ich-zapfe

Tappekran, Ølkran, stempel modell V20 - krom-nikkelstål, matt


Artikkelnummer NEW-3279

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,219.35
NOK 744.70 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran, stempel modell V20 - krom-nikkelstål, matt

Nøkkelegenskaper:

  • Robust og slitesterk kran laget av krom-nikkelstål
  • Designet for bruk i profesjonelle barer og restauranter
  • Utstyrt med skumknapp for bedre kontroll ved uttak av øl
  • Kommer med rosett og låsemutter for enkel installasjon
  • Genget tapsstørrelse på 55 mm for enkel installasjon
  • Nettovekt på 700 g og dimensjoner på 95×40×110 mm
  • Passer for et bredt spekter av bruksområder

Robusthet og lang levetid

Ølkranen V20, konstruert av høykvalitets krom-nikkelstål, står som et bevis på dens enestående robusthet og lang levetid. Dens kropp, stempel og gjenger i krom-nikkelstål er laget spesielt for påkjenningene i profesjonelle miljøer og sikrer motstand mot korrosjon og slitasje, og garanterer pålitelig ytelse selv under de mest krevende forhold.

Funksjonelle egenskaper

Ølkran V20 forbedrer brukeropplevelsen og har en skumknapp for presis kontroll under uttak av øl. Inkluderingen av en rosett og låsemutter gjør installasjonen enkel. Kranens gjengede tapp, dimensjonert på 55 mm, sikrer en sømløs oppsettprosess. Med en vekt på 700g med dimensjoner på 95×40×110 mm, finner den den perfekte balansen mellom kompakthet og robusthet, og tilbyr en brukervennlig og effektiv løsning for ølentusiaster.

Mange mulige applikasjoner

Allsidighet er en definerende egenskap ved Beer tap V20, noe som gjør den til et utmerket valg for ulike innstillinger. Enten i travle barer, raffinerte restauranter, dedikerte ølfasiliteter, eller til og med hjemme, leverer denne kranen konsekvent og effektiv øldispensering. Øk øltappeopplevelsen din med Beer tap V20, et allsidig tillegg til ethvert oppsett, som sikrer optimal ytelse i forskjellige miljøer.

Forvandle baren eller restauranten din til et knutepunkt for fremragende drikke med Beer Tap V20. Hev øltappeopplevelsen for kundene dine, og vis frem kranens holdbarhet og presisjon. Denne kranen er laget av krom-nikkelstål og garanterer ikke bare lang levetid, men gir også et snev av raffinement til etablissementet ditt.

Opplev bekvemmelighet som aldri før med skumknappfunksjonen, som lar både bartendere og ølentusiaster mestre kunsten å skjenke med finesse. Den enkle installasjonsprosessen, tilrettelagt av rosetten og låsemutteren, sikrer at du bruker mer tid på å nyte perfekt tappet øl og mindre tid på installasjonsproblemer.

Har du en hjemmebar eller planlegger en ølsentrert begivenhet? Beer tap V20 er din ideelle følgesvenn. Dens kompakte dimensjoner og allsidige bruksområder gjør den til et must for enhver ølelsker. Imponer gjestene dine med en øldispenseringsløsning av profesjonell kvalitet som kombinerer stil, funksjonalitet og holdbarhet.

Invester i ølkranen V20 for en sømløs øltappingsopplevelse. Dens tilpasningsevne og førsteklasses ytelse gjør den til et pålitelig valg for bedrifter og enkeltpersoner som søker kvalitet og effektivitet i hver skjenking.

Bli med i ligaen av ølentusiaster som stoler på Beer tap V20 for sin eksepsjonelle konstruksjon og uovertrufne ytelse. Bestill din i dag og ta et skritt mot å heve oppsettet for øldispensering til nye høyder.

Vare-ID 453021
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 725 g
Netto vekt 700 g
dimensjoner 95×40×110mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: