ich-zapfe

Alkoholmåler med termometer opp til 30ºC


Artikkelnummer NEW-7848

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 598.33
NOK 478.66 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Alkoholmåler med termometer opp til 30ºC

Gjør deg klar til å heve bryggeopplevelsen din med presisjon og kontroll ved å bruke vårt Alcometer med termometer opptil 30ºC. Dette essensielle bryggeverktøyet er designet for både entusiaster og profesjonelle, og sikrer nøyaktige målinger av alkoholinnholdet i favorittdrikkene dine.

Hovedkjennetegn:

  • Dimensjoner: 30×30×310 mm
  • Måler nøyaktig alkoholinnholdet i vin, øl og snaps
  • Opplev enkelhet med den vertikalt delbare glassmålesylinderen med en tydelig markert skala for enkel lesing.
  • Forbedre bryggeprosessen din med det medfølgende hydrometeret og termometeret i glassampullen, slik at du får nøyaktige målinger og temperaturkontroll.
  • Omfavn allsidighet med et temperaturområde som strekker seg opp til 30ºC, og passer til en rekke bryggeforhold og preferanser.
  • Forenkle bryggerutinen din med et brukervennlig design som sikrer sømløs drift, noe som gjør den egnet for både nybegynnere og erfarne bryggere.

Lås opp det fulle potensialet til bryggearbeidet ved å utnytte kraften til nøyaktig måling av alkoholinnhold. Enten du lager vin, øl eller snaps, garanterer dette Alcometeret konsistente og pålitelige resultater, og gir deg mulighet til å avgrense oppskriftene dine og oppnå det perfekte brygget.

Se for deg tilfredsstillelsen av å presentere gjestene dine for drikker brygget til perfeksjon. Dette Alcometeret gir ikke bare nøyaktighet, men bidrar også til den generelle estetikken til bryggeoppsettet ditt, takket være dets omhyggelig utformede design og materialer av høy kvalitet.

Ta bryggeferdighetene dine til nye høyder mens du overvåker og kontrollerer gjæringsprosessen med presisjon. Den vertikalt delbare glassmålesylinderen sikrer en grundig undersøkelse, slik at du kan finjustere oppskriftene dine og oppnå ønsket smaksprofil i hver batch.

Enten du er en amatør som eksperimenterer med hjemmebrygging eller en erfaren profesjonell innen håndverket, er Alcometer med termometer opp til 30ºC et må-ha-verktøy som tilfører verdi til bryggereisen din. Invester i kunsten å brygge fortreffelighet og løft kreasjonene dine til et nivå som imponerer både kjennere og uformelle entusiaster.

Vare-ID 454245
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 250 g
Netto vekt 200 g
dimensjoner 30×30×310mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: