Kjøp askebegre: høykvalitetsløsninger for innendørs og utendørs bruk

Askebegre er kjent for å være uunnværlige på mange områder. Dette gjelder ikke bare offentlige områder, som røykeområder på restauranter, men også mange private husholdninger. Selv noen overbeviste ikke-røykere holder et askebeger klart i tilfelle en gjest ønsker å forfølge lasten sin i hagen eller på balkongen under besøket.

Utvalget av ulike modeller fra askebeger til askebegre med lokk til stående askebeger for utendørs er stort. Vi er imidlertid sikre på at du vil finne en modell i vårt sortiment som optimalt oppfyller dine krav og ideer.

Det viktigste med askebegre på et øyeblikk

 • Askebeger eller askebeger med lokk er et godt valg, spesielt for utendørs bruk.
 • Bortsett fra askebeger og askebegre med lokk, finnes det diverse andre varianter, hvorav noen til og med egner seg for på farten.
 • Når det gjelder materialet, finnes det i tillegg til modeller i glass og plast også modeller i metall eller keramikk å velge mellom.
 • Hvilket askebeger som er riktig avhenger først og fremst av planlagt bruk og stedet der det skal settes opp.
 • Er du på jakt etter passende askebegre, finner du et utvalg ulike modeller i vårt sortiment.

Askebeger i forskjellige utførelser

Ønsker du å kjøpe et nytt askebeger, vil du raskt oppdage at du kan velge mellom utallige modeller i ulike former og størrelser. Det tilgjengelige utvalget er på ingen måte begrenset til enkle, flate askebegre.

I tillegg finnes det blant annet følgende typer askebegre:

 • Askebeger
 • Askebeger med lokk
 • Stående askebeger
 • Reiseaskebeger
 • Veggaskebeger

Askebeger er allsidige og spesielt populære

Når man røyker ute, er det vanligvis nesten umulig å unngå at vinden blåser aske rundt. Et såkalt askebeger kan brukes for å hindre at dette sprer seg overalt, noe spesielt ikke-røykere raskt synes er irriterende.

Askebeger finnes i svært forskjellige design. De er i grunnen litt høyere enn de enkle askebegre du kanskje er kjent med fra mange ølhager. Som et resultat er de utstoppede sigarettene og asken inni dem bedre beskyttet mot vinden og kan ikke blåses ut like lett.

Noen askebeger er også utstyrt med en innsats som du løfter opp kort etter å ha stubbet ut sigaretten. Det finnes også modeller med lokk i forskjellige former. På denne måten er det garantert ekstra beskyttelse mot vind sammenlignet med askebeger, som rett og slett er litt høyere.

Askebeger med lokk for ute og inne

Askebegre med lokk er spesielt verdsatt for det faktum at de pålitelig beskytter de utstoppede sigarettene og asken deres mot vinden. Et askebeger med lokk er derfor ideell for utendørs bruk, da det forhindrer at innholdet bare blåses ut.

I tillegg kan askebegre med lokk score med en annen stor fordel. For lokket beskytter ikke bare mot vind. Samtidig sørger det også for at innholdet i askebegeret ikke kan sees, noe som selvfølgelig ser mye mer tiltalende ut. Lokket bidrar også til å redusere ubehagelig lukt til et minimum dersom askebegeret ikke tømmes umiddelbart etter bruk.

Askebegre med lokk er uten tvil et godt valg og foretrekkes med rette fremfor enkle modeller uten lokk.

Ulike typer lokk til askebegre

Forresten, med tanke på type lokk, er det veldig forskjellige varianter. Noen må fjernes fra askebegeret. Andre åpnes for asking.

Noen askebegre er også utstyrt med en spesiell mekanisme. Aktiveres denne ved å trykke på den, beveger lokket seg ned og roterer samtidig. Den roterende bevegelsen transporterer asken og sigarettsneipene inn i det indre av askebegeret.

Så snart du slipper det, lukkes lokket igjen av seg selv. Dette er selvsagt praktisk og gjør det ekstra enkelt å bruke.

Stående askebeger: den ideelle løsningen for offentlige områder

Det er ikke alltid mulig eller ønskelig at askebegeret står på et bord eller en disk. I dette tilfellet anbefales kjøp av et stående askebeger. Et slikt stående askebeger er naturlig nok mye større, slik at det har tilstrekkelig høyde og kan plasseres trygt på gulvet.

Stående askebegre finnes i ulike former med ulike funksjoner. For eksempel finnes det modeller som er fylt med sand for å motvirke ubehagelig lukt fra sigarettsneiper.

Utenom det er stående askebeger med integrert avfallsbeholder også veldig populært. Slike modeller finner man ofte foran inngangene til for eksempel supermarkeder. De kan selvfølgelig også settes opp andre steder uten videre. En stor fordel med denne varianten er plassbesparelsen den gir sammenlignet med separat installasjon av et stående askebeger og en avfallsbeholder.

Det er også stående askebegre med lokk. Akkurat som med mindre askebegre med lokk, som for eksempel settes på bordet, garanterer dette også optimal beskyttelse mot vinden.

Reiseaskebeger: praktisk følgesvenn for på farten

Et reiseaskebeger eller et lommeaskebeger er spesielt kompakt og er den ideelle følgesvenn for røykere på farten. Som med normalstore askebegre, finnes det også et stort antall modeller i svært forskjellige design tilgjengelig for reiseaskebeger.

Det er for eksempel lommeaskebeger som åpnes for å avdekke en åpning for asking når de trekkes fra hverandre, og reiseaskebeger med lokk som kan åpnes. Noen modeller er til og med utstyrt med en karabinkrok, lik en nøkkelbrikke.

Så det burde ikke være vanskelig for deg å finne et passende kompakt askebeger for på farten som vil overbevise deg både når det gjelder kvalitet og utseende. Selvsagt skal lommeaskebegeret være så lukttett som mulig, slik at det kan oppbevares i bagasjen eller til og med i en jakke eller bukselomme uten å nøle.

Veggmontert askebeger: det plassbesparende alternativet til stående modeller

Som navnet tilsier, monteres veggmonterte askebeger på veggen. Sammenlignet med stående askebegre har denne varianten hovedfordelen at den er mye mer plassbesparende, selv om den også kan brukes stående.

Et høykvalitets veggmontert askebeger som er nøye festet til veggen vil pålitelig gjøre jobben sin i mange år. Avhengig av lokale forhold, er det også lurt å bruke et askebeger med lokk slik at vinden ikke bare kan blåse ut aske og stubbe ut sigaretter og spre dem rundt.

Askebegre laget av forskjellige materialer

Bortsett fra form, størrelse og funksjoner, skiller askebegre seg ikke minst på grunn av materialet de er laget av. Glass er fortsatt veldig populært. Spesielt enkle, flate askebegre er ofte laget av glass, som kan være både gjennomsiktig og farget og noen ganger er dekorert.

Det finnes også askebegre laget av plast samt modeller laget av keramikk eller metall. Selvfølgelig har hvert materiale sine egne fordeler, som ikke bare påvirker utseendet, men noen ganger også stabiliteten og levetiden.

 • Askebegre laget av keramikk får ofte sitt spesielle utseende og noen ganger med en slående, fargerik design.
 • Modeller laget av metall fremstår som regel ganske enkle og moderne.
 • Glassaskebeger kan være både enkle og slående i formen.
 • Plastmodeller er vanligvis svært rimelige.

Alt dette trenger imidlertid ikke nødvendigvis være tilfelle. For eksempel er det også askebegre laget av metall, hvis iøynefallende design gjør dem til et ekte blikkfang, eller modeller laget av keramikk, som er ganske enkle.

Matchende askebeger for alle krav

Det store utvalget gjør det noen ganger vanskelig å bestemme seg for en spesifikk modell. På den annen side sørger den også for at det er minst ett askebeger for enhver smak og enhver tenkelig bruk som oppfyller de respektive kravene optimalt.

Hva bør du være oppmerksom på når du kjøper et askebeger?

Å kjøpe et passende askebeger er absolutt ikke en altfor komplisert oppgave, men det er et par punkter du bør vurdere når du tar din kjøpsbeslutning.

Fremfor alt er det tiltenkte formålet viktig i denne sammenhengen. For utendørs bruk er det for eksempel lurt å kjøpe et askebeger med lokk eller eta skebeger. Dette vil forhindre at asken blir blåst over bordet av vinden. Dette er ikke bare mer hygienisk, men reduserer også rengjøringsarbeidet.

Hvis du planlegger å bruke askebegeret mens du står eller går forbi, er et stående askebeger det riktige valget. Avhengig av tilgjengelig plass på stedet, kan det også være mulig å feste et askebeger på veggen i dette tilfellet.

Er du ikke-røyker og kun har røykere som gjester fra tid til annen, er det som regel tilstrekkelig med et veldig enkelt askebeger av glass eller plast eller et rimelig askebeger med lokk.

Kjøp høykvalitets askebegre billig på nett

Trenger du ett eller flere askebegre, har du kommet til rett sted. I vår butikk finner du et utvalg av høykvalitetsmodeller å velge mellom.

Kjøp for eksempel et askebeger eller et askebeger med lokk. Vi leverer beleilig bestillingen din til adressen du ønsker. Når du handler i vår butikk nyter du blant annet av korte leveringstider, pålitelig service og god kvalitet til rimelige priser.

Vi er derfor ikke i tvil om at du vil bli helt fornøyd med ditt nye askebeger fra vår nettbutikk.