ich-zapfe

Vask Gastronorm i rustfritt stål, 33x30x20 cm


Artikkelnummer 443005

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,325.16
NOK 1,236.82 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Vask Gastronorm i rustfritt stål, 33x30x20 cm

Gastronorm oppvaskkum i rustfritt stål, med målene 33x30x20 cm, er ikke bare en oppvaskkum, men en pålitelig partner for alle som stiller høye krav til robusthet, motstandskraft og enkel håndtering. Laget av høykvalitets kromnikkelstål, tilbyr den ikke bare en motstandsdyktig overflate som tåler riper og støt uten problem, men også en investering i lang levetid og effektivitet.

Fordeler på et øyeblikk:

  • Høy kvalitet: Oppvaskkummen er laget av holdbart kromnikkelstål, som ikke bare er robust, men også motstandsdyktig mot riper og støt. Dette sikrer langvarig bruk uten tap av kvalitet.
  • Enkel håndtering: Innsynksranden gjør det enkelt å integrere oppvaskkummen i kjøkkenmøbler. Bevisst fravær av avløps- og overløpsventil forenkler ikke bare installasjonen, men reduserer også potensielle vedlikeholdskostnader.
  • Kompatible tillegg: Valgfrie avløpsventiler og stålrør er perfekte tillegg for å tilpasse oppvaskkummen etter individuelle behov. Disse kan enkelt legges til bestillingen din.
  • Praktisk størrelse: Med generøse mål på 33x30x20 cm gir oppvaskkummen tilstrekkelig plass for effektivt arbeid. Ideell for gastronomien eller festkjelleren for å enkelt vaske opp servise i større mengder.
  • Enkel rengjøring: Den glatte overflaten av kromnikkelstål muliggjør enkel og rask rengjøring, noe som sikrer hygiene på kjøkkenet eller i festkjelleren din.
  • Universell anvendelighet: Enten det er i profesjonelle kjøkken eller private festkjellere - denne oppvaskkummen tilpasser seg ethvert miljø og takler utfordringene med daglig bruk.
  • Tidløst design: Det enkle, men elegante designet smelter sømløst sammen med ethvert kjøkkeninteriør og gir arbeidsområdet ditt et snev av tidløs eleganse.

Hvis du leter etter en oppvaskkum som kan håndtere kravene i gastronomien og utfordringene i festkjelleren din, er Gastronorm oppvaskkum det perfekte valget. Bestill nå og opplev fordelene med et kvalitetsprodukt som gjør oppvasken din mer effektiv, behagelig og stilig.

Vare-ID 29
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1450 g
Netto vekt 1450 g
dimensjoner 330×300×200mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: