensersystemer med membranpumper. Med disse kan fersk øl trekkes helt uten CO2.

Siden noen modeller med membranpumper kan imponere med en høy doseringskapasitet på opptil 50 liter i timen, er disse doseringssystemene fra Lindr også egnet for profesjonell bruk. For selv med et litt høyere antall gjester, burde ikke lange ventetider i disken være noe problem.

 

Kjøp Lindr øldispenseringssystemer i vår nettbutikk

Er du interessert i Lindr-ølutdelingssystemene?

Så har du kommet til rett sted. For i vår nettbutikk finner du et stort utvalg av modeller fra produsenten fra Tsjekkia.

Bestill Lindr-dispenseren din enkelt online og dra nytte av våre lave priser og rask og pålitelig levering til adressen du ønsker.