ich-zapfe

Støttefot flaske CO2 0,5 kg, gasflaskeholder


Artikkelnummer 443885

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 128.18
NOK 102.50 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Støttefot flaske CO2 0,5 kg, gasflaskeholder

Er du en lidenskapelig bar- eller restaurantbesitter som leter etter en praktisk og effektiv måte å sikre CO2-flaskene dine på? Letingen din er over! Oppdag vår stativholder som ikke bare er enkel å installere, men også egnet for flasker med en diameter på 60 mm. Her er sju uslåelige grunner til hvorfor vår holder er det beste valget for deg:

  • Enkel installasjon uten boring: Ingen boring eller spesialverktøy nødvendig! Vår holder kan enkelt monteres og gir umiddelbar funksjonalitet.
  • Robust konstruksjon for stabilitet: Den solide konstruksjonen sikrer at CO2-flasken din står trygt og stabilt. Du kan stole på at holderen beholder formen selv under intensiv bruk.
  • Kompakt størrelse for plassbesparelse: Vår holder er designet for å ta opp minimalt med plass. Perfekt for barer, restauranter eller hjemmebruk, der hver centimeter teller. Maksimal funksjonalitet på minimalt areal!
  • Rimelig pris uten å gå på kompromiss med kvalitet: Vi tilbyr deg en uslåelig pris-ytelsesforhold. Få en kvalitetsholder til en overkommelig pris uten å måtte gå på akkord med kvaliteten.
  • Allsidig bruk: Stativholderen er ikke bare egnet for profesjonell bruk i barer, men også perfekt for hobbybryggere som ønsker å oppbevare CO2-flaskene sine trygt og organisert.
  • Sikkerhet og pålitelighet: Stol på at CO2-flaskene dine er trygt oppbevart. Vår holder gir den nødvendige sikkerheten både for hjemmebruk og i forretningsmiljøer.
  • Bestill i dag og få maksimal stabilitet: Sikre deg nå vår stativholder og sørg for at CO2-flaskene dine er stabile og trygge i enhver situasjon. Forsendelsen skjer uten dekorasjon, slik at du kan ta produktet i bruk umiddelbart.

Med vår stativholder får du det beste ut av oppbevaringen av CO2-flaskene dine. Bestill nå og opplev den uslåelige kombinasjonen av kvalitet, stabilitet og overkommelig pris!

Vare-ID 452320
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 170 g
Netto vekt 170 g
dimensjoner 170×170×120mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: