ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, laget av krom-nikkelstål og ABS-plast, blå


Artikkelnummer NEW-3302

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 742.89
NOK 692.70 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, laget av krom-nikkelstål og ABS-plast, blå

Oppgrader oppsettet for øldispensering med vår eksepsjonelle Tappekran. Laget av høykvalitets krom-nikkelstål og ABS-plastmaterialer i en unik blå farge, forbedrer denne kranen din ølopplevelse på mer enn én måte.

Nøkkelfunksjoner i kompensatoren vår Trykk:

  • Unik design:Den fengslende blåfargen og den korte kompensatoren i krom-nikkelstål hever ikke bare den estetiske appellen til øloppsettet ditt, men gir også et personlig preg.
  • Uanstrengt flyt:Opplev gleden av rask og jevn ølflyt med Ø 8,5 mm CNS-tuten, som sikrer en herlig skjenkeopplevelse for enhver ølentusiast.
  • Selvlukkende mekanisme:Vår Tappekran er utstyrt med en selvlukkende mekanisme, et bevis på dens overlegne konstruksjon. Denne funksjonen minimerer lekkasjer, og opprettholder en perfekt dispenseringsstasjon for en forbedret totalopplevelse.
  • Perfekt skum:Ta kontroll over ølhelleprosessen med den integrerte skumknappen. Oppnå det perfekte skjenkeforholdet og skumkvaliteten, imøtekomme preferansene til selv de mest kresne ølkjennere.
  • Enkel installasjon:Spar verdifull tid og krefter med den gjengede CNS-koblingen med en lengde på 55 mm. Den enkle installasjonsprosessen sikrer at du kan nyte fordelene med Tappekranen vår uten unødvendig bryderi.
  • Doseringspresisjon:Vår Tappekran tilbyr presis og nøyaktig doseringskontroll, minimerer øltapet og maksimerer effektiviteten til dispenseringssystemet ditt. Nyt en kostnadseffektiv og miljøvennlig løsning for dine behov for øldispensering.
  • Slitesterke komponenter:Tappekranen vår er laget med holdbare og pålitelige komponenter, og garanterer langvarig overlegen ytelse. Invester i en kran som tåler tidens tann, og sørger for skjenker av jevn kvalitet for din fornøyelse.
  • Allsidige applikasjoner:Enten du setter opp en hjemmebar, en pub eller et bryggeri, er Tappekranen vår et allsidig tillegg. Dens tilpasningsevne gjør den egnet for ulike miljøer, og dekker de ulike behovene til ølentusiaster.
  • Forbedret ølopplevelse:Forbedre øldispenseringsoppsettet og den generelle ølopplevelsen med vår enestående Tappekran. Det går utover funksjonalitet, og tilfører et snev av sofistikert og effektivitet til hver skjenking.
  • Kvalitetssikring:Hvil med ro og vite at Tappekranen vår gjennomgår strenge kvalitetskontroller. Vi er forpliktet til å tilby et produkt som ikke bare oppfyller, men overgår dine forventninger, og sikrer at du er fornøyd med hvert utlevert øl.

Gjør det smarte valget ved å velge vår Tappekran – der innovasjon møter tradisjon, og hver skjenking er et vitnesbyrd om kvalitet og fortreffelighet. Øk øldispenseringsopplevelsen din i dag!

Vare-ID 453033
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 860 g
Netto vekt 840 g
dimensjoner 120×40×95mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: