ich-zapfe

Kanne, Vannkaraffel Rio, 1,5L SAN


Artikkelnummer NEW-13813

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 151.69
NOK 121.27 *
Innhold 1 stykke
Klar til utsendelse innen 14 dager.

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Kanne, Pitcher Rio, 1,5 ltr., SAN

Hvis du leter etter en høykvalitets og slitesterk kanne til kjøkkenet ditt, kan det være lurt å ta en titt på denne nydelige Pitcher Rio.

Denne kannen er laget av SAN, et svært motstandsdyktig materiale som er praktisk talt uknuselig, og er det perfekte verktøyet for å servere alt fra kaldt vann til iste, drikkevarer eller hjemmelaget limonade. Den har en kapasitet på 1,5 liter, nok til å holde deg og familien uthvilt og hydrert hele dagen.

Denne glasskannen Rio har også et elegant og moderne design, med en diameter på 9,5 cm og en høyde på 28,5 cm som gjør den enkel å oppbevare i kjøleskapet eller plassere på spisebordet. Enten du er vertskap for en fest, griller eller bare nyter en familiemiddag, vil denne kannen garantert gi et snev av eleganse og raffinement til borddekkingen.

Noen av hovedfunksjonene og fordelene med denne glasskannen Rio inkluderer:

  • Materiale: Laget av SAN, et svært motstandsdyktig og slitesterkt materiale som tåler høye temperaturer, noe som gjør det perfekt for både kalde og varme drikker.
  • Kapasitet: Med en kapasitet på 1,5 liter er denne kannen stor nok til å holde en sjenerøs mengde væske, noe som gjør den perfekt for å dele med venner og familie.
  • Dimensjoner: Muggens dimensjoner er 9,5 cm i diameter og 28,5 cm i høyden, noe som gjør den enkel og praktisk å oppbevare i kjøleskapet eller plassere på bordet.
  • Vekt: Denne kannen veier bare 600 gram og er lett og lett å bære rundt på, slik at du kan servere favorittdrikkene dine hvor du vil.
  • Design: Glass Pitcher Rio har en slank og moderne design som vil gi et snev av eleganse og raffinement til borddekningen, uansett anledning.

Samlet sett, hvis du vil ha en høykvalitets og slitesterk kanne som er både funksjonell og stilig, kan du ikke gå galt med denne glasskannen Rio. Den er perfekt for daglig bruk eller spesielle anledninger, og den vil garantert bli en stift på kjøkkenet ditt på kort tid. Så hvorfor vente? Bestill din i dag og begynn å nyte forfriskende drinker med stil!

Vare-ID 99923424
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 700 g
Netto vekt 600 g
dimensjoner 100×100×285mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: