ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, i krom-nikkelstål, gullfarge


Artikkelnummer NEW-3315

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,232.80
NOK 1,150.48 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, i krom-nikkelstål, gullfarge

Vi introduserer vår eksklusive Tappekran laget av krom-nikkelstål med kompensator i krom-nikkelstål, gullfarget. Dette produktet er perfekt for profesjonelle bartendere og restauratører, og garanterer en perfekt og kremet øltappeopplevelse.

Unike fordeler og enestående funksjoner

  • Kompensator i krom-nikkelstål: Vår Tappekran er utstyrt med en slitesterk og høykvalitets kompensator i krom-nikkelstål som sikrer jevn trykkfordeling i ølfatet. Dette resulterer i perfekt og kremet øl med en optimal skumstruktur som vil glede ølentusiaster.
  • Høykvalitetsmaterialer: Laget av korrosjonsbestandig krom-nikkelstål, er denne kranen garantert å vare og tåle intensiv bruk. Det gullfargede belegget beskytter kranen og gir den et stilig og elegant utseende.
  • Enkel å bruke: Tappekranen leveres med en skumknapp og en rosett som sikrer komfortabel håndtering under banking. Den gjengede kontakten, med en lengde på ca. 55 mm, er perfekt for de fleste typer øllinjer.

Vår Tappekran laget av krom-nikkelstål med kompensator i krom-nikkelstål, gullfarget, setter nye standarder for tapping. Følgende er flere grunner til at dette produktet er det ideelle valget for ølentusiaster:

  • Fleksibilitet og tilpasningsevne: Tappekranen kan enkelt tilpasses ulike typer øllinjer, noe som gjør den egnet for bruk i ulike miljøer og oppsett.
  • Enkel å rengjøre: Den enkle og ukompliserte designen gjør rengjøringen av denne kranen enkel, sparer tid og sikrer hygiene.
  • Elegant design: Det gullfargede belegget gir dette produktet et estetisk og elegant preg som vil forbedre utseendet til baren eller restauranten din.
  • Passer for ulike typer øl: Enten du har pilsner, hvete eller stout, garanterer denne Tappekranen perfekt tapping av ulike typer øl.
  • Pålitelighet og lang levetid: Denne høykvalitetskranen er bygget med langvarige materialer som sikrer pålitelig ytelse, selv under intensiv bruk.
  • Kundetilfredshet: Bruk av denne Tappekranen garanterer gjestene dine en unik og uforglemmelig ølopplevelse. Dette fører til slutt til økt kundetilfredshet og oppbevaring.
  • En investering i kvalitet: Denne Tappekranen er ikke bare et typisk produkt, men en investering i den generelle kvaliteten på kransystemet og tilfredsheten til gjestene dine.

Bestill nå og oppdag hvorfor vår Tappekran laget av krom-nikkelstål med kompensator i krom-nikkelstål, gullfarget er den perfekte kranen for perfekt tapping.

Vare-ID 453041
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 950 g
Netto vekt 900 g
dimensjoner 115×37×90mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: