ich-zapfe

Sett med fatkobling


Artikkelnummer NEW-12947

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 2,565.27
NOK 1,932.73 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Beskrivelse av fatkobling

Liker du å servere ferskt øl hjemme på fest? Da trenger du en pålitelig fatkobling som lar deg nyte en kald og frisk pils når som helst. Våre fatkoplinger er det perfekte valget for deg som ønsker å koble din kran til ølfatet. Her er en kort beskrivelse av våre forskjellige fatkoplinger:

  • Fatkobling, tønne - lukking, flat - sittende, øvre utgang - Keller brotsjing: Dette er en flat fatkobling med øvre utgang. Den passer for ølfat med kelleranstich. Den er lett å montere og har en god tetning for å forhindre at ølet skummer.
  • Fatkobling - fatlukking, type M - øvre utgang (kjellertapping): Denne fatkoblingen har en kombinert utgang og passer også for ølfat med kelleranstich. Denne koblingen gir en god tetning og vil holde ølfatet friskt og skummende lenge.
  • Fatkobling - tønnelukking, type s, øvre utgang (kjellertapping): Denne fatkoblingen har en utgang i form av en kurv og er også egnet for ølfat med kelleranstich. Den har en god tetning for å forhindre at ølet skummer over.
  • Fatkobling, fatlukking, type D-beslag, øvre utgang (kjellertapping): Dette er en fatkobling med en spesiell form for øvre utgang, slik at du kan nyte en frisk pils uten å måtte bekymre deg for at ølet skummer. Ideell for ølfat med kelleranstich.

Bestill din fatkobling allerede i dag og nyt en frisk pils når som helst og hvor som helst. Med våre pålitelige fatkoplinger vil du alltid ha ferskt øl på tap.

Vare-ID 99923116
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 4800 g
Netto vekt 4800 g
dimensjoner 400×350×250mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: