ich-zapfe

Komplett sett Destilleringsapparat, Alembic - Premium med ren gjær, 1,25L


Artikkelnummer NEW-7991

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 7,369.70
NOK 5,895.76 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Komplett sett Destilleringsapparat, Alembic - Premium med ren gjær, 1,25L

Legg ut på en reise med håndverksdestillasjon med vårt utsøkte komplette sett Alembic Distiller, et ekte mesterverk laget for kjennere. Øk opplevelsen av å lage brennevin med dette førsteklasses destillasjonsapparatet, omhyggelig designet av kobber av høy kvalitet.

Attraktionen til vår Distiller ligger ikke bare i funksjonaliteten, men i dens særegne og iøynefallende design. Den kompakte størrelsen gir et snev av eleganse, perfekt egnet for entusiaster som søker en raffinert hjemmedestillasjonsopplevelse.

Kjernen i dette premiumsettet er en robust svart metallramme som ikke bare forbedrer dens estetiske appell, men også sikrer holdbarhet. Kobberkonstruksjonen av høy kvalitet garanterer en forlenget levetid, noe som gjør den til en god investering for de som er dedikert til å mestre kunsten å destillere.

  • Fordyp deg i kunsten å destillere med vår håndlagde destillasjon, med en eksepsjonell og ukonvensjonell design som fanger oppmerksomhet.
  • Opplev lang levetid med kobberkonstruksjonen av høy kvalitet, et bevis på engasjementet vi har lagt ned i å lage et destillasjonsapparat som tåler tidens tann.
  • Den kompakte størrelsen på Distilleren vår er designet for hjemmebruk og gjør den til et allsidig og stilig tillegg til enhver plass, fra hjemmebarer til dedikerte destillasjonsrom.
  • Gled deg over nøyaktig temperaturkontroll med den medfølgende elektriske kokeplaten og termometeret, som sikrer optimale forhold for destillasjonsprosessen.
  • Unn deg en komplett destillasjonsopplevelse med vårt gjennomtenkte kuraterte sett, inkludert en JULEP-sil, kobbertrakt, alkoholmåler med termometer, rengjøringsbørste og en barskje.

Som et bevis på vår forpliktelse til fortreffelighet, inneholder hvert sett også 15 g ren gjær, et avgjørende element for å oppnå den perfekte gjæringen og destillasjonen av brennevinet ditt. Denne grundige oppmerksomheten på detaljer skiller vår komplette sett Alembic Distiller fra hverandre, og sikrer at hvert trinn i destillasjonsreisen din møtes med presisjon og finesse.

Invester i det ekstraordinære og forvandle dine brennevinsskapende bestrebelser. Bestill vårt komplette sett Alembic Distiller nå og opplev selve symbolet på førsteklasses destillasjonshåndverk.

Er destillering lovlig?
I noen land ja, i andre ikke. Ulike land har forskjellige lover, og noen tillater små mengder hjemmedestillasjon eller krever en kommersiell lisens. Det er kundens ansvar å informere seg selv om lovene som gjelder i deres land. Vårt firma påtar seg intet ansvar for feil bruk av stillbildene våre. Vårt firma påtar seg intet ansvar.

Vare-ID 454329
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 4106 g
Netto vekt 4066 g
dimensjoner 350×210×460mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: