ich-zapfe

Tappekran, Ølkran - med kompensator, Modell P3500, krom-nikkelstål, polert


Artikkelnummer NEW-3331

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 1,204.69
NOK 965.76 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tappekran, Ølkran - med kompensator, Modell P3500, krom-nikkelstål, polert

Revolusjoner ditt ølserveringsspill med vår førsteklasses P3500-Tappekran, omhyggelig laget av krom-nikkelstål og polert til en blendende glans. Dette banebrytende verktøyet setter standarden for fremragende øldispensering, og dekker de kresne behovene til både erfarne fagfolk og spirende barentusiaster.

Uovertruffen kvalitet, uovertruffen ytelse

  • Opplev skjenking av øl som aldri før med kompensatoren i krom-nikkelstål, som sikrer en feilfri jevn flyt uten plagsom skumming eller irriterende drypp.
  • Få absolutt mestring over ølets skumnivåer med den presisjonskonstruerte skumknappen, som gir deg full kontroll over skummingen til brygget ditt.
  • Tap enkelt ut tønnens potensial med den raske og effektive 10 mm tuten, som forenkler helleprosessen til perfeksjon.
  • Laget av førsteklasses krom-nikkelstål, vår P3500 Tappekran garanterer uovertruffen holdbarhet, og står stødig mot rust og korrosjon i årene som kommer.
  • Vær trygg på upåklagelig hygienestandard med vår selvlukkende mekanisme, som hindrer forurensning og forhindrer uønskede lekkasjer, og sikrer en perfekt skjenkeopplevelse hver gang.
  • Tilpasningsevne på sitt beste: 35 mm og 55 mm SK-343-025 gjengede muffe gir vår P3500 Tappekran uovertruffen allsidighet, sømløst integrert i en rekke oppsett med letthet.
  • Men vent, det er mer! Tappekranen vår P3500 leverer ikke bare funksjonalitet, men hever også det estetiske spillet ditt med sin elegante og polerte design. Med dimensjoner på 100×42×115 mm og en vekt på 700 g, er den like imponerende som den er robust, og tilbyr en perfekt blanding av form og funksjon.

Utvikle ølopplevelsen din

Å investere i vår P3500-Tappekran er ikke bare et kjøp – det er en uttalelse. Det er en forpliktelse til å levere intet mindre enn perfeksjon til kundene dine, og skiller etablissementet ditt ut som et fyrtårn av fortreffelighet i en verden av ølservice. Enten du er en erfaren restauratør eller en spirende bareier, er Tappekranen vår P3500 din billett til ølservering. Øk ølspillet ditt i dag!

Vare-ID 453047
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 725 g
Netto vekt 700 g
dimensjoner 100×42×115mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: