ich-zapfe

Vask Gastronorm i rustfritt stål, 24x30x20cm


Artikkelnummer 443004

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,244.85
NOK 1,161.52 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Vask Gastronorm i rustfritt stål, 24x30x20cm

Oppvaskkum Gastronorm i rustfritt stål er den uunnværlige løsningen for enhver restaurant eller festlokale. Dens robuste kvalitet og enkle håndtering gjør den til den perfekte følgesvenn for alle rengjøringsbehov. Med generøse dimensjoner på 300 x 240 x 200 mm gir denne oppvaskkummen tilstrekkelig plass til å håndtere selv store mengder servise uten problemer.

Robust kvalitet i kromnikkelstål

Produksjonen i høykvalitets kromnikkelstål gir denne oppvaskkummen en uovertruffen robusthet og holdbarhet. Dens motstandsdyktige kvalitet garanterer en langsiktig investering i renslighet og hygiene.

Sikker passform med innhengerrand

Innhengerranden sikrer en sikker og stabil passform av oppvaskkummen i arbeidsbenken. Dette forhindrer at oppvaskkummen wobbler eller sklir under bruk, noe som ikke bare gjør arbeidet enklere, men også gjør arbeidsplassen sikrere.

Enkel håndtering uten avløps- og overløpsventil

Bevisst valg av å ikke inkludere avløps- og overløpsventil gjør dette produktet spesielt brukervennlig. Med en avløpsdiameter på 1 1/2 tommer er håndteringen enkel, og behovet for reparasjoner eller utskiftninger av deler unngås.

Allsidige bruksområder

Takket være sin robuste konstruksjon egner denne oppvaskkummen seg ikke bare for restauranter, men også for bruk i hjemlige festlokaler. Den optimale størrelsen og enkle håndteringen gjør den til det ideelle valget for ulike bruksområder.

Konklusjon: Effektiv rengjøring for krevende bruk

Oppvaskkummen Gastronorm viser seg å være et pålitelig og praktisk produkt som tilfredsstiller de høyeste kravene. Dens robuste kvalitet, enkle håndtering og generøse dimensjoner gjør den til den optimale løsningen for alle som verdsetter renslighet og effektivitet.

Vare-ID 28
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1360 g
Netto vekt 1360 g
dimensjoner 300×240×200mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: