Antall kraner eller typer øl

Trekk vann profesjonelt i husholdnings- og cateringhandelen

Du finner vanndispensere til bordplate og under bord, samt vannkjølesystemer, brusvannsenheter og varme kullsyreholdere. Vi tilbyr også vannfiltre for din vannkran eller kaffemaskin, men vi tilbyr også høyytelsesfilteranlegg direkte for din vannforbindelse eller dusj.

Topp moderne dispenseringssystemer og brusvannsenheter

Et av våre mest populære produkter er EDEN-vanndispenser for kjølt eller ikke-kullsyreholdig vann. Enhetene er mikrofiltrert, sterilisert og med valgfri ozonsterilisering, spesielt designet for cateringindustrien. EDEN-vanndispenser er tilgjengelig som bordplate- eller underbordsmodell med en timeeffekt på 60 l eller 120 l vann. SODA ELEGANCE TOWER er en edel rustfritt stål sodavanninnretning for kjølt stille vann og brusvann. Den avanserte kompressorkjøleenheten bruker en minimal mengde energi og avgir 18 til 20 l kjølt vann i timen via to doseringskraner. SODA ELEGANCE TOWER leveres med tilkoblingssett og trykkreduksjon. Sodavanninnretninger gir ut kaldt kullsyreholdig vann mens en varm karbonator fungerer ved romtemperatur. Vi tilbyr deg varme kullsyreholdere med en doseringsevne på 90 l til 150 l brus vann i timen. En varm karbonator har fordelen fremfor en sodavanninnretning at den sparer energi på grunn av mangelen på en kjøleenhet. Bordkjølingssystemet TIBER laget av rustfritt stål av høy kvalitet ble utviklet for profesjonell bruk i cateringbransjen. I standardversjonen leverer enheten kjølt brus og stille vann med en kjølekapasitet på 65 l i timen og en tappekapasitet på 90 l i timen.

vannfilter, CO2-tilkobling og rengjøring

Effektive filtre er avgjørende når du arbeider med drikkevann. EVERPURE selger filterpatroner for sunt, aseptisk vann fra kaldtvannsapparater eller maskiner for varm drikke. Filtrersystemet stopper partikler opp til 5 mikrometer i størrelse, samt mulige miljøgifter, uønsket lukt og smak. EVERPURE MicroGuard Pro 2-filtersystemet er til og med i stand til å filtrere partikler i størrelsen 0,15 mikrometer og er derfor egnet for spesielt kritiske applikasjoner. Vi tilbyr også spesielle rengjøringsmidler og desinfeksjonsspray for vanndispensere og flaskevannssystemer. I vårt sortiment finner du også CO2-flasker med matkvalitet karbondioksid og CO2-slanger, i tillegg til trykkreduksjonsmaskiner og annet praktisk tilbehør som kan brukes med din sodavanninnretning.