For husholdningen, gastronomi eller privat hobbykjøkken
Antall kraner eller typer øl
Kjølekapasitet (liter per time)
Integrert luftkompressor eller CO2
Som et komplett sett eller bare en dispenser
Som komplett sett inkludert rengjøringstilbehør

Lindr Kontakt 40

Lindr Kontakt 40 dispenseringssystem er en moderne gjennomstrømningskjøler av høy kvalitet for den kommersielle sektoren, og det er ikke noe problem med en jevn servering. Modellen imponerer spesielt med sitt utmerkede forhold mellom pris og ytelse, noe som sikkert vil overbevise deg hele veien.

 

Doseringssystem av høy kvalitet for kresne ølelskere

Med Lindr Kontakt 40 dispensersystem velger du en tørrkjøler av høy kvalitet som til tross for kompakte dimensjoner kan dispensere opptil 50 liter øl i timen.

Enheten er ideell for kresne restauratører som ønsker å underholde sine gjester med perfekt kjølt fatøl og som setter pris på et brukervennlig trykk.

Lindr Kontakt 40 er blant annet preget av sin moderne kjøleteknologi. Dette sikrer at energiforbruket er lavt og at du kan begynne å servere øl etter fem til åtte minutter.

Med Lindr Kontakt 40-tappesystemet er du godt rustet til å glede dine gjester med en perfekt øl uten lange ventetider og til å takle et litt høyere antall gjester uten problemer.

 

Hvorfor Lindr Kontakt 40 er et godt valg

En fersk fatøl får hjertet til enhver ølelsker til å slå raskere. Med det kraftige tappesystemet fra Lindr kan du stole på en høykvalitets enhet som vet å imponere med sin robuste konstruksjon laget av rustfritt rustfritt stål.

Overholdelse av de høyeste hygienestandardene er garantert, og det er den lengst mulig levetiden, slik at du kan være sikker på at investeringen i den nye Lindr-dispenseren din er verdt, og at du kan stole på påliteligheten til strømningskjøleren lenge tid

Samtidig, med Lindr Kontakt 40 dispenser, velger du en visuelt tiltalende modell som sikkert vil kutte en god figur på disken din.

 

Et overblikk over de største fordelene med Lindr Kontakt 40:

  • Kompakt flytkjøler med utmerket forhold mellom pris og ytelse
  • Lavt energiforbruk takket være moderne kjøleteknologi
  • Holdbar og robust laget av rustfritt stål
  • Ukomplisert oppstart
  • Klar til bruk etter bare fem til åtte minutter
  • Opptil 50 liter perfekt kjølt øl i timen
  • Et utmerket valg for kresne restauratører


Kjøp Lindr Kontakt 40 dispenser

Kjøp kontakt 40-dispenseren fra Lindr beleilig i vår nettbutikk og se frem til en perfekt ølglede som ikke gir noe å være ønsket av dine gjester.

Du vil selvfølgelig også finne passende tilbehør, som ølslanger, for å koble til ditt nye Lindr Kontakt 40-doseringssystem og for å kunne begynne å servere snart.