Kjøleskap for drikke og Bottlecoolers for ethvert behov

I den private sektor kjøleskap er i første rekke til lagring av mat, mens kjøledrikkevarer er en liten sak. I catering men dette ser annerledes ut. Her er drinker kjøleskap uunnværlige i regelen. Fordi de bidrar til å kjøle flasker og bokser i tilstrekkelige mengder, slik at gjestene kan bli underholdt hele tiden med kald drikke.

I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av drinker kjøleskap. Enten flasker kjøleskap eller mini kjøleskap - vi er sikker på at vår produktlinje har å tilby en egnet modell for deg

Hvem trenger en drinker kjøleskap?

Vanlige kjøleskap er vanligvis nok plass til å kjøle flere flasker eller bokser hvis det er nødvendig. For lokal mat, oppkjøpet derfor vanligvis ikke gjør en ekstra drinker kjøleskapet for mye fornuftig.

Som for mat, men Bottlecoolers typisk representere en uunnværlig del av det utstyr. Dette er fordi de gjør det mulig å kjøle et stort antall flasker og bokser uten plan plass for oppbevaring av mat med. Drinker kjøleskap omsorg i catering bedrifter, slik at gjestene kan alltid nyte en kald drikke uten ventetid.

Situasjonen er tilsvarende for eksempel å være i stand til bensinstasjoner hvor også Bottlecoolers er satt opp ofte faller til kunder etter behov kalde drikker.

Drikke kjøleskap for privat bruk

Selv om drikke kjøleskap, spesielt i kommersiell sektor blir brukt, kan de godt også være en verdig kjøp for privat bruk.

Hvem, for eksempel, har et parti rom og ønsker å gi sine gjester på private fester med en større mengde kalde drikker, minst kjøpet bør ta en liten flaske kjøleskap definitivt vurdere.

Fordi i dette tilfellet gir en drinker kjøleskap, nok brus til lager uten behov for normal kjøleskap på kjøkkenet har å tjene og legger derfor ikke lenger eksisterer tilstrekkelig for oppbevaring av lett bedervelige matvarer.

Hva skiller en flaske kjøleskap fra en vanlig kjøleskap?

I alminnelighet, er det i en flaske kjøleskap til en normal kjøleskap. På samme måte som en vanlig kjøleskap det tjener til å kjøle innholdet.

temperaturen til den ønskede verdi kan stilles inn for dette formål. En integrert i drikkene kjøleskap termostat og kontrollere om de riktige temperatur hersker, og gir, hvis det er nødvendig for at kjøle som svinger på.

Forskjellen mellom kjøleskap med drikke og en vanlig kjøleskap som ligger i de forskjellige interiør. Mens en klassisk kjøleskap har for eksempel vegetabilske avdelinger og dørk lommer, disse tingene er overflødige i en flaske kjøleskap.

I sitt indre er derfor vanligvis bare hyller, hvor flasker og bokser kan plasseres. bortsett fra manglende ham den obligatoriske i kjøleskap fryseren, slik at den eksisterende oppbevaringsplass kan utnyttes optimalt for lagring av drikkevarer.

drikke kjøleskap med luftsirkulasjon avkjøling eller stille kjøling?

ta

Til et drikk kjøleskap til den ønskede temperatur, kan forskjellige typer kommer fra kuldeteknikk. Det skilles mellom enheter med tvungen luftavkjøling samt modeller med stille kjøling, som er noen ganger også referert til som statiske kjøle.

Begge varianter har både fordeler og ulemper, slik at ingen kan si at en kjøleteknikk er den andre fundamentalt overlegen. I stedet kommer det som ofte er tilfellet på den eksakte krav og fremtidig anvendelse.

Drikke kjøleskap med tvungen luftkjøling

I praksis er det såkalt tvungen luftkjøling anvendes i drikkevare kjølere for catering spesielt. I denne kjøleteknikken, blåser en vifte kald luft inn i det indre av kjøleskapet, hvor de spres.

ventilert kjøling tillater en meget jevn kjøling kan unngås ved de større temperaturforskjeller innenfor drikke kjøleskap. I tillegg viftene gi et kjøleskap med luftsirkulasjon kjøle meget raskt avhjelpe situasjonen, hvis temperaturen stiger på grunn av hyppig åpning.

er imidlertid et kjøleskap med luftsirkulasjon har ulemper. På noen enheter, er viften permanent i drift. En slik modell er høyt forhold, som delvis kan være sjenerende, særlig i rolige omgivelser.

Bortsett fra uinnpakkede matvarer kan tørke opp meget hurtig ved hjelp av luftstrømmen fra viften. Hvis det er en ren drikk kjøleskap, men som selvfølgelig ikke spiller noen rolle.

drikkevare kjøleskap med statiske kjøler

Kjøle med stille kjøling har en kjøleenhet, som vanligvis er montert på utsiden av enheten. En vifte er imidlertid ikke brukt.

drikke kjøleskap med lydløs, eller statiske kjøle er betydelig roligere enn modeller med konveksjonskjøling. I tillegg kan uemballerte mat oppbevares i dem hvis det er nødvendig, noe som ikke kan lett tørke ut på grunn av ikke-eksisterende luftstrømmen. I tillegg forbruker kjøleskap med stille kjøling ofte forholdsvis liten kraft.

Imidlertid Mangelen på luftlekkasje kan også vise seg å være en ulempe. Fordi kald luft alltid faller til bakken. Av denne grunn er det kaldere i den nedre del av en drikk kjøleskap med stille kjøling normalt omkring 3 til 4 ° C enn ved toppen.

Dette faktum bør vurderes i lagring av drikkevarer i hvert tilfelle. Det er nettopp når anordningen skal benyttes som en vin kabinett, kan en få grader forskjell i temperatur har en stor innvirkning på drikke erfaring.

I tillegg statisk kjøling kan ikke avkjøles så fort kjøleskapet etter at den er åpnet. Spesielt i restauranter hvor ofte flasker fjernes fra drinker kjøleskap minuttet, kan det noen ganger betydelig innvirkning på temperaturen på drikkevarer utlevert.

drikkevarer kjøleskap med glassdør

drikker kjøleskap med glassdør er spesielt populære i catering bransjen. Fordi med en slik flaske kjøleskap, kan drikker bli presentert spesielt tiltalende, som kan vise seg å være en vellykket produkt markedsføring som en stor fordel.

Dette er spesielt tilfelle når kjøleskapet er også utstyrt med en innvendig lys som angir innholdet av scenen perfekt.

I tillegg ansatte i innholdet i drikken kjøleskap takket være glassdøren uten å åpne alltid i visningen har, slik at de alltid vet når det er på tide å fylle på lager igjen, og for å få tid til tilførsel av kald drikke.

I tillegg ser Bottlecoolers med glassdør, men rett og slett mer moderne enn det de ofte gjør bak baren et virkelig blikkfang.

Det være seg en liten flaske kjøleskap med statisk kjøling eller en stor enhet med konveksjon kjøling - drinker kjøleskap med glassdører er tilgjengelige i forskjellige størrelser og trim nivåer forskjellige, så det er nesten for alle behov en passende modell

Mini kjøleskap for egen bar

Nei, er det viktig alltid at en drinker kjøleskap har flere hundre liter netto. Spesielt for den private sektor er det nok ofte gjort for å sitte på en mini å kjøle drikke ved behov i tilstrekkelig mengde.

En liten flaske kjøleskap trenger ikke mye plass. Det kan lett integreres i eksisterende utstyr, og for eksempel sette opp i et festlokale med en kompakt design.

A mini kjøleskap har også andre fordeler. For det første, kostnadene som påløper for en liten enhet vanligvis mye lavere og, for det andre, et lite kjøleskap bruker mindre effekt, noe som gjenspeiles ikke minst i regnskapet av energileverandøren positiv effekt.

må være Hvor stor eller liten kjøleskap for flasker, selvfølgelig du kjenner deg selv beste. Selv om vi anbefaler restauratører pleier heller å ta opp en litt større enhet, er det helt tilstrekkelig for enkeltpersoner ofte blir begrenset til de drikke kjølig på kjøp av en mini kjøleskap eller i det minste en litt mindre flasker kjøleskap.

er hvor mye en drikker kjøleskap?

Gitt antall forskjellige størrelser og utstyrsnivåer, det bør gå uten å si at kostnaden ved å kjøpe en drikke kjøleskap kan variere betydelig avhengig av modell.

En liten flaske glassdør kjøleskap og en høyde på 84 cm og en netto kapasitet på 115 liter kan finnes i vår butikk, for eksempel, allerede etter rundt 300 euro. Mini kjøleskap er ofte selv vært tilgjengelig for bare 100 eller 200 euro.

På den annen side er det imidlertid også like mulig at du kan forvente for den nye drikken kjøleskap med en kostnad på ca 1000 euro. Selv om store apparater er vanligvis dyrere, er størrelsen ikke det eneste kriteriet som spiller en rolle i kjøpsprisen. I tillegg, blant annet, er det utstyr og materialer av den spesielle modellen som brukes viktig.

Til syvende og sist, derfor bestemmer dine behov og ønsker om kostnader som du pådrar ved å kjøpe en drikke kjøleskap.

Hvor mye strøm bruker en drinkke kjøleskap?

I motsetning til mange andre elektriske apparater, som normalt er en drikk kjøleskap permanent i drift. Av denne grunn, er strømforbruket til hver enhet spiller en ikke uvesentlig rolle. Dette kan variere avhengig av modell, for eksempel ved rundt 250 eller 900 og flere kilowatt timer per år er.

I utgangspunktet forbrukes en flaske kjøleskap jo mer energi, desto større er den. også hyppig åpning

bortsett fra at strømforbruket øker på grunn drikke kjøleskapet deretter hver må kjøle ned igjen, den varme luft.

Uansett er den såkalte energiklassen informasjon om hvordan økonomisk er de respektive drikke kjøleskap i forbruket. Energiklasse kan være for kjøleskap mellom A og D +++. En +++ står for en ekstremt energieffektiv apparatet og D modeller, som har et høyt effektforbruk.

Energien etikett i drikkevare kjølere

På grunn av forskjellig størrelse kjøleskap nødvendigvis ha et forskjellig høyt energiforbruk, størrelsen på hver enhet er inkludert i energiklassen. På denne måte er det mulig kjøpere å sammenligne forskjellige modeller med hverandre.

informasjon om den faktiske strømforbruket av kjøleskapet, men det gir ikke deg selv tatt. Men drikker alle kjøleskapet har en såkalt energimerke, som lister neste energieffektivitet klasse eller andre relevante data.

På den energimerket av en drikkevare kjøleskap, blant annet følgende informasjon tilgjengelig på:

●           Energieffektiviteten klasse

●           Produsentens navn

●           Den modellnavn

●           Den årlige strømforbruk i kilowatt-timer

●           Den netto kapasitet i liter

Hva er viktig når du kjøper en drikke kjøleskap

drikke kjøleskap er tilgjengelig i en rekke størrelser og trim nivåer. Kjøper er derfor viktig å vurdere et par ting. Dette er den eneste måten å sikre at den valgte flaske kjøleskapet faktisk oppfyller alle krav og optimal bruk i hverdagen er mulig.

De følgende egenskaper du bør absolutt være inkludert i din beslutning når du kjøper en drikke kjøleskap:

●           Dimensjoner og vekt

●           Netto kapasitet

●           Kjølekapasiteten og kjølingsteknologi

●           Inne i

●           Strømforbruk

●           Utførelse og utforming

●           Volum

Dimensjoner og vekt

Størrelsen og vekten er selvfølgelig en viktig faktor som må tas i betraktning når man kjøper en flaske kjøleskap. Til slutt, den kjøleskap drikke må i de fleste tilfeller i en eksisterende legeme anordnet slik at bare en begrenset plass for enheten er tilgjengelig.

Det bringer derfor ingenting å opt for drikke kjøleskap med en høyde på to meter, hvis du virkelig har bare én enhet med en høyde på mer enn 1,50 m torget.

En annen detalj som også bør tas i betraktning i forbindelse med dimensjonene, dørstopperen. I det minste i trange rom som kan spille en viktig rolle i driften av kjøleskapet. Fordi dørstopperen, det avhenger av den retning i hvilken døren til kjøle stiger drikkevarer. For mange enheter det kan også endres, slik at hvis det er nødvendig, er en tilpasning til de lokale forhold er mulig.

Nett kapasitet

Tiden som tillates for lagring av drikkevarer tilgjengelig plass i kjøleskap kalles netto kapasitet og uttrykt i liter. Mens små Bottlecoolers bare ha en netto kapasitet på omkring 100 liter, og bringer det særlig stort utstyr delvis til mer enn 500 liter.

Avhengig av hvor mye drikke som du selger hver dag, så en annen størrelse når du kjøper en drikke kjøleskap er fornuftig. For privat bruk, men det er nok for det meste mindre enheter som er forholdsvis rimelig i anskaffelse og har også lavere strømforbruk.

Kjøleeffekten og kjølingsteknologi

Hensikten med en drikk kjøleskap er logisk er å kjøle drikke. Ved kjøp av et apparat, derfor, selvfølgelig, kjølekapasitet og er mulig for kjøle teknologi spiller en viktig rolle.

I enkelte modeller, en temperatur på 1-15 ° C kan justere   i temperaturområdet på annen er betydelig mindre og, for eksempel, kan bare en regulering av 2-10 ° C,

Hvis kjøleskapet for flasker ofte åpne veldig mye, er det bortsett fra det er fornuftig å kjøpe en enhet med konveksjon kjøling. Hvis imidlertid bare unntaksvis en flaske fra kjøleskapet fjernet, også en modell med stille kjøling nok.

Inne

Som for det indre av et kjøleskap drikke det er i hovedsak opptatt av antallet hyller som er til stede i den aktuelle modellen. Bare hvis nok skuffer er tilgjengelige, kan den netto kapasitet faktisk utnytte fullt ut.

Ideelt sett bør hyllene ta ut også og kan festes i forskjellige høyder i flasken kjøleskap. Dette muliggjør en særlig fleksibel bruk, slik at den tilgjengelige plass er optimalt kan anvendes for bokser og flasker i en rekke størrelser.

effekt

Med de stadig økende energikostnader bør ved kjøp av en drikke kjøleskap, selvfølgelig, er strømforbruket i avgjørelsen strømmen.

For en bedre vurdering energi og det tilhørende lavere strømforbruk meget vel kan føre gjennom hele livet av kjøleskapet til en betydelig besparelse i driftskostnadene.

Behandling og Design

Selvfølgelig bør være så godt laget en flaske kjøleskap. Spesielt i catering robust design er svært viktig, slik at enheten tåler de spesielle kravene til hverdagslige problemer. Men i den private sektor en lang levetid er ønskelig, selvfølgelig.

I tillegg, selvsagt er det fornuftig når du kjøper en drikke kjøleskap for å gi en liten oppmerksomhet til design. Avhengig av oppsett og preferanser en modell med en kledning laget av børstet rustfritt stål, en helt hvit kjøleskap eller en enhet med glassdør, for eksempel, kan være et godt valg.

Volum

Endelig bør kjøleskap drikke blir vurdert avhengig av plasseringen og volum. Dette gjelder i det minste når anordningen skal installeres i et rolig miljø.

Selv om kjøleskap er vanligvis ganske rolig og driftsvolumet overstiger sjelden 40 desibel, støy av kjøle på lang sikt kan være ganske brysom.

rensing av en drikke kjøleskap

For et langt liv, er det viktig å holde drinker kjøleskap ren som mulig. Selv om ingen åpen maten er lagret i det, i motsetning til et vanlig kjøleskap som er ikke minst med hensyn til hygienisk håndtering av mat er viktig.

Normalt slutter innsatsen ved rengjøring av en flaske kjøleskap innenfor grenser og ingen spesielle verktøy som er nødvendig for dette. En ren filler, litt vann og mildt vaskemiddel generelt variere fra helt til det indre og huset for å vaske kjøleskap.

Hvis det er en brus kjøleskap med glassdør, kan også bidra til å fjerne fingeravtrykk og annet smuss fra fronten av enheten som skal fjernes.

en flaske av glass renere

Ved bruk av sterke rengjøringsmidler svamp skal ikke åpnes under rengjøring av et kjøleskap. Fordi dette fører til meget små riper på følsomme overflater. Dette ser ikke bare skjemmende, men ytterligere komplisert i fremtiden rengjøringen enkel.

Uansett, det er alltid lurt når du rengjør og i valg av rengjøringsmidler å observere produsentens anbefalinger for å sikre at kjøleskapet ikke er skadet av feil vare tiltak.

tining et kjøleskap drikke

Spesielt om sommeren er det ikke uvanlig at ved hyppig åpning av dør på baksiden av drikken kjøleskapet danner et tynt lag av is. For å unngå at det går kjøleeffekten eller skade på enheten, derfor sannsynligvis ikke kommer rundt det å avrime kjøleskapet for flasker fra tid til annen.

opptinings viser seg like enkelt som rensing. bare ta for dette formål innholdet fra kjøleskapet og trekke pluggen ut.

Fuktigheten produsert ved smelting av isen, kan plukke opp lett med et håndkle. Å fremskynde avrimingen, du spør, om nødvendig en bolle med varmt vann i de åpne drinker kjøleskap. Til slutt er det bare å tørke av interiør og koble tint og renset enheten til strømnettet.

Den matchende drikker kjøleskap for alle behov

Kravene til en brus kjøleskap varierer avhengig av formålet og til betydelig. Derfor vårt utvalg omfatter et bredt spekter av ulike enheter for alle behov.

Uansett om liten flaske kjøleskap for personlig bruk eller store modeller med en nettokapasitet på over 500 liter for kommersiell bruk - vi er sikker på at du vil finne oss med oss ​​en matchende kjøleskap for lagring av kalde drikker

.

Selvfølgelig, det ligger i drikke kjøleskap i vår nettbutikk utstyr fra kjente produsenter som Liebherr. Du kan være trygg på at tilbyr deg modell du velger høy kvalitet og en tilsvarende lang levetid slik.

Til slutt, drikke kjøleskap ingenting du kjøper hvert år nye. Kvalitet utførelse er en absolutt nødvendighet, må mottas av den på ingen måte kompromiss.

Hvorfor kjøp av en drikke kjøleskap verdt

A drikker kjøleskap tillater lagring av et stort antall bokser eller flasker. Hans kjøpet alltid verdt hvis en større mengde kald drikke vil bli servert.

i næringslivet for eksempel i catering tilfelle. I tillegg Bottlecoolers men også meget ofte brukt av detaljhandel etablissementer, slik som bensinstasjoner, kiosker og supermarkeder.

Men selv for privat bruk for å kjøpe en drikk kjøleskap kan være nyttig. Dersom gjestene skal være regelmessig verter og stedet i normal kjøleskapet ikke er tilstrekkelig for den kalde krysset av drikkevarer, kan passende utstyr hjelpe.

men

dette tilfellet suffices det som regel kjøpe liten flaske kjøleskap eller mini kjøleskap og posisjon det som innenlandske rumpus. Fordi dyrt utstyr med konveksjon kjøling er for privat sektor ofte rett og slett for mye av en god ting.

Til slutt er ikke bare forbundet med anskaffelses dyrere. I tillegg krever de også unødvendig plass og bruker relativt mye strøm, som ikke bør undervurderes, gitt dagens kursutviklingen de siste årene. Begrens deg når du kjøper en drikke kjøleskap for hjemmebruk, og derfor på en modell som du faktisk vil bruke i sin helhet.

En drikke kjøleskap gir deg følgende fordeler:

●           Pålitelig kjøling av drikkevarer i bokser og flasker

●           Modeller for alle behov, takket være mange forskjellige størrelser

●           Tilgjengelig med glassdør å holde innholdet alltid i visningen

●           Spesielt god kjøleeffekt for enheter med konveksjonskjøling

●           Enkel håndtering og enkel rengjøring

●           Ideell for lagring av kalde drikker i tilstrekkelig mengde

●           Kompakte enheter også for privat bruk passende

Høy kvalitet drikke kjøleskap online

I vår nettbutikk kan vi tilby et stort utvalg av kvalitets drikke kjølere av kjente produsenter. Vi er derfor sikre på at vi har riktig modell på tilbud for deg, som perfekt oppfyller kravene, som bringer hans fremtid hensikt med det.

Bestill kjøleskapet for flasker med ditt valg beleilig online. Når du handler i vår butikk du kan dra nytte av konkurransedyktige priser, korte leveringstider og vår vanlige god service som vi var i stand til å inspirere utallige kunder.