ich-zapfe

Sett med fatkobling med KeyKeg og Plug-in kopling NC gass/drikke


Artikkelnummer NEW-12948

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 3,675.31
NOK 2,940.25 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Zapfkopf Keg - Verschluss for ølfat i trykksystem

Ølfatkoblingen er et essensielt element innen utstyr for fatøl. Denne komponenten er nødvendig når du ønsker å trekke ut en øl på et fat og servere den under optimale forhold, og gir et perfekt skum og en utmerket aroma.
  • Fatkobling, tønne - lukking, flat - sittende, øvre utgang - Keller brotsjing, er perfekt for utvinning av øl fra flate fat og er kompatibel med mange typer fat. Denne koblingen er enkel å installere og gir en perfekt tetning under bruk.
  • Fatkobling - fatlukking, type M - øvre utgang (kjellertapping), er et allsidig produkt som kan brukes både i flate og sylindriske tønner, og passer til de fleste typer tønner. Denne koplingen har en ventil av høy kvalitet, som sikrer en jevn flyt og et rent ølavløp.
  • Fatkobling - tønnelukking, type S, øvre utgang (kjellertapping), er perfekt for intensiv bruk, takket være kvalitetsmaterialet den er laget av. Denne koplingen er kompatibel med de fleste typer fat og er enkel å bruke.
  • Fatkobling, fatlukking, type D-beslag, øvre utgang (kjellertapping), er en kobling laget av materialer av høy kvalitet, som egner seg for 50l og 30l sylindriske fat. Dette produktet vil hjelpe deg å trekke ut ølet fra fatet under optimale forhold, og gir et perfekt skum og en utmerket aroma.
  • Fatkobling type G flatt kranhode: det er et kvalitetsprodukt som kan brukes til flattønner. Denne koblingen er enkel å installere og gir en utmerket tetning under bruk.
  • 5 liter adapter av høy kvalitet metall med Bierabstellhahn er en adapter spesialdesignet for 5 liters fat. Dette produktet er laget av materialer av høy kvalitet, noe som gir det lang levetid. Adapteren er enkel å bruke og har kran for en ren og rask ølavløp.
  • Plug-in kobling NC drikke, er en kobling spesialdesignet for tilkobling til ølfat. Den er enkel å installere og gir en perfekt tetning under bruk.
  • Plug-in kopling NC Gass, er en kobling spesialdesignet for tilkobling til gassfat. Den er enkel å installere og passer for de fleste typer gassflasker.
  • Fatkobling, tønnelukking, KeyKeg, er en kobling spesialdesignet for Key Keg fat. Dette produktet er enkelt å bruke og sikrer en perfekt forsegling under bruk.
Velg et kvalitetsprodukt og sørg for at du trekker ølet fra fatet under optimale forhold.

Vare-ID 99923117
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 6070 g
Netto vekt 6050 g
dimensjoner 400×350×250mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: