ich-zapfe

Trakt, 11 cm


Artikkelnummer 443027

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 91.22
NOK 72.97 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Trakt, 11 cm

Trakten med en diameter på 11 cm er laget av høykvalitets plast og er et uunnværlig verktøy for å tømme drikkerester og andre væsker på en ren måte.

Den innovative konstruksjonen av trakten gjør at vannet under trakten kan renne ut gjennom overløpsrøret, noe som effektivt unngår irriterende rester. Denne hygieniske løsningen gir ikke bare ren utskjenking, men har også mange fordeler:

  • Enkel bruk og rask rengjøring: Plasttrakten er enkel å håndtere og muliggjør tidsbesparende rengjøring, noe som er uvurderlig i travle serveringssteder.
  • Unngåelse av tette rør og uønskede rester: Den presise konstruksjonen av trakten unngår tette rør, sikrer problemfri drift og eliminerer uønskede rester.
  • Tids- og kostnadsbesparelser gjennom mer effektiv rengjøring: Bruk av denne trakten fører ikke bare til raskere rengjøring, men hjelper også med å minimere driftskostnadene ved å bruke rengjøringsmidler mer effektivt.
  • Kompatibilitet med andre profesjonelle serverings- og barkprodukter: Plasttrakten kan integreres sømløst med ditt eksisterende utstyr og harmonerer perfekt med andre profesjonelle serverings- og barkprodukter.

Dermed blir trakten et uunnværlig verktøy for enhver profesjonell bartender og serveringsstedseier. Med sine fremragende egenskaper garanterer den ikke bare ren utskjenking, men sikrer også en hygienisk arbeidsmiljø.

Ekstra fordeler i detalj:

Robust materialvalg: Laget av høykvalitets plast, er denne trakten spesielt holdbar og motstandsdyktig for å møte kravene i krevende serveringsmiljøer.

Allsidige bruksområder: Trakten er ikke bare egnet for drikkevarer, men kan også være svært nyttig under matlaging eller annen væskehåndtering på kjøkkenet.

Optimal størrelse: Med en diameter på 11 cm tilbyr trakten den ideelle størrelsen for presis og kontrollert bruk, for å sikre ren utskjenking.

Lett å lagre: Takket være sin kompakte størrelse kan trakten enkelt lagres, noe som er spesielt nyttig i mindre kjøkken eller barer.

Hygienisk løsning: Den innovative konstruksjonen av trakten bidrar til å sikre et hygienisk arbeidsmiljø, noe som er av største betydning for serveringssteder og bartendere.

Kundeanmeldelser: Les de positive anmeldelsene fra våre kunder som fremhever effektiviteten og påliteligheten til denne trakten, og bli overbevist om kvaliteten på dette uunnværlige verktøyet.

Bestill nå: Invester i rensligheten og effektiviteten til serveringsstedet ditt. Bestill trakten i dag og opplev fordelene med dette praktiske verktøyet for en ren avhelling av rester.

Vare-ID 51
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 40 g
Netto vekt 40 g
dimensjoner 40×40×40mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: