ich-zapfe

Toppmontert kjøleaggregat for kegcooler (2 til 8 fat), stålplate


Artikkelnummer 443796

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 10,842.23
NOK 10,119.41 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse innen 14 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Toppmontert kjøleaggregat for kegcooler (2 til 8 fat), stålplate

Egenskaper

  • Fullhermetisk og termostatisk regulert for presis temperaturkontroll
  • Digitaltermostat med automatisk avriming for maksimal effektivitet
  • Temperaturvisning muliggjør rask og enkel overvåkning
  • Tauvannfordamping holder lagringsmiljøet rent og tørt

Dette overbyggede kjøleapparatet av stålplate er den perfekte løsningen for lagring av 2 til 8 fat. Det er fullhermetisk og termostatisk regulert for å sikre presis temperaturkontroll. Den digitale termostaten med automatisk avriming sikrer maksimal effektivitet, og temperaturvisningen muliggjør rask og enkel overvåkning.

Tauvannfordampingen fra apparatet holder lagringsmiljøet rent og tørt. Med en kjøleytelse på 500 W og en elektrisk effekt på 350 W er det ideelt for kommersiell bruk. Utemålene på apparatet er 670 x 420 x 360 mm, og utskjæringen måler 297 x 367 mm.

Overbygget kjøleapparat har en nominell spenning på 230 V / 50 Hz og en elektrisk sikring på 16 A. Strømforbruket er 2,2 A, og tillatt driftstrykk er 18 bar. Kuldemediummengden er 0,18 kg, og omgivelsestemperaturen bør være mellom +10°C til +32°C. Driftsstøyen er ca. 51 dBA fra 1 meters avstand, og apparatets vekt er 27 kg. Elektrisk beskyttelsesklasse er IP34, og klimaklassen er SN.

Hvis du ønsker å lagre ølet ditt i optimal kvalitet, er dette overbygde kjøleapparatet det riktige valget. Den fullhermetiske og termostatisk regulerte kontrollen sikrer presis temperatur, slik at ølet ditt alltid er perfekt avkjølt. Den digitale termostaten med automatisk avriming gir ikke bare maksimal effektivitet, men også energieffektiv drift.

Med den integrerte temperaturvisningen beholder du alltid oversikten over lagringsforholdene. Tauvannfordampingen fra apparatet bidrar ikke bare til renslighet, men også til tørrheten i lagringsmiljøet, noe som positivt påvirker holdbarheten til ølet ditt.

Den imponerende kjøleytelsen på 500 W i kombinasjon med den elektriske effekten på 350 W gjør dette apparatet til det ideelle valget for kommersielle bruksområder. Den presise tilpasningen til lagring av 2 til 8 fat muliggjør fleksibel bruk, enten det er på barer, restauranter eller bryggerier.

De kompakte utemålene og den presise utskjæringen av apparatet gjør installasjonen problemfri. Den nominelle spenningen på 230 V / 50 Hz og den elektriske sikringen på 16 A sikrer sikker drift. Den høye elektriske beskyttelsesklassen IP34 gjør apparatet robust mot ytre påvirkninger, og klimaklassen SN viser allsidigheten til dette overbygde kjøleapparatet.

Bestill i dag dette overbygde kjøleapparatet av stålplate for 2 til 8 fat og opplev den optimale lagringen av ølet ditt, enten det er for profesjonell bruk eller privat nytelse.

Vare-ID 5055
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 27000 g
Netto vekt 27000 g
dimensjoner 670×420×360mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: