ich-zapfe

Destilleringsapparat, Alembic - med spritbrenner, 1,25L


Artikkelnummer NEW-7524

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 4,469.41
NOK 3,397.23 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Destilleringsapparat, Alembic - med spritbrenner, 1,25L

  • Kobberdestillasjonssystem av høy kvalitet med spritbrenner
  • Kompakt destillasjonsapparat laget av kobber
  • Kapasitet: 1,25 liter, tykkelse: 0,6 mm
  • Materiale: håndtak av kobber og messing, vekt: 3,5 kg
  • Sort metallramme med sveiv for å feste hjelmen til destillasjonsbeholderen
  • Dimensjoner: 400 mm x 380 mm x 180 mm

Alembic Destillation Apparatus er et mesterverk innen håndverk, med et kobberdestillasjonssystem av høy kvalitet utstyrt med en presisjonskonstruert spritbrenner. Dette kompakte destillasjonsapparatet, omhyggelig håndlaget av rent kobber, har en kapasitet på 1,25 liter og en robust 0,6 mm tykkelse, noe som sikrer lang levetid og eksepsjonell ytelse.

Dykk inn i kunsten å destillere med selvtillit, siden Alembic Distillers kobber- og messinghåndtak gir både eleganse og holdbarhet. Med en vekt på omtrent 3,5 kg er dette apparatet et bevis på kvalitet og håndverk.

Den innovative designen inkluderer en svart metallramme med en praktisk sveivmekanisme, slik at du enkelt kan feste hjelmen til destillasjonsbeholderen. Dimensjonene, som måler 400 mm x 380 mm x 180 mm, skaper den perfekte balansen mellom funksjonalitet og plassbesparende bekvemmelighet.

Fordyp deg i en verden av hjemmedestillasjon med denne utsøkte kobberdestillasjonen, med en hjelm som også fungerer som et dampkammer. Tillokkelsen til dette apparatet strekker seg utover dets funksjonelle fortreffelighet; den fungerer som et fengslende midtpunkt for enhver hjemmebar, og gjenspeiler tradisjonen og håndverket som er innebygd i designet.

Forbedre hjemmedestillasjonsopplevelsen med denne kompakte, men kraftige destillasjonen, komplett med en alkoholbrenner. Størrelsen og portabiliteten gjør den til et allsidig tillegg til ethvert hjem, mens høykvalitetsmaterialene og den robuste konstruksjonen sikrer en levetid med fornøyelig bruk.

Med fokus på både form og funksjon, står Alembic Destillation Apparatus som et bevis på destillasjonens rike historie. Dette er ikke bare et utstyr; det er et utsagn om raffinement og en inngangsport til kunsten å lage ditt eget humør hjemme.

Bring tradisjonen med håndverksdestillasjon inn i hjemmet ditt i dag. Bestill Alembic Destillation Apparatus nå og begi deg ut på en reise med smak, kvalitet og håndverk.

Er destillering lovlig?
I noen land ja, i andre ikke. Ulike land har forskjellige lover, og noen tillater små mengder hjemmedestillasjon eller krever en kommersiell lisens. Det er kundens ansvar å informere seg selv om lovene som gjelder i deres land. Vårt firma påtar seg intet ansvar for feil bruk av stillbildene våre. Vårt firma påtar seg intet ansvar.

Vare-ID 454123
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 3500 g
Netto vekt 3500 g
dimensjoner 380×180×400mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: