ich-zapfe

Tappekran, Ølkran, komplett membrandispenseringssystem


Artikkelnummer NEW-3298

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 2,276.87
NOK 1,707.55 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran, komplett membrandispenseringssystem

Den komplette stout/membrankranen er det perfekte verktøyet for enhver profesjonell brygger eller ølentusiast som verdsetter øldispensering av høy kvalitet. Denne kranen er laget av krom-nikkelstål av topp kvalitet, og er robust og langvarig, ideell for bruk i barer, restauranter og andre serveringssteder. Med enkel installasjon og fleksible justeringer vil den komplette kraftige/membrankranen forbedre dispenseringssystemet ditt for å gi uovertruffen presisjon og kontroll.

Kenskaper:

  • Laget av førsteklasses krom-nikkelstål for maksimal holdbarhet
  • Gengede kontakter for enkel installasjon og justering
  • Perfekt for bruk som membrankran for å sikre utmerket øltappingspresisjon

Den unike designen til kranen sørger for at hver øl som skjenkes, gjøres med perfeksjonen til en bryggermester. Ved å bruke et passende servicesett kan den komplette stout/membrankranen også brukes som en membrankran, noe som gir enestående øluttakskvalitet.

Fordeler i detalj:

  • Maksimal holdbarhet:Laget av krom-nikkelstål av høy kvalitet, den komplette kraftige/membrankranen er robust og slitesterk og motstandsdyktig mot krav fra profesjonell bruk.
  • Uanstrengt installasjon, fleksibel justering:Takket være de gjengede kontaktene er installasjonsprosessen enkel. Den fleksible justeringsfunksjonen tillater nøyaktig oppsett som oppfyller individuelle behov for dispenseringssystem.
  • Presisjon og kontroll:Den unike utformingen av den komplette stout-/membrankranen sikrer at hver øl som skjenkes blir gjort nøyaktig og konsekvent, noe som gjør den perfekt for de som ønsker den perfekte serveringen.
  • Profesjonell oppgradering:Den komplette stout/membrankranen er det ideelle verktøyet for å forbedre øldispenseringssystemet og ta cateringvirksomheten til neste nivå.

Oppgrader til den komplette kraftige kranen for å ta øldispenseringssystemet til neste nivå. La gjestene dine nyte det perfekte ølet mens du drar nytte av den profesjonelle oppgraderingen den gir til cateringbedriften din.

Vare-ID 453028
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 930 g
Netto vekt 900 g
dimensjoner 60×25×105mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: