ich-zapfe

Komplett sett Destilleringsapparat, Alembic - Premium med sil og stangskje, kobber 2L


Artikkelnummer NEW-7912

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 3,487.78
NOK 2,790.27 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Komplett sett Destilleringsapparat, Alembic - Premium med sil og stangskje, kobber 2L

Hovedkjennetegn:

  • Alembic premium 2-liters kobberdestillator
  • Rengjøringsbørste for ølkran
  • Kobbertrakt
  • Alkoholmåler med termometer opp til 30ºC
  • JULEP sikt rustfritt stål 304 - kobberutseende
  • Barskje SPATEL med slikkepott Teardrop 45 cm
  • Alembic premium av høy kvalitet fortsatt laget av kobber

Alembic premium destillasjonssystem er et mesterverk av håndverk, som kombinerer eleganse og effektivitet i et kobber som fortsatt er designet for kresne individer. Dette 2-liters destillasjonsapparatet har en kobberkjele, kondensasjonsbeholder og en hjelm med svanehals, alt omhyggelig håndlaget. De sveisede koblingene sikrer ikke bare optimal stabilitet, men garanterer også en forlenget levetid, noe som gjør det til en klok investering for de som setter pris på holdbarhet i destillasjonsbeholderen. Alembic premium skiller seg fortsatt ut med sin omhyggelige oppmerksomhet på detaljer og sofistikert design, noe som gjør den til det beste valget for de som søker både visuell appell og et pålitelig destillasjonssystem.

Opplev kunsten å destillere med vår Alembic premium destillator, hvor hvert element er gjennomtenkt laget til perfeksjon. Kobberkonstruksjonen gir ikke bare et snev av eleganse, men bidrar også til effektiviteten av destillasjonsprosessen. Den 2-liters kapasiteten tillater allsidig bruk, noe som gjør den ideell for både hobbyister og entusiaster som verdsetter presisjonen og kvaliteten til destillatene sine.

Forbedre destillasjonsoppsettet med den medfølgende rensebørsten for ølkranen, og sørg for at hver del av apparatet ditt er godt vedlikeholdt for jevn ytelse. Kobbertrakten legger til et funksjonelt og estetisk element, og komplementerer det førsteklasses utseendet til Alembic-destillasjonen. Alkoholmåleren med innebygd termometer, som når opp til 30ºC, gir nøyaktige målinger, og gir deg mulighet til å lage brennevin av høyeste kvalitet.

Unngi deg det sofistikerte til JULEP-sikten, laget av rustfritt stål 304 med et fengslende kobberutseende. Denne silen gir ikke bare flair til destillasjonsprosessen din, men sikrer også et jevnt og raffinert resultat. Barskjeen SPATULA, med en Teardrop-spatel på 45 cm, blir en forlengelse av håndverket ditt, slik at du kan røre og blande med presisjon og stil.

Tekniske data:

  • Kapasitet: 2 liter
  • Forbunder: Loddet
  • Tykkelse: 0,9 mm
  • Malingsbehandling: Nei
  • Materiale: Kobber- og messinghåndtak
  • Vekt: 0,9 kg
  • Størrelse H x L x B: 325 mm x 390 mm x 160 mm

Med en kapasitet på 2 liter, loddede koblinger og en solid 0,9 mm tykkelse, er vår Alembic premium fortsatt et eksempel på kvalitet og presisjon. Fraværet av malingsbehandling understreker den autentiske kobberestetikken, og kobber- og messinghåndtakene tilfører et snev av raffinement. Med en vekt på 0,9 kg og en størrelse på 325 mm x 390 mm x 160 mm, finner den den perfekte balansen mellom funksjonalitet og eleganse, noe som gjør den til et enestående valg for de som setter pris på den tekniske fortreffeligheten og den estetiske appellen til et førsteklasses destillasjonsapparat.

Er destillering lovlig?
I noen land ja, i andre ikke. Ulike land har forskjellige lover, og noen tillater små mengder hjemmedestillasjon eller krever en kommersiell lisens. Det er kundens ansvar å informere seg selv om lovene som gjelder i deres land. Vårt firma påtar seg intet ansvar for feil bruk av stillbildene våre. Vårt firma påtar seg intet ansvar.

Vare-ID 454304
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1400 g
Netto vekt 1300 g
dimensjoner 400×200×350mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: