ich-zapfe

Kanne, Vannkaraffel med isleppe av polykarbonat, 1,8L


Artikkelnummer NEW-13791

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 128.30
NOK 102.70 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse i løpet av 2-4 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Kanne, Vannkaraffel med isleppe av polykarbonat, 1,8L

Hvis du vil nyte kalde forfriskninger på en varm sommerdag eller servere kjølige drikkevarer til gjestene dine, er denne kanne i glass med polykarbonat-isleppe en ideell løsning. Muggen er laget av høykvalitets polykarbonat, som sikrer holdbarheten og gjør den motstandsdyktig mot brudd og flis. Innholdet er 1800 ml, stort nok til å servere flere drinker samtidig.

Kannen har en diameter på 9,0 cm, og toppen måler 12,5 cm. Høyden er 18,0 cm, og den har en vekt på 274g, noe som gjør den lett og enkel å håndtere. Polykarbonatmaterialet gjør det også enkelt å rengjøre, noe som gir deg en rask og problemfri opprydding.

En av de unike egenskapene til denne kannen er isleppen i polykarbonat. Denne leppen hjelper til med å forhindre at is faller ned i brillene dine mens den skjenkes, og forhindrer sprut og søl. Isleppen gir også en estetisk touch til kannen, noe som gjør den til et attraktivt midtpunkt for enhver anledning.

Ikke bare er denne kannen funksjonell, men den har også et stilig design som garantert vil utfylle ethvert kjøkken eller spisestue. Den klare glasskannen lar deg vise frem og servere drinkene dine, noe som gjør den ideell for iste, limonade, cocktailer og mye mer.

Opsummert, her er hovedkarakteristikkene til denne kanne, glasskannen med polykarbonat isleppe, 1,8 ltr:

Invester i denne glasskannen med polykarbonat-isleppe, 1,8 ltr nå, og nyt den stilige, funksjonelle designen. Den er perfekt for enhver anledning, enten det er en familiesammenkomst, en grillfest eller et middagsselskap. Server favorittdrinkene dine uten å bekymre deg for at de søles eller ser lite tiltalende ut. Med denne kannen vil forfriskningene dine alltid se og smake best mulig.

Vare-ID 99923452
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 320 g
Netto vekt 274 g
dimensjoner 130×130×180mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: