Isbøtte

Enten cocktailer, long drinks eller brus - mange drinker smaker bare veldig godt når de er iskalde. Isbøtte og knust is bør derfor ikke mangle ved private feiringer eller ved servering av drinker på restauranter.

For å holde isen innen rekkevidde, anbefales det å bruke et passende isbitbrett. Er du på jakt etter en ny iskjøler finner du den i butikken vår. Den beste måten å kjøpe din nye iskrembeholder på er online og få bestillingen levert på en enkel måte.

Isbøtte - de viktigste tingene på et øyeblikk

 • Med den rette isbøtten har du alltid Isbøtte til å kjøle ned drinkene dine innen rekkevidde.
 • Isbøtte er tilgjengelig i ulike størrelser og design, noe som gjør det enkelt å finne en passende modell.
 • Isbøtte med lokk og god isolasjon sørger for at Isbøtte dine holder formen så lenge som mulig.
 • Med isbøtte til frysedelen har du mulighet til å lage små mengder Isbøtte selv på en ukomplisert måte.
 • I butikken vår finner du et utvalg av Isbøtte av høy kvalitet som du enkelt kan kjøpe på nett og få levert.
 • Hvorfor du bør kjøpe et Isbøtte

  Hvis du vil nyte kalde drikker alene eller sammen med venner, er iIsbøtte ofte uunnværlige, spesielt i årets varme måneder. Enten juice, vann og limonader eller alkoholholdige drikker som cocktailer - med noen få Isbøtte kan du pålitelig sikre den perfekte drikketemperaturen om sommeren.

  For at Isbøtte ikke skal smelte umiddelbart etter at de er tatt ut av fryseren, er det fornuftig å oppbevare dem i et Isbøtte. I en slik isbeholder er isen beskyttet mot varmen, slik at den kan brukes opp i fred, også ved utendørs feiringer.

  Så, som du kan se, er det definitivt et godt valg å kjøpe en isbøtte. Både ved private feiringer og ved servering av kald drikke i storhusholdningen kan et passende Isbøtte være en betydelig lettelse. Hvis du ikke allerede har en isbøtte, bør du absolutt vurdere å endre den så fort som mulig. Et utvalg av høykvalitetsmodeller kan finnes i vår butikk om nødvendig.

  Hvilke typer isbøtter er tilgjengelig?

  Når du kjøper et isbøtte, kan du velge fra et bredt utvalg. Du kan velge mellom modeller i ulike størrelser, ulike former og ulike materialer. I tillegg er de tilgjengelige iskrembeholderne forskjellige med hensyn til utstyr, blant annet.

  Isbøtte med lokk

  Isbøtte med lokk er spesielt populært og praktisk. De gjør at isbøtte kan oppbevares godt beskyttet slik at de, avhengig av modell, noen ganger gir tilstrekkelig kjøling i noen timer. Dette gjelder spesielt hvis isbøtte har lokk, god isolasjon eller til og med en uttakbar kjøleinnsats.

  Isbøtte med god isolasjon

  Hvis du primært ønsker å holde prisen så lav som mulig, kan du kjøpe en enkel iskrembeholder i plast. På den annen side, hvis du vil at isen skal vare så lenge som mulig, bør du ikke gå for den billigste isbøtta du kan finne.

  Velg i stedet en høykvalitets, dobbeltvegget isbøtte laget av rustfritt stål. Alternativt kan du også kjøpe et isbøtte som følger med plast- eller glassinnsats. Slike modeller gir betydelig bedre isolasjon enn enkeltveggede isbøtter. I kombinasjon med lokk sørger dette for at isbøtte dine ikke begynner å smelte like raskt etter at du har tatt dem ut av fryseren og lagt dem i isbøtta.

  Hvis du ønsker å gå et skritt videre, kan du til og med kjøpe et isbøtte som har et avtagbart kjøleelement om nødvendig. På denne måten holder isbøtte dine seg i form også timer etter at de er tatt ut av fryseren, slik at ingenting står i veien for et avslappet samvær med iskald drikke.

  Isbøtte laget av forskjellige materialer

  Når du leter etter en isbøtte, vil du raskt oppdage at du ikke bare kan velge mellom forskjellige størrelser, men også fra forskjellige materialer. I tillegg til klassiske isbøtter laget av plast, kan du også velge en isbøtte laget av glass eller rustfritt stål. Selvfølgelig ser begge vanligvis mye mer elegante ut enn en enkel plastmodell.

  I utgangspunktet avgjør selvfølgelig din personlige smak hvilken variant du foretrekker.

  Slitesterke isbøtter i rustfritt stål

  En iskrembeholder laget av rustfritt stål kjennetegnes ikke bare av et attraktivt design, men også av sin robusthet. Du kan derfor regne med at den holder lenger sammenlignet med en plastmodell. Dette gjelder i hvert fall hvis isbøtta faktisk er helt i rustfritt stål og ikke er utstyrt med plastinnsats.

  Hva er viktig med isbøtter i plast?

  I prinsippet kan et isbøtte av plast også overbevise med kvalitet og god stabilitet. Men når du kjøper, sørg for at modellen du velger er BPA-fri. BPA (bisfenol A) er en mykner som finnes i mange plastprodukter og er mistenkt for å fremme ulike helseproblemer.

  Dette er selvsagt spesielt problematisk for produkter som kommer i direkte kontakt med mat, for eksempel iskrembeholdere. Vi anbefaler derfor at du foretrekker BPA-frie iskjølere når det er mulig. Husk i denne sammenheng at isbøtter som faktisk er laget av rustfritt stål med plastinnsats også bør være BPA-frie.

  Hvor stor bør en isbøtte være?

  Det er selvfølgelig ikke mulig å si generelt hvilken størrelse som er riktig. For det kommer helt an på hva du vil kjøpe et isbøtte til og hvor mye is du vanligvis trenger.

  Vanlige isbøtter har vanligvis en kapasitet på 0,75 til 2 liter. Hvis det ikke er nok for deg, kan du enkelt finne isbøtte med et volum på tre eller til og med fire liter. Det bør derfor ikke være vanskelig for deg å finne en modell som passer akkurat til dine formål.

  Ytterligere funksjoner til isbøtte

  I mange tilfeller har en isbøtte av høy kvalitet ikke bare et lokk. I tillegg har isbøtter ofte håndtak som gjør dem lettere å bære. Det er også en modell med medfølgende istang. Med dette kan isbøtte enkelt tas ut av isbøtta og fylles i glassene.

  Noen isbøtter er også utstyrt med en silinnsats. Denne har som oppgave å la smeltevannet renne bort.

  Isbøtte til fryseren

  I tillegg til isbøtte, som er beregnet for å kjøle ferdige isbøtte, finnes det også isbøtte som du kan lage isbøtte med selv. Formene er vanligvis laget av plast eller silikon. De fylles med vann fra springen og legges i fryseren.

  Etter noen timer vil vannet være frosset og du kan ta de ferske isbøtte rett ut av isbøtte for å avkjøle drinkene dine med dem. isbøtte finnes både med og uten lokk. For enkel bruk anbefaler vi å kjøpe en modell med lokk. Dette sikrer at du ikke søler vannet på vei fra vasken til fryseren.

  I tillegg til konvensjonelle former som kan brukes til å lage klassiske isbøtte, finnes det også isbøtte som du kan bruke til å gi isen til drinkene dine uvanlige former. Fra kuler til hjerter og blomster til hodeskaller, det er praktisk talt alt her. Hvis konvensjonelle isbøtte er for kjedelige for deg, har du muligheten til å gi isen til drinkene dine et helt spesielt utseende og dermed gjøre drinkene dine til et skikkelig blikkfang.

  Gi isbøtte dine det bestemte noe

  Hvis du er lei av isbøtte, er det flere måter å endre det på. Bruk for eksempel isbøtte dine til å fryse fruktjuice eller tilsett frukt som bringebær eller et stykke sitron til isbøtte før du fryser. Dette ser ikke bare bra ut, men gir også drinkene dine en viss ekstra smak. Så vær gjerne kreativ og prøv ut hva du liker i denne forbindelse.

  Hvor kommer isen til isbøtte fra?

  Du kan enten kjøpe isen til iskjøleren din eller lage den selv med passende isbøtte. Sistnevnte er spesielt verdt hvis du regelmessig trenger større mengder isbøtte eller knust is. Ønsker du kun å kjøle ned din egen drink med en eller to isbøtte fra tid til annen, er de nettopp nevnte isbøtte tilstrekkelige for å sikre tilstrekkelig forsyning.

  Hvordan finner jeg riktig isbøtte?

  Som du kan se, er det en rekke ting du bør vurdere når du kjøper din nye isbøtte. Tross alt vil du være sikker på at den isbøtten du velger, oppfyller dine krav best mulig og gir deg mange års hverdagsglede.

  Følgende punkter er spesielt viktige når du kjøper iskrembeholderen:

 • En god byggekvalitet for lang levetid
 • Størrelsen på isbøtten
 • Materialet isbøtta er laget av
 • Best mulig isolasjon
 • Ekstrautstyr som lokk og istang
 • Til syvende og sist må du selvfølgelig bestemme selv hvor viktige punktene som er nevnt er for deg. Likevel er det verdt å vurdere dem når du tar en kjøpsbeslutning og ikke bare ta hensyn til prisen på iskrembeholderen.

  Kjøp billige isbøtte på nett

  Hvis du ønsker å kjøpe et nytt isbøtte, har du kommet til rett sted. I vår butikk finner du et utvalg av høykvalitetsmodeller å velge mellom.

  Bestill isbøtte enkelt på nettet og få kjøpet levert raskt og pålitelig. Med den rette iskjøleren vil du alltid ha isbøtte eller knust is for hånden til drinkene dine.