ich-zapfe

Bunnventil 1 1/2" for vask og oppvaskkum


Artikkelnummer 443006

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 84.23
NOK 67.36 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Bunnventil 1 1/2" for vask og oppvaskkum

Med vårt avløpsventil for oppvaskkummer og vaskekar tilbyr vi deg den perfekte løsningen for alle behov i gastronomien.

Allsidig og presis!

  • Ideell for oppvaskkummer og vaskekar i gastronomibransjen
  • Inkludert pakning og motmutter
  • Universell kompatibel med alle våre oppvaskkummer
  • Størrelse: 1 1/2 tommer (gastronomistørrelse)

Enten det er restaurant, kafé eller bar - vår avløpsventil er den perfekte løsningen for dine behov. Med gastronomistørrelsen på 1 1/2 tommer og den medfølgende pakningen og motmutteren er vår avløpsventil det ideelle tilbehøret for enhver oppvaskkum og hvert vaskekar i gastronomibransjen.

Enkel og rask installasjon

  • Rask og enkel montering
  • Ingen fagpersonell nødvendig
  • Høykvalitetsmaterialer for lang levetid

Vår avløpsventil er laget av materialer av høy kvalitet og er derfor ekstremt holdbar. Den kan installeres raskt og enkelt uten behov for fagpersonell. Opplev hvor enkelt det er å oppgradere oppvaskkummen eller vaskekaret ditt!

Avløpsventilen på 1 1/2 tommer for oppvaskkummer og vaskekar er den perfekte tilleggsutstyret for alle i gastronomibransjen som søker en pålitelig, høykvalitets og likevel rimelig avløpsventil. Den kan enkelt og raskt installeres og passer perfekt til alle varianter og størrelser av oppvaskkummer og vaskekar. Skaff deg den i dag og opplev en jevn drift i gastronomi etableringen din!

Avløpsventilen er ikke bare et enkelt tilbehør, men et nøkkelelement for effektiv drift i gastronomien. Med den optimale passformen og den medfølgende pakningen og motmutteren blir hvert vaskekar og hver oppvaskkum en perfekt fungerende enhet. Den universelle bruksområdet gjør den til det ideelle valget for virksomheter i alle størrelser.

Takket være den raske og enkle installasjonen kan du forbedre arbeidsmiljøet ditt uten mye innsats. Du trenger ikke fagpersonell for å dra nytte av fordelene med denne avløpsventilen. De høykvalitetsmaterialene garanterer ikke bare lang levetid, men også pålitelig funksjonalitet, selv i et intensivt gastronomisk miljø.

Vår gastronomistørrelse på 1 1/2 tommer sikrer at avløpsventilen passer til alle våre oppvaskkummer. Det er den ideelle løsningen for gastronomer som verdsetter kvalitet, holdbarhet og effektivitet. Bestill i dag avløpsventilen på 1 1/2 tommer for oppvaskkummer og vaskekar og opplev forbedringen av din gastronomiske drift!

Vare-ID 30
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 80 g
Netto vekt 80 g
dimensjoner 80×80×80mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: