ich-zapfe

Destilleringsapparat, Alembic - Set Premium med spritbrenner og termometer, 0,7L


Artikkelnummer NEW-7520

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 2,666.38
NOK 2,488.69 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Destilleringsapparat, Alembic - Set Premium med spritbrenner og termometer, 0,7L

Alembic destillasjonsapparatet - sett Premium, kobber, med spritbrenner og termometer, 0,7 liter er ikke bare et destillasjonssystem; det er et utsøkt stykke håndverk designet for kjenneren som setter pris på kunsten og vitenskapen om destillasjon.

Kobberkjelen og hjelmen av høy kvalitet er laget med presisjon og har svanehalsdesign, som løfter både de estetiske og funksjonelle aspektene ved dette destillasjonsapparatet. Dette unike designet er ikke bare for show; det forbedrer den generelle destillasjonsprosessen, og sikrer et raffinert og rent sluttprodukt.

Hurtigkoblingen laget av messing gir ikke bare holdbarhet, men også sømløs tilkobling til kondensbeholderen. Denne funksjonen understreker oppmerksomheten på detaljer i konstruksjonen, og lover en jevn og effektiv destillasjonsopplevelse.

Til tross for sin kompakte størrelse, med en 0,7-liters destillasjonsbeholder, går ikke dette settet på akkord med ytelsen. Det er den perfekte følgesvennen for de som ønsker å lage sitt eget brennevin hjemme, og tilbyr en håndterlig størrelse som ikke ofrer kvaliteten.

Inkluderingen av en alkohollampe, plassert på trebasen, gir settet et snev av praktisk bruk. Dette gjennomtenkte tillegget gir enkel betjening, og gir deg fleksibiliteten til å destillere brennevinet ditt med bekvemmelighet og presisjon.

Ikke bare et destillasjonsapparat, dette settet er et statement for hjemmet ditt. Dens imponerende design forvandler den til et iøynefallende element som tilfører et snev av sofistikert ethvert rom. Det er mer enn et verktøy; det er en samtalestarter og et bevis på at du setter pris på kvalitetshåndverk.

Opplev problemfri destillasjon med enkel håndtering som passer for både nybegynnere og erfarne destillatører. Det brukervennlige designet sikrer at du kan fokusere på kunsten å destillere uten unødvendige komplikasjoner.

Tekniske data:

  • Kapasitet: 0,7 liter
  • Tykkelse: 0,9 mm
  • Malingsbehandling: Nei
  • Materiale: Kobber- og messinghåndtak
  • Vekt: 1,2 kg
  • Størrelse H x L x B: 410 mm x 310 mm x 140 mm

Dykk inn i verden av hjemmedestillasjon med selvtillit. Dette settet, med sin robuste konstruksjon og intrikate design, lover en herlig reise inn i kunsten å lage ditt eget brennevin. Bestill Alembic-destillasjonsapparatet - sett Premium, kobber, med spritbrenner og termometer, 0,7 liter i dag og begi deg ut på en destillasjonsopplevelse uten like!

Er destillering lovlig?
I noen land ja, i andre ikke. Ulike land har forskjellige lover, og noen tillater små mengder hjemmedestillasjon eller krever en kommersiell lisens. Det er kundens ansvar å informere seg selv om lovene som gjelder i deres land. Vårt firma påtar seg intet ansvar for feil bruk av stillbildene våre. Vårt firma påtar seg intet ansvar.

Vare-ID 454119
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1200 g
Netto vekt 1200 g
dimensjoner 310×140×360mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: