Vin kjøleskap for en komplett vin glede

For at vinen ikke skal miste sin smak, er det viktig å oppbevare den riktig. Som regel er det ikke tilstrekkelig bare å sette vin i kjelleren. I stedet bør det brukes en vin kjøleskap.

Avhengig av modell er det i vin kjøleskap forskjellige lagringsområder slik at både rødvin kan lagres og hvitvin med perfekt temperatur.

I vår nettbutikk finner du et utvalg av vin kjøleskap som du kan bruke fint for lagring av dråper. Finne høy kvalitet vinskap er ikke bare egnet for restauratører, men også for avanserte private vinelskere.

Hvorfor en vin kjøleskap er et godt valg

Lagrings i hjemmet eller i kjelleren skyldes de vanlige variasjoner i temperatur er det vanligvis ikke et godt valg og kan meget lett påvirke kvaliteten på vinen.

I tillegg har forskjellige viner har svært forskjellige krav når det gjelder deres lagring og derved herskende temperatur. Mens rødvin krever noe høyere temperaturer, bør hvitvin lagres forholdsvis kjølig.

Med en vin kjøleskap, kravene til forskjellige viner kan imidlertid fungere optimalt. Modeller med forskjellige temperaturer selv gjør det mulig å kontrollere temperaturen på rødvin og hvitvin eller rosé og champagne samtidig perfekt.

Dermed er alle viner takket være en god vin kjøleskap under optimale forhold på ett sted blir lagret, slik at de alltid er for servering til gjester.

Forskjellige typer av vin kjøleskap

Det ytre av en vin kjøleskap er lik den for en vanlig kjøleskap. Imidlertid er vin kjøleskap utstyrt i de fleste tilfeller med glassdører, slik at den er lagret i kammeret vinflasker alltid er synlige.

Vin kjøleskap er tilgjengelige i forskjellige størrelser. Følgelig er antallet vinflasker som kan lagres i dem forskjellige. bortsett fra vin skaper er ofte utstyrt med flere temperatursoner. En slik modell er spesielt egnet når forskjellige typer av vin og kanskje til og med champagne eller musserende vin som skal lagres i det samme kabinettet.

fleste vin kjøleskap er utstyrt med glassdører, mens deres sidepaneler begge er laget av plast som kan også være laget av metall. For å beskytte vinen i lagring, er det på grunn av den glassfront er ofte tilfelle at vin skaper er utstyrt med et UV-filter.

forskjeller mellom vinskap og vinoppbevaringsskap

Forskjellene mellom ulike vin kjøleskap er ganske stor. I tillegg til vin skap med flere temperatursoner, er det også såkalte vin skaper. Disse har bare én temperatursone.

A vin kjøler er billigere i sin alminnelighet. Det er imidlertid ikke mulig å lagre i det flere varianter samtidig. Er det i alle fall ikke planlagt, en vin kjøler, derimot, er en kostnadseffektiv løsning for å lagre skikkelig til vin.

Hvis et vin kjøleskap har flere temperatursoner, snakker man om en vin kjøler. I en slik modell kan være, for eksempel, rød og hvit vin butikken samtidig. Vinskap er tilgjengelig som entry-level modeller med to temperatursoner. I tillegg er det også noen høyere-dyre modeller, hvor tre eller flere temperatursoner er tilgjengelige. Uavhengig av temperaturen kan være en hvilken som helst sone i vin kjøler regulere hver for seg.

Den rette temperatur er avgjørende for oppbevaring av vin

riktig temperatur ved lagring av vin avgjørende. Fordi det sikrer at den gode viner beholder permanent dens smak og en perfekt vin nytelse er mulig.

Både i leiligheten og i en normal kjeller temperatursvingninger kan aldri unngås, og en hvelvet kjeller, hvor vinen kan holdes, bør nok bare tilgjengelig for svært få mennesker tilgjengelig.

A vin kjøleskap tillater imidlertid en konstant temperatur i vinen lagring. Denne settes til riktig høyde, avhengig av typen av vin og kjølesystemet for vin skapet så sørger for at den holdes slik den skal være.

Ettersom dimensjonene av en vin kjøleskap, skiller seg ikke fra de som er av en vanlig kjøleskap, kan det lett i kjelleren eller på kjøkkenet satt opp uten behov for usedvanlig stor mengde av plass som kreves.

øvrig, er også fuktigheten i vinen lagrings en viktig faktor. En vin kjøleskap sikrer at enhver tid har riktig verdi i lagring av vin.

Hvilken temperatur vin kjøleskap bør settes?

bør være av hvilken temperatur en vin kjøleskap sett avhenger av montert deri drikkevarer. Er røde og hvite viner er holdt for en lengre periode i vinen skapet, en temperatur anbefaler 10 og 12 ° C,

Den høyre drikketemperatur på en tørr hvitvin er vanligvis fra omtrent 9 til 11°C. Ved svært søte hvite viner, er det best å velge en litt høyere temperatur for drikking. Mer enn 14°C, det skal for optimal nytelse av vin, men også for ikke å være.

fullt ut kan oppvise

Denne rødvin sin aroma, det bør nytes med en temperatur på 16-18°C, Er vinkjøler sett ved 12°C, må du fjerne rødvin i tid, slik at han kan anta riktig temperatur. Fordi rødvin før du drikker det likevel en liten pust must, men er ikke et spesielt stort problem.

Hvis det er en særlig fruktig rødvin, for øvrig, kan det godt være at dens smak ved en maksimal temperatur på 14°C, optimalt komme til sin rett og vin bør derfor ikke oppvarmes for lenge.

Champagne og musserende vin smak best når dens temperatur er omtrent 7°C. Hvis de blir holdt i vin kjøleskap, de krever derfor sin egen temperatursone. Dersom dette ikke er tilgjengelig, bør de før drikking igjen lenger ned avkjøles.

Oppbevar vinflasker liggende eller stående?

I tillegg til den passende fuktighet og temperatur oppstår ved lagring av vin alltid spørsmålet om flaskene skal lagres vertikalt eller horisontalt.

Hvis vinflasker med korker en klassiker, er det generelt lurt å lagre dem liggende. Ellers kan korken tørke ut over tid. Men dette skjer bare hvis vinen er lagret i lang tid. Skulle han bli drukket i løpet av to år, gir en stående oppbevaring tross korker vanligvis ikke et problem.

vinflaske med en kork er laget av plast eller skrue det imidlertid ingen rolle hvilken stilling flaskene holdes. De kan derfor også for en lengre lagringstid lagres stående uten problemer.

Hva er viktig når du kjøper en vin kjøleskap

Når du kjøper et vin kjøleskap, er det flere ting du må vurdere. Først av alt, det teller hvor mange forskjellige varianter bør lagres i vin skapet.

Når det kommer bare til én type, eller alle vinene bør holdes ved samme temperatur, er det tilstrekkelig å kjøpe en enkel vin kjøligere.

Dersom vin kjøleskap og kanskje bli lagret, men de samme røde og hvite viner i tillegg fremdeles glitrende, kjøp av en Weintemperierschranks anbefaler med flere temperatursoner.

Hvor stort et vinskap skal være?

I tillegg til det tekniske utstyret på forhånd størrelsen på vin bør selvfølgelig tas hensyn til kjøleskap. Det er viktig i denne sammenheng for det første, det antall flasker som finnes i vin skap ved det samme sted, mens den nettovolum heller spiller en mindre rolle i liter.

I vår nettbutikk finner du for eksempel vin kjøleskap, som kan lagres i opp til 65 flasker om gangen. På denne måten er du nok plass til disposisjon for å være godt forberedt på en større gjesteopptreden og kan perfekt temperert vin i tilstrekkelig mengde beredskapslager.

Det er selvsagt viktig sak på forhånd for å sikre at du får nok gulvplass tilgjengelig for vin kjøleskap av ditt valg. Til slutt, ta med deg et sjenerøst proporsjonert vinskap noe når du har dette ingen plass.

Hvor mye strøm bruker en vin kjøleskap?

I tider med stigende energipriser og en stadig økende miljøbevissthet, er det selvfølgelig viktig å ta hensyn til strømforbruket når du kjøper en vin kjøleskap. Tross alt, er det vin kjøleskap holdbar i drift og kjører 365 dager i året 24 timer.

Informasjon om dette er blant annet den såkalte energimerke, som er nødvendig for elektriske apparater i noen tid selv ved lov. På denne produsenten skrives energiklasse av vin kjøleskap ved siden av modellnavnet og navnet.

er den mest effektive apparater har nå energieffektivitet klasse A +++, noe som kan bety en betydelig lavere forbruk i forhold til modeller med energieffektivitet klasse A + brønn.

I tillegg, som ligger på etikettinformasjonen på det årlige energiforbruk i kilowatt-timer, støynivået i desibel, og det maksimale antall flasker som kan innpasses i vin skap. Den energimerke du derfor ikke bare gir informasjon om forventet strømforbruk, men også gir deg enda mer nyttig informasjon for å velge en passende vin kjøleskap.

vin kjøleskap med forskjellig utstyr

vin kjøleskap er ikke den samme vin kjøleskap. Noen modeller kan avvike vesentlig fra hverandre delvis. Dette gjelder både sin pris, samt deres utstyr.

Såkalte vin skaper representerer den enkleste form av en vin kjøleskap, mens vin skaper gir takket være flere separate temperatursoner ytterligere alternativer for oppbevaring av vin.

være I tillegg er en vin skapet med et forskjellig antall hyller utstyrt. Dette er også en mulig forskjell i anleggene, som eventuelt kan spille en rolle i den senere bruk.

I tillegg til de nevnte grunnleggende utstyr, noen vin kjølere tilbyr også ulike komfort- og sikkerhetsfunksjonene. for eksempel spesielt nyttig er en integrert temperaturdisplay, hvor temperaturen av de forskjellige soner komfortabelt i vin kabinettet og kan reguleres så godt som mulig.

I tillegg er noen vin kjøleskap er også utstyrt med barnesikring eller et slott. Sistnevnte er spesielt nyttig når den oppbevares i et skap vin særlig kost viner.

Vin skap med uttrekkbare hyller

Det er vinskap, der midler øremerket for lagring av flasker hyller kan ta av. Dette kan vise seg å være en fordel i et større antall flasker.

er, men reduserer også den plass som er tilgjengelig plass i vin kjøleskap samme tid. Kanskje det kan derfor tross for unpraktischeren håndtering vel være fornuftig å gi en vinkjøler med faste hyller preferanse.

Hva gjør en vin kjøleskap?

I hvert fall hvis du legger vekt på riktig nytelse av vin eller helle fine viner selv i restaurantbransjen, er en vin kjøleskap definitivt et kjøp som er verdt det.

Som med andre elektriske apparater også finnes i vin kjøleskap modeller i mange forskjellige prisklasser. Særlig billig kompakte enheter som allerede eksisterer for litt mer enn 100 euro.

For en høy kvalitet vinskap, men du bør absolutt forvente noen hundre euro. Da kan du også ønsker å forlate at vin kjøleskap kan score ditt valg med god kvalitet og en tilsvarende lang levetid, men.

Igangsetting av en vin kabinett

igangsettingen av en vin kjøleskapet er ikke en altfor stor utfordring. Endelig må anordningen være helt lik et kjøleskap til strømforsyningen tilkoblet og satt til den riktige temperatur.

For å sikre riktig luftsirkulasjon for å sikre at det er viktig å opprettholde tilstrekkelig avstand fra veggen. Vanligvis møtes om ti centimeter. For sikkerhets skyld bør alltid bruke produsentens instruksjoner er tatt hensyn til.

Hvis du bare litt ledig plass, kan du velge den veien, om nødvendig, for en innebygd modell. En slik vinskap kan vanligvis svært godt i et eksisterende kjøkken integrert. Sammenlignet med opprettelsen av en frittstående enhet, må du selvfølgelig ta litt ekstra innsats i betraktning i dette tilfellet.

Når det er sagt, må du huske på at selv en vin kjøleskap er ikke stille når du velger plassering. Selv om støynivået holdes innenfor visse grenser, kan en vin skap i stuen eller studere derfor interferere permanent brønn.

I dette tilfellet er det fornuftig å velge en svak mulig modell. Hvis vinen kjøleskap, imidlertid, være plassert i kjeller eller på kjøkkenet, dens volum, selvfølgelig, spiller ingen rolle.

Vin kjøleskap korrekt ren

Spesielt i catering bedrifter, er det avgjørende å sikre god hygiene. Men i den private sektor er mat og forurensninger selvfølgelig ikke en anbefalt kombinasjon.

Vin Kjøle bør derfor rengjøres regelmessig. Dette bidrar til å motvirke spredning av bakterier og hindre dårlig lukt i vin skap.

Til en vin kjøleskap til ren, er det også nødvendig, først, å ta alle vinflasker ut av det. En fuktig klut og mildt vaskemiddel er nok for vanlig bruk for å rengjøre innsiden av vin kabinettet.

Ved slutten av de rengjorte overflatene deretter

trenger bare å være tørket før de tidligere fjernede flaskene kan plasseres tilbake i vin kjøler.

For å sikre opererbarhet vin kjøleskap permanent og således avbruddsfri avkjøling av de lagrede vinflasker for å sikre at luftehullene i vinen disken skal rengjøres for støv ved rengjøring fra tid til annen. Dette ikke bare sørger for at vinen har rett temperatur, men kan også hjelpe i tillegg strømforbruket til vin kjøleskap som ikke er unødvendig økt.

En vin kjøleskap har mange fordeler

Anvendelse av en vin kjøleskap har mange fordeler. Oppkjøpet er derfor ikke bare for restauratører, men også for personer som liker sporadiske glass god vin, anbefales.

Anvendelse av en vin kjøleskap involverer spesielt følgende fordeler:

●           Vinflasker kan lagres på en pålitelig måte ved en konstant temperatur.

●           Optimale lagringsbetingelser sikrer en lang holdbarhet og en god smak på vinen.

●           Vinkjølere ikke krever mye plass og kan ofte lett i en normal kjøkken satt opp.

●           Avhengig av modellen, kan ulike temperatursoner kan brukes til ulike typer av vin.

●           Håndteringen av en vin kjøleskap ikke krever en betydelig mengde av tid.

Høykvalitets vin kjøleskap online

I vår nettbutikk finner du et utvalg av kvalitet vin kjøleskap. Modellene som tilbys av oss overbevise med gode fasiliteter og den velprøvde kvaliteten kjente produsenten

Kjøp vinskap du velger beleilig online. Vi leverer din bestilling raskt og pålitelig, slik at du kan starte opp din nye vin kjøler snart og en komplett vin nytelse dermed ingenting står i veien.