ich-zapfe

Destilleringsapparat, Alembic - Premium, kobber 2L


Artikkelnummer NEW-7531

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 2,508.77
NOK 1,652.44 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Destilleringsapparat, Alembic - Premium, kobber 2L

Kenskaper:

  • Kapasitet: 0,7 liter
  • Tykkelse: 0,9 mm
  • Malingsbehandling: Nei
  • Materiale: Kobber- og messinghåndtak
  • Vekt: 1,2 kg
  • Størrelse H x L x B: 360 mm x 310 mm x 140 mm
  • Dette destillasjonsapparatet av høy kvalitet er designet for å hjelpe deg med å enkelt produsere førsteklasses whisky hjemme. Alembic Whisky-destillasjonsapparatet er håndlaget av slitesterkt kobber og leveres med spritbrenner og termometer for å gjøre destillasjonsprosessen enkel og effektiv.

    Enkel å bruke

    Den kompakte og effektive utformingen av dette destillasjonsapparatet gjør det enkelt å bruke og lagre. Destillasjonskaret har en kapasitet på ca. 0,7 liter, og hurtigkoblingen i messing mellom kondensbeholderen og destillasjonshjelmen sørger for at hele prosessen går problemfritt.

    Design av høy kvalitet

    Dette destillasjonsapparatet er laget av kobber av høy kvalitet og har messinghåndtak for enkel håndtering. Tykkelsen på kobberet er 0,9 mm, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid for apparatet. I tillegg er destillasjonsbeholderen ubehandlet, noe som betyr at sluttproduktet ikke blir forurenset med skadelige stoffer.

    Kompakt størrelse

    Dette destillasjonsapparatet veier 1,2 kg og er enkelt å flytte rundt og oppbevare når det ikke er i bruk. Dimensjonene på produktet er 360 mm x 310 mm x 140 mm, noe som gjør det kompakt nok til å passe i enhver husholdning. Inkluderingen av en alkohollampe i leveringsomfanget betyr at destillasjonsapparatet kan destilleres direkte på trebasen til destillasjonsapparatet.

    Opplev gleden ved å lage din egen premium whisky med vårt Alembic-destillasjonsapparat. Hev din hjemmebar med den rike aromaen og den glatte smaken av håndlaget brennevin laget med denne kobberdestillasjonen av høy kvalitet. Imponer venner og familie med ferdighetene dine innen destillasjon mens du viser frem dine egendefinerte whiskykreasjoner.

    Med en kapasitet på 0,7 liter lar vårt destillasjonsapparat deg eksperimentere med forskjellige oppskrifter og ingredienser, og gir deg friheten til å lage unike og personlige blandinger som passer til dine smakspreferanser. Enten du er en erfaren whiskyentusiast eller en nybegynner i kunsten å destillere, gir apparatet vårt den perfekte plattformen for deg å utforske og foredle håndverket ditt.

    Den holdbare konstruksjonen til destillasjonsapparatet vårt sikrer årevis med pålitelig ytelse, slik at du kan nyte fruktene av arbeidet ditt i generasjoner fremover. Laget av kobber av høy kvalitet og med messinghåndtak for enkel manøvrerbarhet, kombinerer dette apparatet funksjonalitet med eleganse, noe som gjør det til et stilig tillegg til enhver hjemmebar eller kjøkken.

    Opplev tilfredsstillelsen ved å produsere din egen premium whisky hjemmefra med vårt Alembic-destillasjonsapparat. Med sin kompakte størrelse og brukervennlige design har det aldri vært enklere å ta fatt på reisen inn i en verden av håndverksbrennevin. Bli med i rekken av mesterdestillatører og slipp kreativiteten løs med vårt destillasjonsutstyr av førsteklasses kvalitet.

    Lås opp det fulle potensialet til whiskyproduksjonen din med vårt Alembic-destillasjonsapparat. Enten du er en hobbyist som ønsker å utforske kunsten å destillere eller en erfaren kjenner som ønsker å foredle teknikkene dine, gir apparatet vårt den perfekte blandingen av kvalitet, ytelse og brukervennlighet. Øk din whisky-opplevelse og nyt den enestående tilfredsstillelsen ved å lage din egen signaturbrennevin hjemme.

    Invester i kvalitetshåndverk og overlegen ytelse med vårt Alembic-destillasjonsapparat. Dette apparatet er designet for å møte kravene til kresne whiskyentusiaster, og kombinerer presisjonsteknikk med håndverkstradisjoner for å levere eksepsjonelle resultater med hver batch. Ta din whisky-reise til nye høyder og opplev den sanne essensen av håndverk med vårt førsteklasses destillasjonsutstyr.

    Er destillering lovlig?
    I noen land ja, i andre ikke. Ulike land har forskjellige lover, og noen tillater små mengder hjemmedestillasjon eller krever en kommersiell lisens. Det er kundens ansvar å informere seg selv om lovene som gjelder i deres land. Vårt firma påtar seg intet ansvar for feil bruk av stillbildene våre. Vårt firma påtar seg intet ansvar.

    Vare-ID 454130
    Betingelse
    Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
    Produsent ich-zapfe
    Produksjonsland Tyskland
    Innhold 1 stykke
    Vekt 900 g
    Netto vekt 900 g
    dimensjoner 390×160×325mm

    Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

    topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

    Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

    sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

    ofte kjøpt sammen med...

    Du kan også være interessert i: