ich-zapfe

Avløpsrør vask av rustfritt stål, 175 mm, lang


Artikkelnummer 443008

Produsent: ich-zapfe

NOK 60.23 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Avløpsrør vask av rustfritt stål, 175 mm, lang

Dette innovative stigrøret laget av høykvalitets CNS (krom-nikkel-stål) er et uunnværlig tilbehør for oppvaskkummen din og garanterer deg rask og effektiv avløp. Enten du er en profesjonell kokk i en travel restaurant eller en lidenskapelig hobbykokk hjemme, vil dette stigrøret hjelpe deg med å optimalisere kjøkkenarbeidet ditt og spare verdifull tid.

Hvorfor bør du velge vårt stigrør?

  • Optimal lengde: Med en lengde på 175 mm er dette stigrøret nøyaktig dimensjonert for å håndtere avløpet fra oppvaskkummen din uten problemer. Det sikrer en jevn avløp uten tilstopping eller tilbakeslag.
  • Universell passform: Vårt stigrør er designet for avløp med en diameter på 1 1/2" og 1 1/4", og passer dermed perfekt til en rekke oppvaskkummetyper. Enten du har en moderne rustfri stålkum eller en klassisk keramikkum, er dette stigrøret den ideelle løsningen.
  • Allsidig gummikonus: Stigrøret leveres med en fleksibel gummikonus som kan tilpasses forskjellige avløpsventiler. Med den ene enden på 1 1/4" og den andre enden på 1 1/2", gir det en universell passform for ulike behov.
  • Kompatibilitet: Vårt CNS-stigrør er spesielt designet for 1 1/2" og 1 1/4" avløpsventiler for oppvaskkummer og passer problemfritt til kummer med en minimumsdybde på 200 mm. Det er den perfekte løsningen for moderne kjøkken med høye krav.

Installasjonen og bruken av vårt CNS-stigrør er enkel og krever ingen spesielle ferdigheter eller verktøy. Du kan raskt og enkelt montere det selv og dra umiddelbart nytte av fordelene.

Med vårt CNS-stigrør sparer du ikke bare tid og innsats ved oppvasken, men drar også nytte av den holdbare kvaliteten og den universelle bruken. Takket være det robuste designet og det høykvalitets materialet vil du ha glede av det i lang tid og kunne stole på pålitelig ytelse.

Bestill vårt CNS-stigrør i dag og opplev en jevnere avløp enn noensinne! Investér i effektiviteten på kjøkkenet ditt og nyt fordelene av dette førsteklasses tilbehøret.

Vare-ID 32
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 90 g
Netto vekt 90 g
dimensjoner 90×90×90mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: