ich-zapfe

Trakt, Kjøkkentrakt - kobber 150 × 150 × 200 mm


Artikkelnummer NEW-7847

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 530.57
NOK 424.45 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Trakt, Kjøkkentrakt - kobber 150 × 150 × 200 mm

Kenskaper:

  • Konisk rør utvides på toppen og smalner ned i bunnen for å helle væske i smale beholdere
  • Kobbermateriale er robust, varmebestandig og fleksibelt
  • Praktisk verktøy for å brygge øl eller lage vin
  • Veker 150 g med en nettovekt på 160 g
  • Dimensjonene er 150×150×200 mm

En kobbertrakt er det perfekte verktøyet for øl- og vinbrygging. Med det koniske røret kan væske helles i trange beholdere uten søl eller avfall. Kobbermaterialet er ikke bare robust og varmebestandig, men også bemerkelsesverdig fleksibelt, noe som sikrer holdbarhet og brukervennlighet. Denne trakten er laget med presisjon og fungerer som et praktisk og uunnværlig verktøy for bryggeentusiasten.

Det som skiller denne kobbertrakten er dens allsidighet. Utover bryggeriet finner den bruksområder i ulike omgivelser, fra kjøkkenet til verkstedet. Den koniske designen tillater en jevn og kontrollert flyt av væsker, noe som gjør den til et ideelt valg for delikate oppgaver som krever presisjon og omsorg.

Opplev bekvemmeligheten med å håndtere en lett trakt som veier bare 150 g, med en nettovekt på 160 g. Dette sikrer at bryggeprosessen forblir en glede, med utstyr som komplementerer ferdighetene dine i stedet for å være en byrde.

Denne kobbertrakten måler 150×150×200 mm og er kompakt, men likevel betydelig. Den passer sømløst inn i bryggeoppsettet ditt, og tar minimalt med plass samtidig som den gir maksimal nytte. Dimensjonene er nøye utformet for å imøtekomme behovene til både amatørbryggere og erfarne profesjonelle.

Som et praktisk verktøy for å brygge øl eller lage vin, forenkler denne kobbertrakten ikke bare prosessen, men forbedrer også den generelle kvaliteten på brygget ditt. Kobberets varmebestandige natur sikrer at det tåler kravene til ulike bryggetemperaturer, og garanterer lang levetid og jevn ytelse.

Velg denne kobbertrakten for dens sømløse evne til å overføre kokt væske, eller vørter, fra bryggepannen eller kjelen til gjæringskarene. Den koniske formen letter en kontrollert skjenking, minimerer søl og optimaliserer bryggeopplevelsen.

Invester i en bryggepartner som går utover det grunnleggende. Denne kobbertrakten er ikke bare et verktøy; det er et vitnesbyrd om håndverk, holdbarhet og streben etter perfeksjon i enhver bryggeforsøk. Hev bryggespillet ditt med dette essensielle utstyret.

Enten du er en hobbyist eller en erfaren bryggmester, er denne kobbertrakten designet for å imøtekomme dine spesifikke behov. Dens tilpasningsevne, kombinert med de varige egenskapene til kobber, gjør den til en uunnværlig ressurs i bryggeverktøysettet ditt. Omfavn tradisjonen med håndverk med denne kobbertrakten, der form møter funksjon i bryggekunsten.

Vare-ID 454244
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 150 g
Netto vekt 160 g
dimensjoner 150×150×200mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: