Kjøp dreneringsmatter i forskjellige utførelser

For å sikre god hygiene, er selvfølgelig grundig skylling av glassene som brukes avgjørende. Det er imidlertid minst like viktig å muliggjøre en rask og fullstendig tørking. For dette formålet anbefaler vi bruk av passende dreneringsmatter, som du i vår butikk i forskjellige størrelser og design finne. Enten til privat bruk eller til profesjonell bruk - vi er garantert å ha riktige dreneringsmatter.

Hvorfor du bør bruke dreneringsmatter

Dreneringsmatter har mange fordeler. Det er derfor verdt å bruke praktisk tilbehør både i catering og hjemme. Ved å bruke dreneringsmatter vil du dra nytte av følgende fordeler:

  • Tids- og arbeidsbesparelser
  • Bedre hygiene
  • Skinnende retter
  • Reduksjon av knust glass

Ved å plassere brillene dine på en dryppmatte etter vask, sparer du tid og arbeid. Fordi resten av skyllevannet kan renne av seg selv, slik at glassene også tørker / tørker uten din inngripen.

dreneringsmatter forbedrer hygienen

Fuktighet er den ideelle grobunn for alle slags bakterier. Dreneringsmatter gjør at oppvasken tørker spesielt raskt på grunn av luftsirkulasjonen. På denne måten hjelper de ikke bare med å sikre at glassene dine er klare til bruk igjen på rettidig måte, de hjelper også med å forbedre hygienen på kjøkkenet eller restauranten din.

dreneringsmatter gir mer glans

Jo raskere glassene tørker, jo bedre kan du unngå ubehagelige kalkemerker og vannflekker etter skylling. Dryppmatter sikrer dermed automatisk mer glans og renslighet og bidrar til å redusere den ofte nødvendige poleringen etter vask til et minimum.

Dreneringsmatter beskytter oppvasken din

Enten tallerkener, kopper eller glass - hvis oppvasken plasseres på en hard hylle etter oppvask, forårsaker dette uunngåelig regelmessig skade. Dette gjelder spesielt når det er mye drift og oppvask må være spesielt raskt. Tappematter kan hjelpe å redusere glassbrudd. Fordi de er mykere og beskytter oppvasken mot sprekker eller tårer.

Vi tilbyr et bredt utvalg av dreneringsmatter

Hvis du er ute etter passende dreneringsmatter, er du kommet til rett sted. For i butikken vår finner du et stort utvalg av tappematter i forskjellige størrelser og former. Uansett til hvilket formål du trenger din tappematte - har vi den rette løsningen. I tillegg til vanlige dreneringsmatter, kan du også kjøpe matter med oppsamlingsbrett, smale serveringsmatter til bardisker og rullematter som kan skjæres i størrelse.

dreneringsmatter med dryppbrett

En dryppmatte med en dreneringspanne reduserer innsatsen som kreves for rengjøring betydelig. Fordi vannet samler seg i karet, som lett kan tømmes og rengjøres om nødvendig. På denne måten unngår du en våt teller som du må tørke og rengjøre konstant.

Smale serveringsmatter til tilberedning av cocktailer

Våre smale serveringsmatter er ideelle for bruk i bardisker. Deres hevede felle fanger pålitelig rester av drikke, slik at du ikke trenger å tørke konstant. Samtidig tilbyr de glassene dine et trygt stativ når du tilbereder cocktails.

Rollmats som kan klippes i størrelse

Våre rimelige rullematter er tilgjengelige i fire forskjellige farger på måleren. De lettstelte mattene kan vaskes på opptil 50 grader. De akselererer tørkeprosessen og kan kuttes i hvilket som helst format.