Kanne og karaffel: Allsidige barhjelpere for catering og privat bruk

I tillegg til matchende glass, bør ølkrus som kanne og karaffel ikke mangle i baren. Beholderne finnes i forskjellige størrelser og er ikke alltid laget av glass. Det bør derfor ikke være noe problem å finne en modell som oppfyller dine forventninger.

Er du på utkikk etter vannkaraffel eller kanne til øl, har du kommet til rett sted i butikken vår. Vårt utvalg tilbyr deg et utvalg av høykvalitets karaffel og kanne i forskjellige design. Kjøp kanne, ølkrus og vannkarafler enkelt på nettet og få bestillingen levert raskt og pålitelig.

De viktigste tingene om kanne og karaffel på et øyeblikk

  • Muggene, som hovedsakelig brukes i USA, er vanligvis fylt med øl eller vann.
  • Kanne og karaffel kan også brukes til å servere blant annet juice eller spritzer.
  • Ved kjøp av kanne og vannkaffler kan du velge mellom modeller av glass, plast og rustfritt stål.
  • Kanne laget av høykvalitets plast imponerer med bruddstyrke og lang levetid.
  • Vannkaraffel er flotte for å servere drinker med stil.
  • En vannkanne i rustfritt stål er stabil og har lang levetid.
  • I tillegg til ulike materialer er det også ulike størrelser og former å velge mellom.
  • Du kan kjøpe ølkrus og vannkaraffel direkte på nett i butikken vår.

Hva er en kanne?

En mugge er en mugge som er en stift i restauranter, spesielt i USA. Kanne til øl og annen drikke har også blitt stadig mer populært hos oss den siste tiden, slik at de praktiske krusene er å finne i stadig flere barer og private selskapslokaler.

De brukes vanligvis enten som ølkrus eller til å servere vann. En klassisk mugge har en kapasitet på ca 1,89 liter. Imidlertid finnes det også kanne som er større eller mindre og fortsatt kalles mugger.

Så ikke bli forvirret hvis du leter etter en pitcher. Valget av ulike modeller kan skape usikkerhet i starten. Det er faktisk en stor fordel for deg som kjøper. Tross alt kan du velge et ølkrus som passer din smak og er perfekt for det tiltenkte formålet.

Hvilke drinker kan serveres i kanne?

Kanne og vannkaraffel egner seg ikke bare til servering av øl eller vann. Du kan selvfølgelig også servere andre drinker i dem. Du kan bruke den til for eksempel fruktjuice eller spritzer, som du selvfølgelig kan avkjøle med noen isbiter om nødvendig.

Karaffel og kanne kan derfor brukes på en rekke måter, noe som gjør dem til et verdifullt kjøp til både catering og privat bruk.

Kanne og karaffel i forskjellige størrelser

En klassisk mugge har en kapasitet på ca 1,89 liter. Det betyr imidlertid ikke at andre størrelser ikke er tilgjengelige.

Hvis du foretrekker en annen kapasitet, kan du enkelt finne kanne med et volum på kun 1,5 liter eller større kanne med et volum på mer enn to liter.

Du kan derfor selv bestemme hvor stor kanne eller vannkaraffel du ønsker skal være og velge en modell som passer best til dine individuelle behov.

I utgangspunktet er ikke alltid størst mulig kapasitet det riktige valget. I ditt tilfelle kan det også være fornuftig å kjøpe flere mindre kanne. Du vet selvfølgelig best om dette gjelder deg.

Kanne og karaffel laget av forskjellige materialer

Kanne og vannkaraffel er ikke bare tilgjengelig i forskjellige størrelser. Du kan også velge mellom ulike materialer når du kjøper krusene. Du kan velge mellom glass, plast og rustfritt stål.

Som med størrelsen gjelder det også her at den ene varianten ikke nødvendigvis er den andre overlegen. Både glass, plast og rustfritt stål har hver sine fordeler. Så lenge du gjør et kjøp som er av god kvalitet og du velger en modell som passer dine behov, bør du kunne være fornøyd med din nye mugge, uansett hvilket materiale den er laget av.

Vannmugge

Med en glasskaraffel eller kanne velger du en høykvalitetskanne som du kan stole på for lang levetid. Det gjelder selvfølgelig bare så lenge du ikke dropper det.

For i dette tilfellet må du dessverre regne med at vannmugge går i stykker. Men så lenge du behandler glasskannen din med omhu, vil den tjene deg godt i hverdagen og gjøre deg i stand til å servere utallige øl eller andre drinker.

En glassmugge er lett å ta vare på, lett å rengjøre og smakløs, så du trenger ikke bekymre deg for drikkeglede. Av denne grunn foretrekker mange restauratører og kresne individer denne varianten fremfor karaffel og ølkrus laget av andre materialer.

Plast kanne

I tillegg til klassiske modeller laget av glass, finnes det også vannmugge laget av plast. Dette er kanskje ikke noe for enhver ølelsker. Ølbeholdere av plast har imidlertid også fordeler.

Disse inkluderer bruddstyrken til materialet, som en slik mugge kan score poeng med i direkte sammenligning med en glassmugge.

En høykvalitets mugge av plast tåler som oftest det ene og andre fallet uten problemer, så du slipper å bekymre deg for robustheten i hverdagen og lang levetid.

Kanne i rustfritt stål

Bortsett fra glass og plast, brukes også rustfritt stål til fremstilling av krus. Med en god vannkanne i rustfritt stål velger du et spesielt robust produkt som er meget slitesterkt og som enkelt tåler hverdagens påkjenninger.

I hvert fall for servering av vann er en mugge laget av rustfritt stål definitivt et godt alternativ til glass og plast, som du i det minste bør tenke på før du kjøper.

Vannmugge

Hvis du ikke ønsker å servere vann direkte i glass eller flasker, er en vannkaraffel et godt alternativ.En kvalitetskaraffel er ideell å sette på et nøye dekket bord.

Avhengig av utformingen av resten av rettene, kan en annen modell være det riktige valget. Velg for eksempel en enkel glasskaraffel, en enkel vannkanne i rustfritt stål eller en vannkaraffel i glass med fargede dekorasjoner.

Hvis du ønsker en individuell løsning, tilbyr noen leverandører til og med muligheten til å få den ønskede teksten gravert på glasskaraffelen. En slik glasskaraffel kan også være en god idé som gave, for eksempel.

Selvfølgelig finnes det karaffel akkurat som ølkrus i forskjellige størrelser. Det er derfor opp til deg om du foretrekker å bruke en liten kanne med en kapasitet på en liter eller en stor vannkaraffel med et volum på to liter eller mer.

Som du kan se har du et bredt utvalg av ulike materialer, former, design og størrelser å velge mellom når du skal kjøpe en vannkaraffel. Det bør derfor ikke være noe problem for deg å finne en modell som fullt ut oppfyller dine personlige forventninger.

Kanne og karaffel med eller uten lokk

Foruten ulike størrelser, former og materialer kan du også velge mellom kanne og karaffel med eller uten lokk. En modell med lokk har den fordelen at innholdet i kannen er ekstra beskyttet.

Et lokk kan bidra til å holde innholdet i karaffelen friskt og spiselig lenger, spesielt med kullsyreholdige drikker som mineralvann eller spritzer. Avhengig av hvilke drinker du ønsker å servere til karaffelen din i fremtiden og hvor raskt den vanligvis tømmes, kan det være fornuftig å bruke en kanne med lokk.

Karaffel med og uten håndtak

En klassisk mugge er utstyrt med et håndtak på siden. Dette gjør det lettere å holde og helle drinkene i gjestenes glass.

Med karaffel er dette derimot ikke alltid tilfelle. I tillegg til modeller med håndtak kan du også velge modeller uten håndtak. Sistnevnte er vanligvis smalere enn konvensjonelle vann- eller ølkrus.

Dette sikrer at en slik karaffel, til tross for mangel på håndtak, lett kan gripes med hendene og at det ikke er noen stor utfordring å skjenke drinker med.

Dekantering og karafering: vinkaraffel

I tillegg til vannkaraffel finnes det også karaffel som brukes til å dekantere vin. Dekantering brukes til å skille vinen fra uønsket sediment før servering. Dette er relativt uttalt i rødviner, som naturlig inneholder ganske mye garve- og fargestoffer. Hvor lenge vinen skal ligge i den såkalte dekanteringskaraffelen avhenger først og fremst av alderen. Forsiktig virvling av karaffelen kan bidra til å fremskynde dekanteringen av vinen inni.

I tillegg til dekantering brukes også å helle fra flasken over i en karaffel for å lufte vinen og dermed sikre at den kan utvikle sin fulle aroma før den drikkes. Denne prosedyren, kjent som karafering, kan gi et avgjørende bidrag til å forbedre smaken av spesielt svært unge viner.

karaffel som er beregnet for dekantering av vin har vanligvis en spesielt bred bunn. Dette sikrer at så mye overflate som mulig kan komme i kontakt med luften.

Hvor mye koster kanne og karaffel?

Prisklassen for kanne og karaffel er like stor som utvalget av ulike modeller. Avhengig av merke, modell og materiale er det noen ganger betydelige forskjeller når det gjelder innkjøpspris. Spesielt elegante karaffel laget av rustfritt stål kan noen ganger koste godt over 100 euro. På den annen side trenger du bare å investere en brøkdel av dette i kjøp av en rimelig modell.

I utgangspunktet trenger du ikke bruke en formue for å kjøpe en mugge eller karaffel av tilfredsstillende kvalitet. Selv om prisen ikke burde være den eneste avgjørende faktoren, kan du faktisk finne gode produkter relativt billig. Hvis du verdsetter et overbevisende forhold mellom pris og ytelse, ta en titt på butikken vår. Der finner du kanne og karaffel av høy kvalitet som du kan kjøpe billig på nett. Vi er sikre på at det er noe i vårt sortiment som oppfyller dine forventninger.

Kjøpe ølkrus og vannkaraffel: Hva bør du være oppmerksom på?

Ønsker du å kjøpe en vannkaraffel eller et ølkrus er det selvfølgelig et par ting du bør være oppmerksom på. Tross alt vil du absolutt ha et produkt som oppfyller dine forventninger, gir deg glede så lenge som mulig og ideelt sett gjør jobben sin pålitelig i flere år.

Når du kjøper din mugge, sørg for at den er av god kvalitet. Det betyr ikke at du må gå for den dyreste modellen du kan finne. Men, som så ofte er tilfellet, er overdreven nøysomhet ikke en god idé her og erfaring har vist at levetiden vanligvis lar noe å ønske.

Bortsett fra det, før du kjøper din mugge, bør du vurdere hvor stor den skal være og hvilket materiale du foretrekker. Riktig størrelse avhenger selvfølgelig av tiltenkt bruk av muggen. Ønsker du kun å bruke muggen privat, for eksempel for å kunne sette ferskvann på bordet til middag med familien, kan det være tilstrekkelig med en kanne med volum på én liter. På den annen side, hvis muggen skal brukes til å servere øl på restauranter eller på private selskaper, kan en større mugge være det bedre valget.

Materialvalget er også i stor grad opp til deg og dine ideer. Glass ser vanligvis spesielt elegant ut og er derfor førstevalget for mange privatpersoner og restauratører ved kjøp av mugge.Prinzipielt er det imidlertid ikke noe galt i å bruke robuste og uknuselige plastkannene i stedet. En vannkanne laget av rustfritt stål kan også være en god avgjørelse for å servere vann.

Kjøp kanne ogkaraffel av høy kvalitet billig på nett

Er du på utkikk etter

karaffel eller kanne til øl og annen drikke, har du kommet til rett sted. I vår butikk finner du et utvalg av høykvalitets ølkrus og glasskarafler, som du kan bestille direkte på nett og få dem beleilig levert.

Kjøp din nye mugge billig i vår butikk og se selv Vi er sikre på at produktkvaliteten og vår pålitelige kundeservice ikke vil la noe tilbake å ønske.