Tunnforkjølere beskytter ølfatene mot lys og varme og gir ølet riktig temperatur. Så ølet ankommer springen godt forkjølt. Avhengig av lagringsplass og antall tønner som kreves, kan forskjellige tønneforkjølere brukes.

Forkjøler for tønner i rustfritt stål

Serien inkluderer tønne forkjølere for to til 10 fat laget av rustfritt stål eller galvanisert stålplate. Det er ofte et trykk for det øverste fatet. De fleste modeller har krom-, nikkel- og stålunderlag. Meget god isolasjon sikrer at temperaturen er jevn. Det er også utskiftbare tetninger og justerbare føtter. De justerbare føttene kompenserer for ujevnheter i gulvet. Disse modellene er opprinnelig trommelboksen, passende kjøleenhet blir lagt til.

Tønner med fat er en vanlig tønnemodell. Tønne kommer fra engelsk og betyr "liten tønne". De gjenbrukbare trommene er spesielt utviklet for industriell fylling. Siden de stort sett består av rustfritt stål, er bakteriefri lagring mulig. Tønne fat inneholder vanligvis 30 eller 50 liter og er også spesielt beskyttet med et gummibelegg. Selve kabinettet gir allerede noe isolasjon. Tønnene forblir tett lukket og ølet når glasset nesten kimfritt gjennom røret.

Kjøleenheter som skal tas på

Kjøleenhetene er tilbehør for trommelkassene og store kjøleskap og kan enkelt settes inn over kassene. Avhengig av størrelsen veier kjøleenhetene mellom 30 og 40 kg og har en effekt på 220 til 400 watt. Temperaturen styres av en termostat og et digitalt display gir informasjon om målet og faktisk temperatur. Det er også en automatisk fordampning. Kjøleenhetene plasseres ganske enkelt på trommelkassene, ingen spesiell kunnskap er nødvendig. Kjøleenhetene kan også kjøpes separat, for eksempel for å erstatte en mangelfull enhet.

I tillegg til kjøleenhetene og trommelkassene, vil du også finne komplette kjøleskap. Tønne forkjølere og kjølede benkeplater kan settes opp hvor som helst uten problemer og muliggjør rask kjøling. Tunnkjøling er ikke bare veldig nyttig, spesielt for større serveringssteder, men nesten uunnværlig for å forsyne større grupper med kjølig, friskt øl til enhver tid. Til tross for den beste avkjøling, bør ølet alltid drikkes så fersk som mulig.